Posts by ewenem3nt

ewidentnie trzeba wystawić ocenę w apce i gdzie się da i opisać sytuację jaka panuje na serverach ogame :) aplikacją zachęcają do gry ale nie napiszą w reklamie że musisz mieć 50.000 zł żeby móc zawalczyć o top servera :) administracja gry nie pilnuje pushów oraz używania różnych botów wspomagających grę , ogólnie nie ma sensu w to grać :) jaki jest sens gry skoro gość wpłaca kilka tysięcy w konto na każdym uni i zwykły gracz nie ma szans nawet się dostać do top 100 ? :) hehe powiem tak , ci co nie wydają kasy na grę przyznają mi rację ale szkoda im czasu aby zakładać konto na forum , ci co mówią że gadam głupoty to ci co płacą za grę i próbują się wybielić :) , nic dziwnego że ta gra umiera , nic się nie zmieni do póki zasady kupowania anty się nie zmienią , miłego tonięcia w bagnie :) ja kończę w to grać , kiedyś ta gra miała sens dziś widza sens w tej grze ci którzy na niej zarabiają :)

Albotomek vs. Eduardo [ZAKON] ~ 618.63%

MiniST nr 2 :)

Dnia 30-01-2023 03:04:09 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Albotomek

Lekki myśliwiec 1.833

Pancernik 500

Niszczyciel 93

Reaper 559

Mały transporter 17

Duży transporter 518

Obrońca Eduardo [ZAKON]

Mały transporter 212

Lekki myśliwiec 370

Ciężki myśliwiec 395

Krążownik 129

Okręt wojenny 45

Sonda szpiegowska 3.523

Bombowiec 22

Niszczyciel 5

Pancernik 38

Reaper 502

Wyrzutnia rakiet 61

Lekkie działo laserowe 18

Ciężkie działo laserowe 76

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Albotomek

Lekki myśliwiec 529 ( -1.304 )

Pancernik 347 ( -153 )

Niszczyciel 85 ( -8 )

Reaper 532 ( -27 )

Mały transporter 4 ( -13 )

Duży transporter 205 ( -313 )

Obrońca Eduardo [ZAKON]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

2.538.433 Metalu, 3.677.084 Kryształu i 517.395 Deuteru

Agresor stracił łącznie 27.349.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 103.183.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 35.826.636 metalu i 26.036.165 kryształu.

Agresor przejął łącznie 6.732.912 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 22%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

4.313.364 Metalu i 3.134.635 Kryształu

35.826.636 Metalu i 26.081.165 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

40.140.000 Metalu i 29.215.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 29.497.433

Kryształ: 21.679.884

Deuter: -2.437.605

agresor zyskał łącznie 48.739.712 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -56.872.433

Kryształ: -41.253.084

Deuter: -11.790.395

obrońca stracił łącznie 109.915.912 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Albotomek vs. Captain Delta ~ 682.52%

czegoś nie rozumiem , w raporcie było napisane :

Szczątki (nowe): 76,064m => 2717 Recykler

• 47,998m
    • 28,066m

Odzysk po walce: 7,811m => 558 Rozpruwacz

• 4,929m
    • 2,882m
    • 0

Pola zniszcz. (poz.): 68,252m => 2438 Recykler

• 43,068m
    • 25,183m

więc konwerter nie dolicza do procentu złomu zebranego od razu przez rozpruwacze bo ogólnie złomu zostało 76kk więc 760% :) mam racje ?

moje pierwsze mini ST , 400k pkt top 900 :D chyba całkiem nie źle hehee ., flota stał skan-lot-recykling , na polu zostalo 12kk metalu bo sie nie zmiescil w recki , plakac nie bede hihi ;d

Dnia 29-01-2023 16:29:12 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Albotomek

Lekki myśliwiec 4.249

Pancernik 64

Niszczyciel 100

Reaper 589

Obrońca Captain Delta

Mały transporter 3

Duży transporter 33

Krążownik 4

Okręt wojenny 331

Recykler 195

Sonda szpiegowska 90

Bombowiec 14

Satelita słoneczny 22

Niszczyciel 151

Reaper 499

Lekkie działo laserowe 9

Ciężkie działo laserowe 11

Działo Gaussa 169

Działo jonowe 3

Wyrzutnia plazmy 41

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Albotomek

Lekki myśliwiec 1.823 ( -2.426 )

Pancernik 54 ( -10 )

Niszczyciel 92 ( -8 )

Reaper 558 ( -31 )

Obrońca Captain Delta

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

136.176 Metalu, 136.176 Kryształu i 136.177 Deuteru

Agresor stracił łącznie 16.514.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 135.847.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 43.068.668 metalu i 25.183.733 kryształu.

