Temat przeznaczony do wrzucenia raportów wojennych, które nie spełniają progów starć tytanów.
Posts by ewenem3nt
-
-
spoko ale jest roznica miec czym leciec lub nie miec czym leciec , sam skanuje kila gali dziennie i nie na wszystkie cele mam czym leciec bo nie mam takiej floty a spie po 4h dziennie od poczatku uni wiec robi roznice czy kto placi za gre czy nie
rób jeszcze 500 tych st i idź sobie z uni i daj pograc tym co nie płacą za grę .bo to bez sensu , chlop zaplacil kilka tysiecy i sie poczuwa , ja nie wlozylem nic w gre spie po 4h dziennie i jestem top 30 , jest roznica , jak ktos sie czuje lepszy z tego powodu to powodzenia ja stwierdzam ze top 20 to max ktore mozna osiagnac bez uzywania pieniedzy
100k pancy 300k krążka ,,,, no zezłomujcie go , chlop pewnie nmawet fs nie robi ... pińcet złoty drogi kawalerze i wygrywasz gre
[mod='kasai']Używamy opcji edytuj posta. Upominam za doubleposting. Na forum nie używamy także wulgaryzmów.[/mod]
-
100k krążka ile to pln ? a moze bym se kupił
nie wiem jak to jest grać mając ilości floty takie że nilkt takiej nie ma na pewno łatwo jest wtedy ....jak coś znajdziesz to lecisz , nie musisz się przejmować czy ci floty i recków starczy fajne te 44st za pln i skanuj mi wiecej planet i moonow i tak codziennie przenosze
[mod='kasai']Używamy opcji edytuj posta. Upominam za doubleposting. Na forum nie używamy także wulgaryzmów.[/mod]
-
RW Z CYKLU PRZETAPIANIE LEKKIEGO SPRZĘTU Xd .... w imię zasad natrzaskali tych krążków za antymaterie i nie ma na co latać , co innego jakby zlikwidowali antymaterię z gry wtedy ST byly by ciekawe a dziś oglądamy rw w których to bogaci z flotami za pieniądze biją tych co nie wydają kasy na grę
Dnia 05-08-2023 15:54:44 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor ewenem3nt
Okręt wojenny 1.763
Pancernik 4.405
Bombowiec 1.708
Niszczyciel 1.413
Reaper 655
Pathfinder 6.347
Sonda szpiegowska 1
Ciężki myśliwiec 1.054
Krążownik 142
Okręt wojenny 115
Sonda szpiegowska 5.401
Bombowiec 244
Niszczyciel 95
Gwiazda Śmierci 1
Pancernik 128
Reaper 61
Pathfinder 133
Wyrzutnia rakiet 72.923
Lekkie działo laserowe 26.451
Ciężkie działo laserowe 5.587
Działo jonowe 4.506
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Lekki myśliwiec 1.426 ( -22.929 )
Ciężki myśliwiec 3.378 ( -6.733 )
Krążownik 3.035 ( -476 )
Okręt wojenny 1.726 ( -37 )
Pancernik 4.350 ( -55 )
Bombowiec 1.693 ( -15 )
Niszczyciel 1.398 ( -15 )
Reaper 652 ( -3 )
Pathfinder 5.545 ( -802 )
Sonda szpiegowska 0 ( -1 )
Ciężki myśliwiec 0 ( -1.054 )
Krążownik 0 ( -142 )
Okręt wojenny 0 ( -115 )
Sonda szpiegowska 0 ( -5.401 )
Bombowiec 0 ( -244 )
Niszczyciel 0 ( -95 )
Gwiazda Śmierci 1 ( -0 )
Pancernik 0 ( -128 )
Reaper 0 ( -61 )
Pathfinder 0 ( -133 )
Wyrzutnia rakiet 0 ( -72.923 )
Lekkie działo laserowe 0 ( -26.451 )
Ciężkie działo laserowe 0 ( -5.587 )
Działo jonowe 0 ( -4.506 )
Mała powłoka ochronna 0 ( -1 )
Duża powłoka ochronna 0 ( -1 )
Agresor stracił łącznie 208.313.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 369.753.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 135.499.495 metalu i 80.073.864 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
140.885.600 Metalu i 83.280.800 Kryształu
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 10.544.600
Kryształ: 14.011.800
Deuter: -8.703.000
agresor zyskał łącznie 15.853.400 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -287.400.500
Kryształ: -72.779.500
Deuter: -9.573.000
obrońca stracił łącznie 369.753.000 jednostek.
