Posts by Khal Drogo

kolejny efekt nonszalanckiego podejscia do fsow, brak szacunku do swojego czasu spedzonego nad ta gra i pewnie jakiejs zainwestowanej monety. Szkoda tez sojusznikow, bo niestety to spore oslabienie dla calego sojuszu. :brawo::graty::goodjob: a obroncy :szo: jesli oczywiscie takowa w ogole bedzie

no niestety , trzymanie floty bez fsa przy takim zagrozeniu, gdzie wiadomo bylo, ze Ash poluje, bo to byl ktorys lot z kolei na flote tego dnia slyszalem, to niestety bardzo nonszalanckie zachowanie i bardzo czesto konczy sie w ten sposob, no coz, takie ogame, Gratulacje dla Agresora :brawo::graty::goodjob: a obroncy wiecej rozwagi, wyciagniecia wnioskow i :szo: jezeli takowa w ogole bedzie.

to slabo troche, bo szukanie tych artefaktow i tak ogromny % putych misji jest strasznie deprymujacy , od dwoch tyg robie sobie rase i szukanie tego juz mi uszami wychodzi, jeszcze tyle do zrobienia przede mna a juz mi sie tez odkrycia koncza co juz jest pewne ze kolejna rasa to dobry rok zbierania odkryc/artefaktow

Witam, chcialbym zaproponowac moze naszemu suportowi, aby podsuneli pomysl do GF aby misie poszukiwania artefaktow mialy znacznie wiekszy % udanych lotow, chodzi o to ze srednio 65% tych misji jest pusta, moze mozna bylo by to zredukowac do powiedzmy 30% pustych a te dodane 35% dodane do udanych niech to beda nawet male eventy typu 1-20 artefaktow. to znacznie usprawnilo by proces rozbudowy LF na koncie

To jest zadziwiające. No co za dzbanem, tępą dzidą, gimbazą czy co tam jeszcze można napisać aby w prost nie obrazić, aby myśleć, że Majs mając 16 bilionów pkt (chyba bilionów, słaby z matmy jestem) się pushował na takie coś.
    Tak jak napisał, 100zł i z paczek ma więcej.
    Fakt, Majs konto zrobił na kupowaniu paczek, gra na to pozwala, ja tego nie pochwalam ale robi to legalnie, trzeba być skończonym idiotą aby myśleć aby za 100zł ryzykował jedno z największych kont w historii ogame all world.
    No ale teorii spiskowych będzie masa.
    Majs: mała rada. TY weź się po prostu nie ruszaj bo jak tylko gdzieś polecisz to push. Sam Cię zgłoszę :D
    P.S. Uprzejmie informuje, że jestem przydupasem LBK i mi kazano, więc to nie moje słowa :D

nie czytasz tematu ze zrozumieniem, nie istotne jest to, kto to zezlomowal, bardziej istotne jest to, kto zebral z tego zlom, bo skoro nie bylo ACS to zdaje sie nie jest mozliwy podzial surowcow, Majsu twierdzi, ze to akcja Krisa, pomysl Krisa, niszczenie moonow Krisa i fajnie, ale Krisa w ACS nie ma, a zlom u Krisa jest :), bo Krisu leciec nie mogl bo mial fsa, no w sumie tez tak robie, jak robie akcje na niszczenie moonow, to wysylam fsa, zebym nie mial czym zezlomowac :) , ale recki zostawiam, zebym mogl zlom zebrac jak mony padna i flota sie w zlom zamieni magicznie. To ze Majsu tego konta nie kupil to jest oczywiste, bo on za 1/20 wartosci tego konta ma pewnie ze 2x wiecej surowca ze swoich paczek. Wiec kto to zezlomowal to jedno i tutaj nie ma co dyskutowac, ale juz kwestia kto ma zlom to budzi powazne watpliwosci. Tak mi sie poprostu wydaje i nam tutaj wszystkim co poddaja w watpliwosc czystosc tego starcia, ale ja to glupi jestem, to co ja tam wiem:), krzyzykow stawiac nie umiem i inne takie tam.

PS

po co ublizasz od dzbanow, gimbazy, tepej dzidy, czy naprawde nie mozna prowadzic merytorycnej dyskusji i spierac sie na argumenty. Podalem wyzej jak starcie wygladalo, no przekonaj nas tu wszystkich graczy ze to normalne ze tak sie w ogame robi. Bo odnosze wrazenie, ze jak sie nie ma argumentu to sie wlasnie zaczyna ublizac i dyskusja robi sie malo przyjemna.