Agresor przejął łącznie 408.529 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 21%.

Olbrzymie ilości metalu i kryształu łączą się.

Księżyc o powierzchni 8.888 km został uformowany.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

4.929.532 Metalu i 2.882.467 Kryształu

30.928.267 Metalu i 25.183.733 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

35.857.799 Metalu i 28.066.200 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 25.300.975

Kryształ: 23.271.376

Deuter: -753.823

agresor zyskał łącznie 47.818.528 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -75.024.676

Kryształ: -46.662.676

Deuter: -14.568.177

obrońca stracił łącznie 136.255.529 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

bustujecie swoje konta za kasę aby być wyżej w rankingu a przeszkadza wam jak ktoś używa bota i się pushuje aby również wybustować swoje konto i grać z wami na równi ? to hipokryzja :) i chcialbym cie uświadomić że to niemiecka gra a nie angielska , nawet nie wiesz w co grasz :)

wiesz , ogólnie to można poznać ładną kobietę wziąć z nią ślub i mieć dzieci , można też jechać i zapłacić za chwilę przyjemności ale to raczej nie jest miłość (po co brać ślub skoro można jechać na .....) xD tak porównam grę za kase z grą bez uzywania anty

koncze tą dyskusje bo to nie ma sensu , ci co wladowali gruba kase w konta i tak sie beda bronic ze przeciez mozna ;d

wyobraź sobie że około 2009 roku nie było takich dodatków typu geolog itp itd , nie było chyba nawet antymaterii a szata graficzna była inna i dopiero kiedy wprowadzile jakże te "cudowne" zmiany połowa graczy rzuciła kontami :) także nie dziwię się ze ludzie graja na botach czy sie pushują skoro muszą dziś rywalizować z bogaczami co wydają tysiące na grę xD sami tą grę taką stworzyliście pakując kase w nowe universa , gdybyscie nie wydawali tyle kasy na gre to moze wypuszczali by jedno uni z anty a drugie bez i na przemian :) tak jak to jest w innych grach , nie rozumiem czemu Gf nie daje takiej mozliwosci wyboru serverów z płatnymi opcjami i bez nich .... gdyby dali taką możliwość wyboru na płatnych grali by tacy jak na naszym uni wydając "miliony cebulionów" a na serverach bez mozliwosci bustowania się kasą graliby gracze finezyjni którzy zwyczajnie lubią grę strategiczną :)

o nastyępny co kasę płaci żeby top być hehehe to łap rekordy przyśpieszonych z 2007roku :)

https://board.pl.ogame.gamefor…szystkie-speed-zapraszam/

musicie więcej na grę wydawać bo słabi jesteście :)

ja to mam w d... powiem szczerze :) skoro taki jesteś dobry to zagrać nie wydając grosza na gre :) pozdrawiam :) a skoro cie boli ze zwracam uwage na to ze nie uczciwe jest grac z takimi co kupuje antymaterie to znaczy ze sam ja kupujesz i probujesz sobie kupic skill gry :0 xD jakbys byl dobry to bys nie placil za to :)

PSD; i tak gram w reprezentacji Polski w pewną grę :) to tak co byś pomarzył o tym poziomie :) na to i tak cię nie będzie stać bo za to się nie płaci :)

hahahahhahahaa oj dzieci , zaliczyłeś wszystkie punkty to się zgłoś do klubu finezyjnego złomiarza xD hahahahahha ludzie co się dzieje z tą grą , .... to gość co top 1 w Polsce jest pod względem rekordów/ST? i finezyjnego nie zaliczył wszystkich punktów a wątpię aby też ktoś w niemczech te punkty zaliczył bo sam prowadziłem temat na statym forum ogame z rekordami Polski i z rekordami Świata w Ogame xD , skończ waść wstydu oszczędź :) nie ma z kim gadać :) płać i płacz nołnejmie :) do widzenia pay for play players :) hehehhee 18 lat konto w ogame i przyszło mi się mierzyć z takimi bananami hehehe

ps; czekam na linki z finezyjnego złomiarza do 20 punktów zaliczonych w st z podanych tematów :)

ps;2 widac jak sie gryzą tylko ci co zapłacili za antymaterię xD chcą być top ale żeby finezyjnie coś zrobić to tylko pyskówka , a żadnych dowodów ;)

1. Pułapka na moonie.

2a. Pułapka na planecie pod falangą.

2b. Pułapka na planecie pod falangą - niszczenie moona obrońcy.

3. FS na PZ z moona.

4. FS na PZ z moona z obstawą.

5. Zawrócone stacjonuj.

6. FS moon - moon.

7. Zalogowany, flota na planecie (obrońca ucieka flotą).

8. Zalogowany, flota na moonie (obrońca ucieka flotą).

9.Kontra zwykła.

