Ode mnie też gratulacje.
Że Ci się chce
Ode mnie też gratulacje.
Że Ci się chce
A ja bez liczenia złomowałem zawsze u Handlarza bez podbijania ceny wszystko poza trampkami, panterami, rozporkami i pionierami. Wszystko w piach, po prostu traktowałem to jak dodatkową surkę z ekspedycji. Nawet bez negocjacji ceny i tak zawsze było to więcej niż zero. Jak działał Rynek to sprzedawałem to wszystko jednemu człowiekowi, który potem to tracił
Teraz gram Zbieraczem i ekspy wysyłam tylko po handlarza i antymaterię. Zyski ze statków i surowców są tak małe, że czarna dziura powoduje stratę, ale pomijalną, bo zaraz sobie odbudowuję te stracone 1210 mt
Na początku nawet jak nie będziesz latał bez przerwy, to i tak Odkrywcą zrobisz więcej - ważne, żeby chociaż trochę tych ekspów wysłać.
Potem zgarniesz zmianę klasy w nagrodach i za kilka lat zmienisz.
Czy w wersji 10 zwiększono możliwość spotkania czarnej dziury na ekspach po to, żeby Kaleszowie mogli zbadać powrót do normalnego poziomu?
W dwa tygodnie 5 dziur, z czego dwie dzisiaj - wcześniej aż tak nie miałem.
Szukał, szukał i wyszukał.
Gratulacje, a pokonanemu szybkiej odbudowy.
przyzwyczaić się
kurczę, nieźli są...
Dagusia słaba
Mhm, jak klikam w Support i mam wybrać uniwersum, którego zgłoszenie dotyczy, to nie ma tam ani Alpha, ani Origin, jest "U N K N O W N" jedynie...
A jak jakiś gamoń mnie zezłomował i okradł na Alphie, to przez support go zgłosić?
Kiedy dostaje się te 10 kk antymaterii na Alphie? I czy nie mogliby tego podłączyć pod jedno lobby?
Podłączam się do pytania
Jak już będę na emeryturze to chyba przeczytam te posty holona w całości i dowiem się czy banialuki wypisuje, czy to ma sens. Bo wydaje mi się, że ma, ale może to też być bełkot
Pomysł dobry.
Coście tak na Sobieskiego wsiedli? Oczywiste jest, że będzie bronił kolegi, bo po to są koledzy i sojusznicy.
Ja też stoję po stronie Spawacza, bo uważam, że jest w porządku, mimo wszystkich swoich wad, których (być może) ma nawet więcej niż inni
Do tego jeszcze jest pijakiem i łobuzem, ale go lubię od zawsze. I Sobieskiego też.
Spawi, paczkomacie i pijaku, do boju!
Ładnie, ładnie się bawicie. Gratulacje dla obu
Kapitan, Ty cieniasie.
Stare forum [*]
Stary cmentarz [*]
Ty ofermo, masz swoje kombinowanie
jak już będziesz wiedział, to też się chętnie dowiem jak wrócić z USA