Posts by Khal Drogo

witam, czy tylko mnie to irytuje czy tez macie podobne odczucia na temat zbierania artefaktów, wysyłanie setek ekspedycji a artefaktów przywozi po 1, 5, 50, jak znajdzie miedzy 100 a 200 to jest sukces ale to raz na 100 wysłanych misji, jeszcze jakis durny limit ich szukania wprowadzony dobowy, jak nazbierac te artefakty jak na T3 potrzeba 600 na kazde badanie w drzewku, badan jest 6 i planet powiedzmy 13-14, a dropi w jednej fali takich misji skladajacej sie z 20 flot srednio 30-50 sztuk, I kolejny durny limit 3600 w magazynie?, na nic w ogame limitow nie ma, a na artefakty sa, co to za bzdury? kto to wymyslił i co to ma na celu ?

skrobnijcie troche swoich opinii prosze na ten temat bo moze to ja mam zły punkt widzenia na to i tak jak jest jest dobrze, tylko podajcie tez prosze jakies argumenty za badz przeciw :)

czytam te wypociny tych oskarżycieli i normalnie zenada, usnal, dostał złoma i zdziwiony, bo pierwszy raz mu sie tak stało, no o jeden raz za duzo, ja jak bym se przysnal na swoim uni bez fsa to tez bym sie juz bez floty obudzil, taka gra, nie pasuje to nie gra. Tez mi sie wiele rzeczy nie podoba, ale nie smuce na forum, idz na serwer z predkoscia x1, to moze nastepnym razem zdazysz sie wyspac przed złomem;)

Gratulacje dla Balboa bo morduje unii profesjonalnie. :graty::brawo::goodjob: a obrońcy no cóz, zmień uni, bo to ci nie słuzy ;)

to pokaż jak to było przedstawione i ocenimy czy miałeś to gdzieś czy może jednak faktycznie autor zgłoszenia opisał problem tak, że można to było zrozumieć po suportowemu

Nie ma się co przejmować krzykaczami Kris, takich jest niestety całkiem sporo w tej ogamowej społeczności, frustraci, pieniacze, co albo nic nie umieją zezłomować i oskarżają innych o wieczne pushe, albo jak juz potrafią coś zezłomować to da się mocno odczuć ze te cyferki im weszły za bardzo w banie i już nie ogarniają granicy miedzy gra a światem realnym. zamiast sie szanowac i podchodzić do gry z dystansem to niepotrzebnie sie nakręcają

:brawo::graty::goodjob:, Uni pod twoim niekwestionowanym panowaniem, prawdziwy Cesarz Wszechswiata hehe

człowiek po latach przerwy wrócił do ogame, i widać z fajnej gry zrobili gówno, no ale jak to mówią, jak nie będą słuchać graczy to niedługo sami se będą grali na tych swoich serwerach, pycha kroczy przed upadkiem, także również sugeruje się zastanowić nad swoimi decyzjami to w jaki sposób sie traktuje graczy, bo wkrótce sie mogą ciezko zdziwic

zgadza sie, nowe unia sa bez LF, takze rozsadniejsza opcja dla cetusa czy haley była by opcja przeniesienia sie na ktores z nowych uni, ktos tu niezle spier... te cale fuzje