EDIT 2 : jakbym wydał z 500zł na gre to też bym latał jak szalony i robił 50 st w tydzien bo nikt nie ma szans jesli nie wydaje kasy na grę , a tak trzeba latać na bunkry
-
nic specjalnego , skan->lot ,brakło koło 600recków ....300kk zysku i tak dobry wynik pozdrawiam całe uni
Dnia 02-08-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor ewenem3nt
Niszczyciel 1.225
Reaper 609
Sonda szpiegowska 1
Duży transporter 5.239
Lekki myśliwiec 4.126
Ciężki myśliwiec 2.900
Krążownik 584
Okręt wojenny 238
Recykler 50
Sonda szpiegowska 3.790
Bombowiec 178
Pancernik 237
Pathfinder 472
Krążownik 2.375 ( -586 )
Okręt wojenny 1.452 ( -11 )
Pancernik 1.994 ( -2 )
Niszczyciel 1.225 ( -0 )
Reaper 609 ( -0 )
Sonda szpiegowska 0 ( -1 )
76.035.142 Metalu, 14.989.831 Kryształu i 1.518.557 Deuteru
38.017.571 Metalu, 7.494.916 Kryształu i 759.278 Deuteru
19.008.786 Metalu, 3.747.458 Kryształu i 379.639 Deuteru
Agresor stracił łącznie 17.825.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 224.563.000 jednostek.
Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 225.151.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 100.120.946 metalu i 75.725.323 kryształu.
Agresor przejął łącznie 173.184.080 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
86.449.198 Metalu i 79.344.000 Kryształu
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 213.724.760
Kryształ: 103.172.205
Deuter: 4.255.313
agresor zyskał łącznie 321.152.278 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -258.610.562
Kryształ: -122.998.205
Deuter: -16.726.313
obrońca stracił łącznie 398.335.080 jednostek.
-
gratki ładny % wyszedł , zysk tez ciekawy dużo szczęścia też miałeś bo mógł to trafić każdy , flota stała nie pilnowana od ok 13;00 , niestety musiałem iść awaryjnie za kogoś do pracy i nie miałem możliwośći zalogować się na konto ale , dniówka ładna zarobiona a dwa ze juz nie będę tracić paliwa na ciągłe fsy a flotę robiłem chyba nie cały tydzień więc nie jest źle jeszcze raz gratz
-
graty ST , ładna ilość ripków ale nie lubię ich za te wjazdy w moj bunkier obroncy szo
-
i to niby na planecie stało? wnioskuje po satelitach
-
GRATKI zysk w sam raz na poziom kopalni
-
gratz hasi , fajny zysk procent też fajny . obroncy Szo
-
a nie mówiłem bankomatom nie wytłumaczysz czemu psują tą grę trzeba klepać czyste eko + bunkry i 0 floty , niech się bankomaty same kasują wiadomo że będą pisać że to my coś z głową mamy bo oni mają kase i mogą ..... a my to biedaki to się nie odzywajmy żal mi nie których ludzi pytanie brzmi , co im daje taka topka za kase skoro nikt ich nie szanuje PS; jak ktoś mi napisał na pw , ktoś musi płacić żeby ktoś mógł grać za darmo haha
PS2 ; i moze nie mam tyle kasy co wy , i nie wydaje na grę , ale zawsze znajdę jakąś kasę aby wpłacać na akcje charytatywne , widać nie każdy ma taką mentalność zamiast budować konto w 1 dzień 200kk pkt , i psuć przy tym grę innym nie lepiej komuś pomóc ? , to pytanie retoryczne , bez odbioru
-
jak napisałem wyżej agresor latał kilkukrotnie opóźniał ataki i jak widział aktywność to zawracał , tym razem godzine wczesniej dodałem cie do znajomych i chłop poleciał nie czekając na minuty nawet i nie opozniał ataku , widać świetne miał przeczucie ze mnie nie ma hmm a moze mu pomogłeś nie chce mi się już z wami prowadzić dyskusji także na tym kończę , mam nadzieje że obudzi się w was któregoś dnia sumienie i nie będziecie mogli spać w nocy , strzyga was dopadnie w końcu nie pozdrawiam bez odbioru
-
Czy Ty na prawdę myślałeś, ze GF będzie firmą charytatywną
jakbyś sam wydał swoje pieniądze na anty, kupił paczki narobił pancków... luz wszystko ok
ale podpiąć się do tego czegoś co jest paczkomatem czy bankomatem,,, to takie wymiotne...