10a. Kontra na łączony atak z moona.

10b. Kontra na łączony, zawrócony atak z moona.

11. Z niszczeniem moona.

12. Złomowanie bez skanowania i falangowania.

13. FS moon-moon na zatrzymaj.

14. FS na kolonizuj.

15. FS multilotek.

16. Lot przez galaktykę.

17. Inne finezyjne.

18. Atak GSami z niszczeniem moona.

19. Atak GSami z wyliczeniem FSa.

20. Wymuszenie cofnięcia floty - FS na porzuconą planetę.

policz to któryś to pogadamy:) xD botyy za hajs xD ja 7 punnktów zaliczyłem :) pozdrawiam

nie mamy o czym rozmawiać :) mamy różnicę w rozumowaniu co jest właściwe a co nie :) nie długo będziecie najlepsi top 10 z top 30 na uni :) bo więcej ludzi nie zagra :) bo nie będą wydawać na tą grę kasy a nikt nie chce grać z cziterami gra to ma być odskocznia od życia/przyjemność / a nie skarbonka

ps; macie mniej niz 18 lat to nie zdajecie sobie sprawy jak ważna jest każda złotówka :)

rozumiem że jak nie wydajesz pięniędzy na grę to musisz być gorszy ? a jak grasz w piłkę nożną to też płacisz trenerowi żeby grac w 1 składzie jak jesteś słaby ? czy ta gra jest odzwierciednikiem bogatcwa ? czy jesli ktos nie wydaje na nią kasy znaczy ze jest biedny i gorszy? moze ja mam 4 ville na marymoncie , a nie chce wydawac kasy na gre to znaczy ze jestem slabszy ? czy znaczy to ze chce rywalizowac z innymi na rownym poziomie ? jedli wydaja 5.000 zl na gre inni wydaja 5.000 zl na firme ale czy to sprawia ze ta gra jest na rownym poziomie i ze top 1 jest lepszy od gracza top 70 czy tylko ten gracz top 1 wydal wiecej kasy na bycie top 1 ? :)

ludzie ogarnijcie się bo gram w nie które gry i gram na krajowym poziomie gdzie kasa nie ma znaczenia a jestem czołowym graczem w kraju ( w inne gry) chociaz nie powiem w jakie :)

i proszę nie mówić że każdy płaci za bycie w czołówce czy że każdy bierze sterydy żeby być dobrym w sporcie , :) to głupie wytłumaczenie , bo ten co używa takiego dopingu jest głupi a każde tłumaczenie się takimi wyjątkami nie usprawiedliwia naszego zachowania :) to że inni tak robią i są słabi nie znaczy że każdy taki musi być

uważam że jeśli ktoś używa tych samych metod co ci co oszukują w sporcie czy w grach niczym się od nich nie różnią i dla mnie wielki szacunek dla tych którzy grają czysto i dla takich ludzi gram :) :)

jasne masz racje ledwo zacząłem grę w 2005 roku na uni 12 gdzie nie było antymaterii a ow (okręt wojenny) nawywało się sw (statek wojenny ) :) grałem na uni gdzie 300% łapało się do ST i grałem na uni na którym ustanowiono 3 rekordy Polski w ogame a nawet zdarzłyło mi się być właścicielem takiego rekordu :) :)

PS2 : DZIS wystartrowalo nowe universum top 70 uzyło antymaterii :) wystarczy spojrzeć na ranking :) 70 osób użyło realnych pieniędzy aby być wyżeej w rankingu , to chore xD

taki test dla naszego top 1 : wysyłam z księżyca z pozycji 1:12:12 fsa z prędkością 100% na pola zniszczeń o tej samej pozycji czyli 1:12:12 .... pytanie brzmi o której godzinie wróci mój fs jeśli wyśle go o godzinie 10:00 z prędkością 100% : zgodnie z prędkością naszego uni :)

• prędkość flot pokojowych 4x

• prędkość flot wojennych 3x

• prędkość flot obronnych 3x

prędkość gs to 310 :)

dodam ze w jedną stronę leci 7:52 z napędem nadprzestrzennym zbadanym na 7 poziom

pytanie brzmi o której godzinie wróci fs wysłany o godzinie 10:00:)

ps3; nasz drogi top 1 mam nadzieje ze cie porwą i twoi rodzice nie zgodzą się zapłacić okupu za ciebie który przekracza kwotę zakupu antymaterii ktrórą zakupiłeś na tym świecie , szkoda że nie umiałbyś policzyć mojej floty gdybym ci powiedział z jaką prędkością ją wysłałem na dane pz z podanych współrzędnych :) hehe lepiej kupić grę ofline i sobię pograć bez ludzi :) a raczej bez botów z małymi kochones :)