lordcruserd Ogame Infinity działa też na kiwi i ładnie sumuje ekspy
Posts by bobro
-
-
-
Mnie jeszcze dodatkowo przed fuzją jeden z Waszych zdradziecko pozbawił części dorobku i przecież ja też spadłem dość mocno i gram sobie spokojnie. Trzeba bez spinki podejść i nie wojować z tymi, z którymi się nie da
Pozdrowienia
-
Oj tam, oj tam. Odbudowuje tylko to, co stracił, więc liczy się jako ciągłość.
-
Ostatni, który gra, ale flota chyba została jeszcze z Taurusa. Kalyke okazało się dla SKY zbyt trudne.
Graty, Znamuś, a Ichorowi szybkiego odrobienia strat.
-
Faktycznie, było to kiedyś, chyba w zakładce Znajomi, ale teraz tego nie widzę.
Po prostu tworzysz kolonię w pobliżu i git
-
Czy na Alfie nadal są testowane ataki i możliwość obejścia reguły bash?
-
-
Ja znajduję Twoje. Zasada jest taka, że jak potrzebujesz dużo, to znajdujesz mało, a jak masz prawie po korek, to znajdujesz dużo.
-
(...) wszedlem w temat (...) 🤭🤭🤭
No dobra, wszedłeś i od razu popsułeś?
Proszę edytować i wstawić coś z numerem 1218, bo nie wiem czy mój będzie miał dobrą kolejność, jak usuną Twój.
-
U mnie na komputerze prawie wcale mnie nie wylogowuje, a na telefonie prawie zawsze mnie wylogowuje.
-
Jakim cudem po zbudowaniu nowego moona jego flota z poprzedniego ataku na moja planete wraca na jego nowy ksiezyc?
O, a to ciekawe. Chętnie poczytam pomysły na to.
Zgrywus jak masz konto na Alphie to możemy próby porobić.
-
Przecież to lot na planetę, więc nie musi wiedzieć na jaki % wystartował. Teraz na falandze masz przecież podaną prędkość z jaką leci flota i na podstawie niej i godziny wlotu wyliczasz powrót.
A to nie jest tak, że falanga pokazuje prędkość maksymalną?
I dlaczego "nie musi wiedzieć na jaki % wystartował"? Jak chcesz skontrować atak, jak nie wiesz z jaką prędkością leci (na jaki %)?
-
Zniechęcić brakiem obrony i minimalną ilością surki trzymanej na planecie. Zbuduj elektrownie fuzyjne, trzymaj kilkadziesiąt dużych trampków i wysyłaj surkę często na księżyc, a z księżyca w kosmos. Powinno mu się odechcieć.
-
Wyszło, że Styrta miał rację. Przynajmniej w tym, żeby się nie martwić, bo pewnie wyprostują.
-
Jakby ktoś chciał takie testy przeprowadzać na Kalyke, to ja chętnie na to poświęcę to, co z ekspów zdobywam.
-
To ja Wam teraz coś ciekawego napiszę.
Bawiliście się, tak jak ja, zmianą języka, żeby Wam się inna flaga niż polska wyświetliła. Potem, po zmianie z powrotem na polski, obce nazwy gdzieniegdzie zostają.
Nie ma za co.
Edit: ja sobie na fiński przestawiałem i teraz mam po fińsku, ale czy to możliwe, żeby całemu uni się udzieliło?
-
Na którym Uni?
Na Kalyke niczego takiego nie zauważyłem, a manipulowałem tam ostatnio dość często.
-
-
skautów 121
myśliwców lekkich 219
myśliwców ciężkich 177
niszczycieli 11
i już masz komplet
W razie czego wklejaj tutaj, to przetłumaczymy.