i tak jak napisałem Ci pod ST
zrób tekścik w domu i poklikaj myszą, godzinę, dwie, a zrozumiesz jakiego id...otę z siebie robisz wmawiając ludziom że klikałeś osobiście przez 6 i pół godziny, to tak jakbyś chciał ludziom wcisnąć że przez 8 godzin 200 ton węgla przezuciłeś
... daj spokój nie ma co z nimi gadać , dowartościowują się za kase bo mają smutne życie założę się że nawet nie mają przyjaciół ,polecam obejrzeć sobie film Richie milioner
-
ewenem3nt wiesz że zmiana nicku na Mathilda nic w twoim przypadku nie zmienia ?? Pozdro. Szkoda ludzi z sojuszu do którego się przykleiłeś, bo nie wiedzą jakiego odklejeńca przyjęli pod swoje skrzydła, a i tak cię nie uchronią.
ale co ty mnie teraz przesladowac na innych uni zamierzasz ? idz odpocznij od tej gry chłopaku a nick zmieniłem dla siebie nie dla ciebie po za tym nie wdaje się z tobą w żadne dyskuje antymateriarzu ,PS;zeby mi zaszkodzic musialbys zaplacic za mozliwosc niszczenia kopalni bo floty tam nie mam
Ale masz gdzie indziej Na innych planetach i na jednym z 6ściu moonów... ałć pytanie na którym dzisiaj... Trzeba je zdjąć w końcu
akurat na zadnym klepie eko i defa z floty mam tylko dt i mt na ekspy . milej zabawy ,druga sprawa , daj se siana , zjedz snikersa bo gwiazdorzysz wez se urlop odpocznij od tej gry bo juz wpadasz w paranoje widzę i jeszcze jedna sprawa , jesli masz tam konto z pewnością kupione , jak tylko się dowiem które to konto leci zgłoszenie do suportu
-
ewenem3nt wiesz że zmiana nicku na Mathilda nic w twoim przypadku nie zmienia ?? Pozdro. Szkoda ludzi z sojuszu do którego się przykleiłeś, bo nie wiedzą jakiego odklejeńca przyjęli pod swoje skrzydła, a i tak cię nie uchronią.
ale co ty mnie teraz przesladowac na innych uni zamierzasz ? idz odpocznij od tej gry chłopaku a nick zmieniłem dla siebie nie dla ciebie po za tym nie wdaje się z tobą w żadne dyskuje antymateriarzu ,PS;zeby mi zaszkodzic musialbys zaplacic za mozliwosc niszczenia kopalni bo floty tam nie mam
-
to nie to kolego ja również mogę się spotkać na zlocie i pogadać , zdarzało mi się być na takich zlotach to ze piszesz o mnie ze ja wszystkich obrazam , gdzie tak pisalem ? nikogo nie obrazalem , pisalem tylko ze ci co placa za gre to dzbany i dalej tak uwazam a nagonka jest na moją osobę właśnie przez to ze pisalem ze jak ktos placi za anty zeby byc wyzej w topce to jest dzban i dalej tak uważam takze myślcie ludzie co robicie i nie powielajcie zdania innych nie mając na temat swojego zdania konczę tą rozmowę i dodam ze w internecie nikt nie jest anonimowy a przejawy hejtu w tej grze są ciekawym tematem do opisania
Tak na marginesie.,,,, Dzbanie. Dzisiaj rano z jednej planety puściłeś na mnie jeden po drugim atak jak dobrze liczę 150-200 rakiet w ciągu niespełna godziny. Wszystko dobrze ale chyba tak samo się nie budowało..... Antymateriarzu. Ja owszem odpłaciłem ci tym samy i oczywiście anty. Ale tego nie ukrywam jak taka podstępna, zawistna pała co nie potrafi grać
dzbanie gdybyś był ogarnięty to byś zobaczył że wysłałem 30 rakiet z jednej planety i ok 60 z drugiej obie planety mialem w jednym ukladzie a skąd ty naliczyłeś 200 to ja nie wiem skoro nawet 1 przeciwrakiety nie mialeś
-
[ciach]
Weź jeszcze powiedz ze na botach jedziesz bo spakował cię paczkomat i musisz się jakoś przed nim bronić... Swoją drogą na Lacerta to ty chyba nikogo nie zezłomowałeś, nie mówiąc już o innych serwerach. Wiec rób klauna z siebie dalej. Przecież każdy według ciebie to oszust , bo kupuje antymaterię, a ludzie grający na botach, grajacy na multi to bohaterowie serwerów bo walczą z paczkomatami.
