Herodot [MYM] vs. Albotomek ~ 4999.02%

• Z mojego sojuszu nikt na Ciebie nie polował. Dlaczego opowiadasz głupoty?

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Z mojego sojuszu nikt na Ciebie nie polował. Dlaczego opowiadasz głupoty?

Bo on nie potrafi się pogodzić z porażką. 2 nie potrafi pisać i mówić prawdy. Taki twór obecnych czasów (500+i ,j wie co). Płacić tylko na takich. W 2022 zapłaciłem na tych ..................

P.S. Lubię takie odmóżdżające dyskusję. Dają człowiekowi dystans.

• dzieci ryby i antymateriarze głosu nie mają :) przeczytaj kilka postów wyżej jak napisałem jak to polowaliście na mnie na dwa uni xD a takich ja ty to na moim uni się pakuje w recki i tez top 1 za antymaterie :)  :) 30 graczy na dwóch uni z czego polowa w topce polowało na gracza top 600 xD no brawo xD

Pomyliłeś sojusze :D Ale tak. są i tacy którzy zaryzykują wyjętego z pod prawa na Uni tylko po to żeby cię zjechać jak Uranosa :) Bo tobie się wydaje że jesteś cwaniak i kozak - a w rzeczywistości jesteś po prostu cienka internetowa [ciach] która ujada jak york.

[mod='Neferet']Obraza[/mod]

• nie chce mi się :) na innym uni z kilka dni mam 2x takie konto :) a tu nawet z kim pograć nie mam :) zastanowię się jeszcze może coś polatam :) póki co urlop niech się skończy , klase z nagród odebrałem , muszę przemyśleć czy będę miał czas na dwa uni :)

Albotomek dawno nie widziałem takiego płaczka jak Ty który nie umie przyjąć gonga na klatę.

Masz pretensje do całego świata bo po prostu jesteś słaby.

Zwiedzasz recki od środka i płaczesz o starych czasach, gdzie cię nikt nawet nie zna z osób, do których się odnosisz :trollface::trollface:

Ogólnie łach ciebie,.bo jesteś mega zakompleksiony widzę po twoich postach,chciałbyś byś kimś w grze a tylko wszyscy się z ciebie śmieją :D

Jak flota miała pójść i tak na złom to do masz takie pieczenie du*y ?xD

i to gadanie o innym uni, kogo to obchodzi chłopaku ?

[mod='Neferet']Poprawiłam cytat[/mod]

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• [ciach]

Tak na marginesie.,,,, Dzbanie. Dzisiaj rano z jednej planety puściłeś na mnie jeden po drugim atak jak dobrze liczę 150-200 rakiet w ciągu niespełna godziny. Wszystko dobrze ale chyba tak samo się nie budowało..... Antymateriarzu. Ja owszem odpłaciłem ci tym samy i oczywiście anty. Ale tego nie ukrywam jak taka podstępna, zawistna pała co nie potrafi grać. Haha. Anty antymateriarz a przyspieszenia używał. Pewno surowce też poszły wszak rakiety sporo dykty kosztują. Nie plącz się bo się pogrążasz. Kolejna odpowiedz typu i tak kończyłem poprostu cię ośmiesza. Na żadnym zlocie nigdy nie byłeś. Jesteś łgarz i ćwok jakich mało

[mod='Neferet']Usunęłam cytat skoszowanego posta[/mod]

• Nagonka na ciebie jest i będzie dlatego cwaniaku że jawnie nazwałeś oszustami graczy kupujących antymaterię i wydających pieniądze na grę. Zapewne wynika to z twoich kompleksów, albo zazdrości że ty nie możesz wydać - nie każdy może, nie osądzam. Do tego stwierdziłeś że ludzie którzy w grze używają botów , multikont, puszują się na nich - robią to po to żeby jakoś wyrównać szanse z paczkomatami z top1 na serwerach. Czym spowodowałeś że każdy uważa i będzie cię uważał za totalnego dzbana i będzie orał jak pole pod ziemniaki. W sieci nic nie ginie. I do tego twierdząc jeszcze że jesteś super pro playerem bo ty jako jedyny wpadasz na serwer cały na biało i jesteś bohaterem który jest jedynym uczciwym graczem na serwerach bo nie wydajesz pieniędzy. Ty masz coś nie tak pod kopułą. Tyle ci powiem :)

• to nie to kolego :) ja również mogę się spotkać na zlocie i pogadać , zdarzało mi się być na takich zlotach :) to ze piszesz o mnie ze ja wszystkich obrazam , gdzie tak pisalem ? nikogo nie obrazalem , pisalem tylko ze ci co placa za gre to dzbany i dalej tak uwazam :) a nagonka jest na moją osobę właśnie przez to ze pisalem ze jak ktos placi za anty zeby byc wyzej w topce to jest dzban i dalej tak uważam :) takze myślcie ludzie co robicie i nie powielajcie zdania innych nie mając na temat swojego zdania :) konczę tą rozmowę i dodam ze w internecie nikt nie jest anonimowy a przejawy hejtu w tej grze są ciekawym tematem do opisania :)

