Świetnie. Tylko że przez to nie mogę niczego rozwinąć na jednej z planet.
Posts by bobro
-
-
-
Jak tam sytuacja dzisiaj?
Konwektor antymaterii wisi mi od mniej więcej trzech i pół godziny. Reszta idzie po dwu-trzysekundowych lagach.
Na Kalyce.
-
Te najważniejsze są ciągle w trasie, ale popierdółki też trzeba pochować, bo znajdzie się znowu ciul, który ucieszy się, że rozbił 30k dt i ukradł parę ton paliwa.
-
Czy serwery z aktywną blokadą nadal lagują?
Kalyke nadal laguje.
Jak wisi "Wykonano" przy jakimś budynku lub badaniu, to nie można ani wysłać floty z tej planety, ani odebrać niczego z Import/Export, ani uzupełnić kolejki budowania;
Czy blokada ataków zostanie jeszcze przedłużona? Bo nie wiem czy fsy wysyłać.
-
Uważam, że te 100 możliwych lotów poszukiwawczych na Kalyke to jest oczywista kpina z graczy.
-
Zostało mi tylko jedno zadanie do zrobienia:
"Zbadaj Technologia komputerowa do poziomu 2"
Jak? Mam 24. poziom komputerowej i niezaliczone tylko to zadanie.
-
@m fox
coś źle dałeś
-
No, znamka można prosić, żeby odpuścił. Jak się uweźmie, to daj spokój... Od kolegów się nauczył.
Graty dla obu.
-
wg podanych nam informacji logowanie powinno juz dzialac.
Fajne fejki Wam przekazują. Bez zmian. Jakiś błąd miał okurowanie. Nadal.
-
"An error has occured!" czarne na białym tle
-
Kradnie
Przy wydobyciu 420k na godzinę (a orłem ekonomii nie jestem, może ewentualnie muchą) kradnie 8,2k
-
Energetyczna na 25. poziom, fuzyjne na 23., likwidujesz słoneczną, żeby odzyskać mnóstwo pól i się śmiejesz, że te fuzyjne pracują na 50% i ciągną wszystko
-
Ja sobie odpuściłem aktywną grę, przełączyłem się na Zbieracza, ale ekspy nadal wysyłam, bo zawsze trochę anty z nich wpada i handlarz.
Tyle tylko, że nie muszę pilnować ich powrotu, bo to raczej ochłapy są - kilka kilo małych trampków i kilkanaście/kilkadziesiąt kilo dużych.
Oczywiście, zdarza się, że ktoś to rozbije jak zostawię na kilka godzin, ale nie ma nad czym płakać wtedy, bo w ten sam dzień się to odrabia.
Jak masz czas na logowanie się raz na dwie godziny (przy prędkości x1) i będziesz to robił, to lepiej pozostać przy Odkrywcy.
-
Dziękuję holon
Zobaczymy jutro, co zastaniemy.
-
Ruda czy jest gdzieś jakaś informacja na temat przerwy na Alphie? Bo nie wiem czy się martwić czy nie.
Ja nie mogę znaleźć nic poza tym, że była aktualizacja.
-
Działa Wam Alpha? Od kilku godzin nie mogę się zalogować, bo jakiś błąd się okuruje :O
-
A ja klikam i klikam na PTS, i końca nie widać.
Powiem tak:
jest co klikać i do przeklikania wszystkiego potrzeba ogromnej ilości surowców i spokoju.
Mam tam konto warte 121 baniek, w tym 54 bańki ekonomii i w tej chwili 45 baniek w formach życia po ośmiu tygodniach intensywnego budowania, a jestem troszku za połową klikania.
Przy logowaniu raz dziennie zbudowanie podstaw, czyli dojście do 18. poziomu badań na każdej planecie potrwa ze dwa lata
Wcale mi się nie spieszy do aktywacji tego wszędzie.
-
Brawo, lubię wloty w bunkier
Nie wiem za to, o co chodziło poprzednikowi z tą mizerną flotą, żebyś do niego poszedł.
-
A ja zastanawiałem się, kto zmienił nicka i mnie skanuje.
Pozdrowienia i gratulacje starcia i zysku.