Jak spakowali cię tutaj - tak będą pakować na każdym innym serwerze i z niecierpliwością będę czekał na kolejne ST z Tobą w roli totalnego ... złomu. Polowałem na Lacerta na ciebie od dłuższego czasu, nie tylko ja z resztą. Każdy chciał się pochwalić że spakuje dzieciaka chroniącego i tłumaczącego boty w grze. Ale z braku czasu i natłoku spraw po prostu ci sie upiekło bo najpierw stracił byś po kolei kazdego moona - na złość a później byłbyś farmiony jak pszenica przez kombajn na polu - od granicy do granicy w nieskończoność. Ale już wiem że takowe polowania rozpoczęły się też na nowym serwerze. Więc... nie powodzenia Ogarze tej gry
dzieci ryby i antymateriarze głosu nie mają przeczytaj kilka postów wyżej jak napisałem jak to polowaliście na mnie na dwa uni a takich ja ty to na moim uni się pakuje w recki i tez top 1 za antymaterie 30 graczy na dwóch uni z czego polowa w topce polowało na gracza top 600 no brawo
[mod='Neferet']poprawiłam cytat[/mod]
-
PS; a jak skanowałeś i widziałeś flote że stoi to nie leciałeś bo miałem aktywność na inne koloni a teraz jakoś poleciałeś , ciekawe , a tez byla aktywność 100% sprzedany status najlepsze ze bylem caly czas na koncie i zapalałem aktywność na innych galach , chłop jasnowidz mówi lecę i poleciał kij ze wcześniej 10 razy lecial i nie dolatał i opóźniał ataki teraz jak unnamed miał mój status online to chłop leci nie skanuje nie opóźnia nie zawraca hehehe
Jasno z Twojej wypowiedzi wynika, że była aktywność, sam się chyba już gubisz w tym co piszesz, albo tak nerwowo piszesz, że się plączesz...
Jeśli grasz inną klasą gdzie indziej i wiesz, że idzie dużo szybciej to wrzuć tu odkrywcę z nagród i odbudujesz to w 1 dzień, no maks 2.
Nie odpuszczaj, myślałem, że jesteś bardziej wytrwały.
Mogę podesłać surowce na odbudowę.
nie chce mi się na innym uni z kilka dni mam 2x takie konto a tu nawet z kim pograć nie mam zastanowię się jeszcze może coś polatam póki co urlop niech się skończy , klase z nagród odebrałem , muszę przemyśleć czy będę miał czas na dwa uni
-
Dlaczego mnie obrażasz? Nie umiesz odnieść się z szacunkiem do drugiej osoby?
Czytam i interpretuję, a tu wynika, że masz żal, że unnamed sprzedał Twój status, ale twierdzisz, że byłeś online podczas ataku, więc jaki status został sprzedany?
taki ze po przełączeniu się na drugie uni on widzial ze jestem ofline i od razu poleciał skan i atak bez opozniania itp 100% sprzedany status
-
nie wiem co piszesz i w jakim języku ale pomijam to .... mogę za to pokazać screeny jak latasz na tego samego moona i zawracałeś nie raz po zapaleniu się aktywności , mam też raporty , i lot nie trwa 10 min tylko 20 co najmniej , jesteś dzban bo ktoś ci dał mój status online i tyle .......
minioni nie rob z sibie idioty , jak masz kogoś w znajomych to widzisz czy ktos jest off czy on a ja dodałem wczoraj gracza unnamed