Tak na marginesie.,,,, Dzbanie. Dzisiaj rano z jednej planety puściłeś na mnie jeden po drugim atak jak dobrze liczę 150-200 rakiet w ciągu niespełna godziny. Wszystko dobrze ale chyba tak samo się nie budowało..... Antymateriarzu. Ja owszem odpłaciłem ci tym samy i oczywiście anty. Ale tego nie ukrywam jak taka podstępna, zawistna pała co nie potrafi grać

dzbanie gdybyś był ogarnięty to byś zobaczył że wysłałem 30 rakiet z jednej planety i ok 60 z drugiej xD obie planety mialem w jednym ukladzie xD a skąd ty naliczyłeś 200 to ja nie wiem skoro nawet 1 przeciwrakiety nie mialeś xD

• ewenem3nt wiesz że zmiana nicku na Mathilda nic w twoim przypadku nie zmienia ?? :) Pozdro. Szkoda ludzi z sojuszu do którego się przykleiłeś, bo nie wiedzą jakiego odklejeńca przyjęli pod swoje skrzydła, a i tak cię nie uchronią.

ale co ty mnie teraz przesladowac na innych uni zamierzasz ? idz odpocznij od tej gry chłopaku :) a nick zmieniłem dla siebie nie dla ciebie :) po za tym nie wdaje się z tobą w żadne dyskuje antymateriarzu ,PS;zeby mi zaszkodzic musialbys zaplacic za mozliwosc niszczenia kopalni xD bo floty tam nie mam :)

• Ale masz gdzie indziej :D Na innych planetach i na jednym z 6ściu moonów... ałć pytanie na którym dzisiaj... Trzeba je zdjąć w końcu :)

• akurat na zadnym :) klepie eko i defa :) z floty mam tylko dt i mt na ekspy . milej zabawy ,druga sprawa , daj se siana , zjedz snikersa bo gwiazdorzysz :) wez se urlop odpocznij od tej gry bo juz wpadasz w paranoje widzę :) i jeszcze jedna sprawa , jesli masz tam konto z pewnością kupione , jak tylko się dowiem które to konto leci zgłoszenie do suportu :)

• Biedny mały człowieczku, sam zacząłeś do mnie pisać i postanowiliśmy złapać herodota, dodaliśmy się do buddy, minęło kilka dni i dostałeś złoma bez sprzedawania Ciebie przeze mnie i nie potrafisz tego przyjąć na klatę. Nic więcej nie mam do dodania w tej sprawie a jak dalej tego nie akceptujesz to nie graj w ogame bo zawsze "ktoś" będzie winny a nie Ty :) ps. miej trochę więcej wiary w ludzi
    powodzenia na nowym uni i czasem nie dodawaj nikogo nigdy do buddy :)

• Uaaa Legenda szaleje, zarzuty lecą jak szalone...

A mówią, aby porażki uczyły..

Uwielbiam te teorie spiskowe :)

Swoją drogą Albotomek chciałeś kogoś spushować? Ty? Pierwszy obrońca zasad i moralności chciał wystawić komuś flotę? Powiedz, że to nie prawda...

ponoć chciał ale tego dnia właśnie dostał złoma :D

Albotomek14.02.2023 10:06:42
    chcesz moją flotę na złom ? :) nie ma sensu chyba tu grać , teraz spojrzałem ze na tym nowym uni mam juz 3x takie konto xD

unnamed14.02.2023 11:24:13 No słuchaj, jak utrzymasz flotę do wieczora to chętnie ☺️

unnamed14.02.2023 11:24:35 A obiecuje że Herodot będzie w reckach ☺️

Albotomek14.02.2023 11:24:41 utrzymam xD spokojnie ;d

• jak napisałem wyżej agresor latał kilkukrotnie opóźniał ataki i jak widział aktywność to zawracał , tym razem godzine wczesniej dodałem cie do znajomych i chłop poleciał nie czekając na minuty nawet i nie opozniał ataku , widać świetne miał przeczucie ze mnie nie ma hmm a moze mu pomogłeś :) nie chce mi się już z wami prowadzić dyskusji także na tym kończę , mam nadzieje że obudzi się w was któregoś dnia sumienie i nie będziecie mogli spać w nocy , strzyga was dopadnie w końcu :) nie pozdrawiam :) bez odbioru

• Po co miałbym zwalniać atak trwający 12 minut w jednym układzie? Nikogo innego z flotą w nim nie było. To tak jakbym się prosił "a zwolnię to może zauważy i zdąży uciec" Miałeś kolego nieaktywnioś. A po ataku zapaliłeś się jakieś 15 minut po. Po czym o dziwo mi ładnie pogratulowałeś i powiedziałeś że idziesz na inne uni. Chłopaku tydzień już minął. To już żałoba powinna minąć. Wcześniejsze ataki też nie były spowalniane. Zawracałem jak widziałem że się palisz a po skanie moon był pusty. Albo raz widziałem cię na falandze