Z mojego sojuszu nikt na Ciebie nie polował. Dlaczego opowiadasz głupoty?
Herodot [MYM] vs. Albotomek ~ 4999.02%
- Klakalaka
- Closed
-
-
Z mojego sojuszu nikt na Ciebie nie polował. Dlaczego opowiadasz głupoty?
Bo on nie potrafi się pogodzić z porażką. 2 nie potrafi pisać i mówić prawdy. Taki twór obecnych czasów (500+i ,j wie co). Płacić tylko na takich. W 2022 zapłaciłem na tych ..................
P.S. Lubię takie odmóżdżające dyskusję. Dają człowiekowi dystans.
-
dzieci ryby i antymateriarze głosu nie mają przeczytaj kilka postów wyżej jak napisałem jak to polowaliście na mnie na dwa uni a takich ja ty to na moim uni się pakuje w recki i tez top 1 za antymaterie 30 graczy na dwóch uni z czego polowa w topce polowało na gracza top 600 no brawo
Pomyliłeś sojusze Ale tak. są i tacy którzy zaryzykują wyjętego z pod prawa na Uni tylko po to żeby cię zjechać jak Uranosa Bo tobie się wydaje że jesteś cwaniak i kozak - a w rzeczywistości jesteś po prostu cienka internetowa [ciach] która ujada jak york.
[mod='Neferet']Obraza[/mod]
-
nie chce mi się na innym uni z kilka dni mam 2x takie konto a tu nawet z kim pograć nie mam zastanowię się jeszcze może coś polatam póki co urlop niech się skończy , klase z nagród odebrałem , muszę przemyśleć czy będę miał czas na dwa uni
Albotomek dawno nie widziałem takiego płaczka jak Ty który nie umie przyjąć gonga na klatę.
Masz pretensje do całego świata bo po prostu jesteś słaby.
Zwiedzasz recki od środka i płaczesz o starych czasach, gdzie cię nikt nawet nie zna z osób, do których się odnosisz
Ogólnie łach ciebie,.bo jesteś mega zakompleksiony widzę po twoich postach,chciałbyś byś kimś w grze a tylko wszyscy się z ciebie śmieją
Jak flota miała pójść i tak na złom to do masz takie pieczenie du*y ?
i to gadanie o innym uni, kogo to obchodzi chłopaku ?
[mod='Neferet']Poprawiłam cytat[/mod]
-
[ciach]
Tak na marginesie.,,,, Dzbanie. Dzisiaj rano z jednej planety puściłeś na mnie jeden po drugim atak jak dobrze liczę 150-200 rakiet w ciągu niespełna godziny. Wszystko dobrze ale chyba tak samo się nie budowało..... Antymateriarzu. Ja owszem odpłaciłem ci tym samy i oczywiście anty. Ale tego nie ukrywam jak taka podstępna, zawistna pała co nie potrafi grać. Haha. Anty antymateriarz a przyspieszenia używał. Pewno surowce też poszły wszak rakiety sporo dykty kosztują. Nie plącz się bo się pogrążasz. Kolejna odpowiedz typu i tak kończyłem poprostu cię ośmiesza. Na żadnym zlocie nigdy nie byłeś. Jesteś łgarz i ćwok jakich mało
[mod='Neferet']Usunęłam cytat skoszowanego posta[/mod]
-
Nie ma problemu, ja tam się mogę z Tobą spotkać Z wielką przyjemnością.
Najpierw wszystkim naubliżałeś, oskarżyłeś o wszystko co możliwe, potem sam się przyznałeś, że chciałeś komuś wystawić flotę i kogoś spushować, choć kilka dni wcześniej walczyłeś dzielnie z tymi co się pushują, następnie jeszcze mówisz, że jesteś lubiany, ale tu jest ewenement...
Hmmm..
Nie uważasz, że to jest dziwne, że wszyscy się Ciebie czepiają? Cały świat jest zły, wszyscy są przeciwko Tobie... Gracze którzy na siebie nawzajem polują i tak są przeciwko Tobie...
