Czesio sie dzis rozszalal na calego, z Legionem ponislo ich ze hej, gratulacje i rosnij w sile :), obroncy odbudowy oczywiscie
Posts by Khal Drogo
-
-
no to konkretna flota padla, na farcie ale jak to mowia, szczescie sprzyja lepszm, obroncy
czy tam klonowania, jak zwal tak zwal 
-
przy spalaniu deteru 0,5 na serverze i podrasowaniu ladowosci to sie nawet przez galaktyke oplaca leciec na 20% predkosci
-
Gratulacje, Kiedy ty to wszystko przetopisz

-
Oj Szyna. Dostałeś tu konto i dałeś się ubić. Na cholerę się prujesz do innych. Zamiast grać na spokojnie to szukasz problemów. Pilnuj lepiej floty, bo znowu będziesz musiał zmienić uni. Ta gra to gówno i przez te boosty i paczkowanie zeszła na psy. Typowy P2W.
Synku jakie konto dostałem?

O czym ty piszesz i skąd się odkleiles żeby aż nowe konto zakładać , tak piecze?😂
Jeszcze nigdy uni nie musiałem zmieniać ,i nie będę musiał ,pewnie jesteś jakąś moja farmą,więc rozumiem ten ból 😂💪
Mordo. Ja Ci tu konto ogarnąłem a moje stare konto forumowe juz nie istnieje dlatego mam nowe. Zieno
dyskusja typu :
Gratulacje dla agresora, obroncy troche pokory
-
-
U mnie expy przekroczyły limit znalezisk bez FŻ już kilkukrotnie przy tym patchu
to moze im wyzsze masz badania eksp tym mniej dropi :), taki psikusa zrobili

-
droplo raz 214 mln mety ale to na 3 dni wiec "troszke" slabo przy takich formach zycia jak my mamy
-
rowniez potwierdzam, ze ekspedycje ostro poszly w dol, mam ciut slabsze badania form pod ekspy niz plazma, ale z tego co obserwuje od "super" aktualizacji to jest bardzo slabo i sie juz w ogole nawet ekso odechciewa puszczac

-
rece opadaja i grac sie odechciewa, wszedzie pracuje banda debili ktora na sile wprowadza nie przetestowane rzeczy, na pociesznie powiem ze mam w robocie podobnych arcy dzbanow ktorym sie wydaje ze sa tacy tworczy a w rzeczywistosci maja zle pomysly, ewentualnie przeplatane bardzo zlymi i w zwiazku z tym ze to menagery to ani kroku wstecz, chocbys nie wiem jak bardzo wyraznie mu udowodnil ze wlasnie spektakularnie przekroczyl kolejny poziom swojego debilizmu

-
piekny zysk
, i pogratulowac wyczucia czasu
:), nie ty pierwszy zloma wylapales na kerbie za brak fsa przy przyslowiowym pojsciu do klopa
, nastepnym razem powinienes juz byc bardziej czujny. 
-
Przeciez na polskiej spolecznosci mamy dwa, Vela i Quasar, na niemieckiej 2 - zodiac i undae i sa jeszcze spolecznosci na ktorych sa dwa serwery eko x 10
Moja nieuwaga. Jakos umknelo mi, ze doszlo drugie x10. Ale limit nadal obowiazuje. Tj aktualnie 2x uni eko x10.
Przepraszam za zamieszanie.
To zrobcie Kerba x 10 eko i ustawcie limt 3 na spolecznosc, i wtedy wszystko bedzie zgodnie z ograniczeniami. Jak sie chce cos zrobic to sie szuka sposobu, a jak sie nie chce to sie szuka powodu. a tak slabo wyszlo troche

-
Przeciez na polskiej spolecznosci mamy dwa, Vela i Quasar, na niemieckiej 2 - zodiac i undae i sa jeszcze spolecznosci na ktorych sa dwa serwery eko x 10
-
hejka
co myslicie o ankiecie o zmianie konfiguracji kerberosa np na Eko x10 z x8, badania x20 z x16, bojowe x5 z x4 i pokojowe x5 z x7 ? + pomijanie ukladow pustych i nieaktywnych.
-
Dawid w koncu w swoim zywiole, flota rosnie, steki wpadaja mniejsze , wieksze i konkretne jak ten,
oby tak dalej w ataku a w obronie duzo czujnosci bo zle wilki tylko czekaja na akcje z partyzanta 
-
no ladnie siadlo
, % zacny, gratulacje 
-
-
Urlopujesz a tu nagle takie steki:)

, kiedy ty to wszystko przetopisz 
-
Szalu nie ma, dupy nie urywa, ale jak to mowia na bezrybiu i rak ryba :), agresorowi i obroncy

-
cos poszlo nie tak, jak zwykle niestety, chociaz ja akurat piratow poki co po zmianie duzo nie trafiam