co ty piszesz , piszesz to co pisałem graczowi unnamed , ataki rakietowe poszły po tym jak próbowałeś mi skasować moona w 4 gali i kazdego z osobna sklinowałem i cofnąłeś bo miałeś god info ze są kliny , jak ci skasowalem moona w moim ukladzie co postawiles to zaczales stawiac obrone na moonie bo wczesniej dostales bana za bash bo probowales w 7 slotach po 1 gs mi skasowac moona i dostales 3 dni urlopu , jak ci powiedzialem ze moona trzeba bunkrowac to postawiles obrone ale zapomniales o przeciwrakietach , potem ci unnamed powiedzial o tym bo pomylil okienka i zamiast do ciebie to napisal do mnie , bujaj to my ale nie nas , latales latales ale zawracales a jak unnamed dostal moj status to poleciales i nie opozniales nic ani nie czekales na status 15min
słaby jesteś jako agresor i nie umiesz grac w mojej ocenie , gdybym nie pomylił klas i znal sie na tych nowych opcjach gry to nawet bys nie mial co latac bo bylbym nad tobą , nie raz udowodniles mi ze nie wiesz co robisz i gdybym mial wporządku jednego sąsiada do acs to bys dawno był w reckach taka prawda
tak czy siak , dawno odpuściłem to uni przez zły wybór klasy , też mam pw na potwierdzenie tego co pisze także nie pozdrawiam i naucz się latać
PS; a jak skanowałeś i widziałeś flote że stoi to nie leciałeś bo miałem aktywność na inne koloni a teraz jakoś poleciałeś , ciekawe , a tez byla aktywność 100% sprzedany status najlepsze ze bylem caly czas na koncie i zapalałem aktywność na innych galach , chłop jasnowidz mówi lecę i poleciał kij ze wcześniej 10 razy lecial i nie dolatał i opóźniał ataki teraz jak unnamed miał mój status online to chłop leci nie skanuje nie opóźnia nie zawraca hehehe
PS; co ty pierdzielisz , dobrze wiedziałeś kiedy jestem online , same pancki bym ci ubił i dobrze o tym wiedziałeś nie przebiłbyś się , musiałeś dołożyć lm zeby sie przebic nawet przez stojącą moją flotę
dobra miej se to ST chociaz nie ma co gratulowac bo flota stała zaniedbana a do tego oszustwo na status , 3maj się i ciekawe czy kogoś jeszcze zezłomujesz bez boskiego info bez statusku