Świadomość własnych błędów i poczynań jest bardzo ważna.. Tak dopiero można z nich wyciągać wnioski i się uczyć.
to nie to kolego ja również mogę się spotkać na zlocie i pogadać , zdarzało mi się być na takich zlotach to ze piszesz o mnie ze ja wszystkich obrazam , gdzie tak pisalem ? nikogo nie obrazalem , pisalem tylko ze ci co placa za gre to dzbany i dalej tak uwazam a nagonka jest na moją osobę właśnie przez to ze pisalem ze jak ktos placi za anty zeby byc wyzej w topce to jest dzban i dalej tak uważam takze myślcie ludzie co robicie i nie powielajcie zdania innych nie mając na temat swojego zdania konczę tą rozmowę i dodam ze w internecie nikt nie jest anonimowy a przejawy hejtu w tej grze są ciekawym tematem do opisania
Nagonka na ciebie jest i będzie dlatego cwaniaku że jawnie nazwałeś oszustami graczy kupujących antymaterię i wydających pieniądze na grę. Zapewne wynika to z twoich kompleksów, albo zazdrości że ty nie możesz wydać - nie każdy może, nie osądzam. Do tego stwierdziłeś że ludzie którzy w grze używają botów , multikont, puszują się na nich - robią to po to żeby jakoś wyrównać szanse z paczkomatami z top1 na serwerach. Czym spowodowałeś że każdy uważa i będzie cię uważał za totalnego dzbana i będzie orał jak pole pod ziemniaki. W sieci nic nie ginie. I do tego twierdząc jeszcze że jesteś super pro playerem bo ty jako jedyny wpadasz na serwer cały na biało i jesteś bohaterem który jest jedynym uczciwym graczem na serwerach bo nie wydajesz pieniędzy. Ty masz coś nie tak pod kopułą. Tyle ci powiem
-
to nie to kolego ja również mogę się spotkać na zlocie i pogadać , zdarzało mi się być na takich zlotach to ze piszesz o mnie ze ja wszystkich obrazam , gdzie tak pisalem ? nikogo nie obrazalem , pisalem tylko ze ci co placa za gre to dzbany i dalej tak uwazam a nagonka jest na moją osobę właśnie przez to ze pisalem ze jak ktos placi za anty zeby byc wyzej w topce to jest dzban i dalej tak uważam takze myślcie ludzie co robicie i nie powielajcie zdania innych nie mając na temat swojego zdania konczę tą rozmowę i dodam ze w internecie nikt nie jest anonimowy a przejawy hejtu w tej grze są ciekawym tematem do opisania
Tak na marginesie.,,,, Dzbanie. Dzisiaj rano z jednej planety puściłeś na mnie jeden po drugim atak jak dobrze liczę 150-200 rakiet w ciągu niespełna godziny. Wszystko dobrze ale chyba tak samo się nie budowało..... Antymateriarzu. Ja owszem odpłaciłem ci tym samy i oczywiście anty. Ale tego nie ukrywam jak taka podstępna, zawistna pała co nie potrafi grać
dzbanie gdybyś był ogarnięty to byś zobaczył że wysłałem 30 rakiet z jednej planety i ok 60 z drugiej obie planety mialem w jednym ukladzie a skąd ty naliczyłeś 200 to ja nie wiem skoro nawet 1 przeciwrakiety nie mialeś
-
-
kto teraz uzywa rakiet xd wolne i malo efektowne
Czytając was można odnieść wrażenie ze kłócicie się o zabawki z pisakownicy xd
-
Kłótnie kłótniami, ale proszę o zachowanie kultury. Temat przeczyszczony. Dodam, że przeraziły mnie niektóre "argumenty".
-
ewenem3nt wiesz że zmiana nicku na Mathilda nic w twoim przypadku nie zmienia ?? Pozdro. Szkoda ludzi z sojuszu do którego się przykleiłeś, bo nie wiedzą jakiego odklejeńca przyjęli pod swoje skrzydła, a i tak cię nie uchronią.
