A mnie się nie spieszy... bardzo dużo klikania - należy się uzbroić w cierpliwość i duużo kryształu
Cieszą te bonusy chociaż później?
A mnie się nie spieszy... bardzo dużo klikania - należy się uzbroić w cierpliwość i duużo kryształu
Cieszą te bonusy chociaż później?
No, dobra, ale na 959 musi być porsche
Oj... to z amerykańskiego serwera już nie wrócę na polski?
Niewidoczne zerowe pz powstawało też po ataku i bitwie, w której nic nikomu nie padło. Zdarzało mi się po ataku na gołego idlaka lecieć sobie fsem na jego pz.
Avi ma rację - to jest złe i powinni to naprawić. I mówię to jako nielot.
Ta, jak kupisz i zezłomujesz ich konta.
Pozdrowienia i śmieję się z tamtego Slapiego
Na amerykańskiej Himalii (513 graczy) włączyli i działa dobrze. Mam okazję się rozeznać co i jak
Cofam to, co wcześniej napisałem, choć nie do końca.
Flot nie laguje, ale budowę za to i owszem. Dość mocno.
Wiadomo, że ustawka. Kapitan kupił flotę i swoje konta rozbija.
I żadne krzyki i płacze nie przekonają mnie, że białe jest białe, a czarne jest czarne.
Na amerykańskiej Himalii (513 graczy) włączyli i działa dobrze. Mam okazję się rozeznać co i jak
Co prawda, marzy mi się Astro lub plazma, ale nie jest źle
Ja się bardzo cieszę z dodatkowego Newtrona Platyna
Jak sobie o dzień skrócę badanie, to zostaną mi tylko 4 tygodnie, a czekam już 8
Statki łapią w sieć pole wrakowe, ciągną ją na planetę i dok odbudowuje część statków z dostępnych części.
Takie starcie to ja rozumiem. To nie był strzał z armaty do wróbla.
Graty dla obu.
Załóż konto na U68 i graj normalnie.
Nie. Teraz działa mi na wszystkich kompach tak jak już od dawna działało mi na pracowym, czyli do kitu - tak jak napisałeś.
Gram na Kalyke
Ja już od dłuższego czasu tak miałem na pracowym kompie i śmieję się teraz
A ja myślałem, że to zwyczajne lagi przez mój słaby internet :O
Wszystkie FSy w kilka sekund... pięknie śmiga znowu.
Dzięki, Ruda, że załatwiłaś
(...)
przebij to
Ech, ta młodzież...
Ta aktualizacja przywraca moją wiarę w ludzi. Chodzi o wiele lepiej od poprzedniej wersji i znowu uruchomione zostały funkcje, które wcześniej zaczęły kuleć.
Wspaniale, że to zrobili.
Asterix. o co Ci w ogóle chodzi?