Nie potrzeba byc Sherlokiem zeby laczyc kropki, Konto Momo bylo bardzo dlugo na u, zeszlo z niego kilka dni temu i zaczelo rosnac w pkt, a wiemy dlaczego zaczelo rosnac, bo mialo 1,5 biliarda krysztalu na koncie wyfarmionego bardzo dawno temu od Blubbera, ten krysztal zostal przetopiony i konto fsy robilo w 7 gali gdzie ma kilka dosc mocno zabunkrowanych moonow, poki roslo fsy robione byly na stacjonuj, ale jak juz sie skonczyl przetop i konto bylo gotowe pod dzwona, to nagle flota wyladowala w 5 gali , uklad obok Majsa i poszedl Fs na kolonizuj, no z calym szacunkiem tu dla wszystkich obecnych, ale trzeba byc naprawde nie spelna rozumu, zeby wierzyc ze to starcie nie jest pushem :). To bylo celowe wystawienie floty bo inaczej sie tego wytlumaczyc nie da. Wy sobie mozecie wierzyc w co sobie tam chcecie, ale My wiemy swoje, a support z doswiadczenia tez wiemy co zrobi w takiej sytuacji, czyli nic.

nie, ty pewnie nie, ale ten co pozbieral lub co do kogo zlom w jakies godziwej porcji wyladaowal to juz kwestia do rozwazenia , nie sadzisz ?

Zależy jak to interpretujesz. Event nie zakładał nigdy dodatkowej puli lotów - przynajmniej tak to wyglądało na początku. Bonusowe loty to nie była "extra pula " a jedynie booster na wiecej artefaktów z nich. Więc latając - pobierało z twojej. Jeśli je wylatałeś i jeśli o tym mówisz no to nie latałeś za darmo - tylko za "swoje", nie "za dodatkowe".

to byla ekstra pula, bo znam graczy co mieli zero odkrryc, a jak event sie pojawil to mieli dobowo 150 ekstra, a po evencie sie okazalo ze maja o ponad 1000 odkryc wiecej wylatanych niz mozliwych do wylatania i teraz po nim musieli by czekac miesiac zeby dobowo po 50 odkryc dochodzilo

w sumie 10 mln Dt poszlo w dupe, no szkolny blad niestety, jak sie puszcza z planety transportuj pod falanga na 3h to tak sie to konczy, szkoda ale takie ogame. Dajcie juz sobie wszyscy na luz, gra jest jaka jest, jedni w konto laduja mniej inni wiecej, zdrowa rywalizacja zepsula sie w momencie wprowadzenia mozliwosci kupna surowca za kase i tyle, pisanie o granicach ze zostaly przekroczone jest slabe, bo kto ma te granice ustalac ? cos co dla jednego jest sufitem dla innego jest podloga i tak to juz zostanie. Szacunek do siebie to jest to czego wszystkim tu zycze, gra gra, ale szanowac sie wzajemnie bylo by milo

u mnie to samo, zero artefaktow zero doswiadczenia, zajebiste bonusy, niech se wsadza w dupe ten event, banda nieudacznikow, jak zwykle wprowadzaja cos co nie dziala, typwe, nic nie sprawdzone no tylko wkurwa sie lapie, 45 misji - 0 wszystkiego, nawet dalej nie wysylam, niech sie pierdola, i za 8465 artefaktow w sumie mam na koncu dostac 1000?:lool:, ktos tam chyba niezlego baranka zajebal w tym GF:trollface:

zajeli by sie lepiej tymi artefaktami bo to naprawde uciazliwe jest , zdjeli by ograniczenia tych magazynow artefakto bo to tez jakies nieporozumienie, znajdowanie ras jak masz juz 100% mija sie z celem, totalna porazka w tej kwestii nie przemyslana do konca, bo w tej grze nic nie powinno sie konczyc, skoro mozna cos rozwiajc w nieskonczonosc to i to powinno byc tak zrobione, ale po co? lepiej wprowadzic glupie czasowe nagrody, ciekawe czy te pola ksiezycowe tez znikna jak sie je uzyje :), moze z czasem i to bedzie czasowe. zamiast lepiej robi sie gorzej. no nic, rzebic sobie wiekszosc bedzie, ale juz nawet na nagrody spinki nie bedzie, bo takie znikajace nagrody na co komu potrzebne? a ciekawe czy jak sie urlop zapnie to licznik czasu znikniecia nagrod tez sie mrozi czy biegnie sobie swoim torem :lool:

no zdecydowanie cos powinni z tym zrobic, bo faktycznie szukanie tych artefaktow to jakas abberacja jest, zero jakiegos bonusu do tego, a powinno cos byc, bo wyslanie setki jak nie 1000 misji na dobe i srednia artefaktow to 7 na misje to jest jakis zart, zwlaszcza jak konta sa rozwiniete i w zwiazku z tym nakladem jakie zostaly zainwestowane w konto jakies bonusy z tego powinny byc, a tymczasem jest totalne 0