-
ewenem3nt wiesz że zmiana nicku na Mathilda nic w twoim przypadku nie zmienia ?? Pozdro. Szkoda ludzi z sojuszu do którego się przykleiłeś, bo nie wiedzą jakiego odklejeńca przyjęli pod swoje skrzydła, a i tak cię nie uchronią.
ale co ty mnie teraz przesladowac na innych uni zamierzasz ? idz odpocznij od tej gry chłopaku a nick zmieniłem dla siebie nie dla ciebie po za tym nie wdaje się z tobą w żadne dyskuje antymateriarzu ,PS;zeby mi zaszkodzic musialbys zaplacic za mozliwosc niszczenia kopalni bo floty tam nie mam
-
ale co ty mnie teraz przesladowac na innych uni zamierzasz ? idz odpocznij od tej gry chłopaku a nick zmieniłem dla siebie nie dla ciebie po za tym nie wdaje się z tobą w żadne dyskuje antymateriarzu ,PS;zeby mi zaszkodzic musialbys zaplacic za mozliwosc niszczenia kopalni bo floty tam nie mam
Ale masz gdzie indziej Na innych planetach i na jednym z 6ściu moonów... ałć pytanie na którym dzisiaj... Trzeba je zdjąć w końcu
-
Ale masz gdzie indziej Na innych planetach i na jednym z 6ściu moonów... ałć pytanie na którym dzisiaj... Trzeba je zdjąć w końcu
akurat na zadnym klepie eko i defa z floty mam tylko dt i mt na ekspy . milej zabawy ,druga sprawa , daj se siana , zjedz snikersa bo gwiazdorzysz wez se urlop odpocznij od tej gry bo juz wpadasz w paranoje widzę i jeszcze jedna sprawa , jesli masz tam konto z pewnością kupione , jak tylko się dowiem które to konto leci zgłoszenie do suportu
-
Biedny mały człowieczku, sam zacząłeś do mnie pisać i postanowiliśmy złapać herodota, dodaliśmy się do buddy, minęło kilka dni i dostałeś złoma bez sprzedawania Ciebie przeze mnie i nie potrafisz tego przyjąć na klatę. Nic więcej nie mam do dodania w tej sprawie a jak dalej tego nie akceptujesz to nie graj w ogame bo zawsze "ktoś" będzie winny a nie Ty ps. miej trochę więcej wiary w ludzi
powodzenia na nowym uni i czasem nie dodawaj nikogo nigdy do buddy -
Uaaa Legenda szaleje, zarzuty lecą jak szalone...
A mówią, aby porażki uczyły..
Uwielbiam te teorie spiskowe
Swoją drogą Albotomek chciałeś kogoś spushować? Ty? Pierwszy obrońca zasad i moralności chciał wystawić komuś flotę? Powiedz, że to nie prawda...
ponoć chciał ale tego dnia właśnie dostał złoma
Albotomek14.02.2023 10:06:42
chcesz moją flotę na złom ? nie ma sensu chyba tu grać , teraz spojrzałem ze na tym nowym uni mam juz 3x takie kontounnamed14.02.2023 11:24:13 No słuchaj, jak utrzymasz flotę do wieczora to chętnie ☺️
unnamed14.02.2023 11:24:35 A obiecuje że Herodot będzie w reckach ☺️
Albotomek14.02.2023 11:24:41 utrzymam spokojnie ;d
-
jak napisałem wyżej agresor latał kilkukrotnie opóźniał ataki i jak widział aktywność to zawracał , tym razem godzine wczesniej dodałem cie do znajomych i chłop poleciał nie czekając na minuty nawet i nie opozniał ataku , widać świetne miał przeczucie ze mnie nie ma hmm a moze mu pomogłeś nie chce mi się już z wami prowadzić dyskusji także na tym kończę , mam nadzieje że obudzi się w was któregoś dnia sumienie i nie będziecie mogli spać w nocy , strzyga was dopadnie w końcu nie pozdrawiam bez odbioru
-
niestety, nie pomogłem mu, to nie w moim stylu, bez odbioru
-
Po co miałbym zwalniać atak trwający 12 minut w jednym układzie? Nikogo innego z flotą w nim nie było. To tak jakbym się prosił "a zwolnię to może zauważy i zdąży uciec" Miałeś kolego nieaktywnioś. A po ataku zapaliłeś się jakieś 15 minut po. Po czym o dziwo mi ładnie pogratulowałeś i powiedziałeś że idziesz na inne uni. Chłopaku tydzień już minął. To już żałoba powinna minąć. Wcześniejsze ataki też nie były spowalniane. Zawracałem jak widziałem że się palisz a po skanie moon był pusty. Albo raz widziałem cię na falandze
-
A na nowym uni masz kolego prawie 800k pkt. militarnych. Każdy to może sprawdzić. Chyba zaczne się też tam bawić.