zadam wam jedno pytanie. Kiedy w historii Polskiego narodu, jakiekolwiek regulacje i ograniczenia powstrzymaly Polaka przed obejsciem wszelkich obostrzen na niego nalozonych?? Skoro cale wieki zmuszeno nas do szukania rozwiazania kazdego ograniczenia. Im wiecej obostrzen i ograniczen ty Polak byl bardziej tworczy. Wszystkiego nie da sie uregulowac tak aby nie cierpieli na tym inni, to poprostu nie wykonalne. Socjalizm aby wszyscy mieli po rowno nigdy nie zadzialal i nie zadziala. Jedyna naprawa tej gry idzie przez zlikwidowanie paczek surowcow, ale konia z rzedem temu kto przekona GF aby to zrobili, skoro z tego maja najwieksze zyski.
Posts by Khal Drogo
-
-
wszystkie formy zgasly, co tu sie odjaniepawala
-
zysk petarda, gratulacje, Plazmusia akcja , Strachu sluzyl wsparciem i doswiadczenie, sojusznicy powetowalli strate Czesia i to z nawiazka, oby tak dalej
-
oj zatrzeslo Kerberosem ,jedne z naczelnych zlomiarzy na uni w reckach to nie spotykany widok, obroncom gratulacje bo sie naleza, akcja godna uwagi, Czesiowi szybkiej odbudowy, znajac jego zamilowanie do latania to odrobi w trybie ekspresowym ;-), chociaz 10mln panckow to powazna strata. No taka gra, grunt ze zachowanie po obu stronach kulturalne.
-
Czesio to Kerberosowy morderca bezpanskich flot, kazda zapakuje w recki
gratulacje
-
-
Plazmus zaczal robic uzytek z floty ,
, obroncy
bo raczej bedzie, kolega zapial urlop podczas lotu plazmusia , ale zapomnial wpierw flote przeniesc z surka
, zycie
-
zdecydowanie by to bylo najsensowniejszym rozwiazanie, bo faktycznie co innego blad gracza a co innego nie moc sie zalogowac z powodow konserwcaji serwera
-
Dla Czesia gratulacje bo faktycznie w koncu trafil nieuchwytny cel
, i jak pisze byla niezliczona ilosc prob upolowania tej floty, ale Lukos zawsze byl czujny, tym razem jednak konserwacja serwera przysluzyla sie znaczaco do tego starcia, no coz takie ogame,
zycze, odpoczni i wracaj do gry.
Zgadzam sie ze jednak blokada atakow przey konserwacjach powinna jednak byc aktywowana, bo jak widac doszlo przez to do sporego starcia do ktorego prawdopodobnie gdyby nie owa konserwacja by nie doszlo.
-
nieuchwytny cel trafiony, coprawda delikatnie, ale na bezrybiu i rak ryba,:)
, obroncy
a dla Bartka gratulacje fajnego teledysku kerberowego
-
jak nie Czesio cos konkretnego ustrzeli , to Strach na Wroble to zrobi, i tak sie przescigaja , gratulacje ,
bo troche tych chybionych prob zdaje sie bylo, obronca wytrwale sie pilnowal az do dzis,
-
fajnie ze siadlo, bo to nie uchwytny cel byl a troszke farta bylo ze sobie akurat przeskanowalem i flota stala bez aktywnosci
Obroncy
a Ty Czesio spawaj i rosnij
-
to juz trzecie starcie dzis, ale w porownaniu z poprzednimi to to juz taki mini farming hehe, w takim tempie to zamkniecie z Legionem to uni do konca roku
-
slyszalem ze wyliczone z pz, no niestety, kosztowny blad, zycie taka gra, gratulacje dla Czesia a dla obroncy udanego wypoczynku i mniej bledow na ogame w przyszlosci
-
Czesio sie dzis rozszalal na calego, z Legionem ponislo ich ze hej, gratulacje i rosnij w sile :), obroncy odbudowy oczywiscie
-
no to konkretna flota padla, na farcie ale jak to mowia, szczescie sprzyja lepszm, obroncy
czy tam klonowania, jak zwal tak zwal
-
przy spalaniu deteru 0,5 na serverze i podrasowaniu ladowosci to sie nawet przez galaktyke oplaca leciec na 20% predkosci
-
Gratulacje, Kiedy ty to wszystko przetopisz
-
Oj Szyna. Dostałeś tu konto i dałeś się ubić. Na cholerę się prujesz do innych. Zamiast grać na spokojnie to szukasz problemów. Pilnuj lepiej floty, bo znowu będziesz musiał zmienić uni. Ta gra to gówno i przez te boosty i paczkowanie zeszła na psy. Typowy P2W.
Synku jakie konto dostałem?
O czym ty piszesz i skąd się odkleiles żeby aż nowe konto zakładać , tak piecze?😂
Jeszcze nigdy uni nie musiałem zmieniać ,i nie będę musiał ,pewnie jesteś jakąś moja farmą,więc rozumiem ten ból 😂💪
Mordo. Ja Ci tu konto ogarnąłem a moje stare konto forumowe juz nie istnieje dlatego mam nowe. Zieno
dyskusja typu :
Gratulacje dla agresora, obroncy troche pokory
-