nie ważne ile materi jest uzywane , wazne ze jest uzywana , jeden moze wydac na gre 5.000zl a inny 10zl , gdzie tu równe szanse na grę ? ogolnie to wydaje mi sie ze trzeba miec strasznie nudne zycie aby wydawac ciezko zarobione pieniadze na gre
co? swiat jest nierowny ? kto Ci broni wydac jeden wyda na fajki inny na fajna furke a 3 i na to i na tamto i jeszcze mu zostanie .
widzisz oceniasz innych przez pryzmat Siebie jezeli ktos wydal wiecej niz ty to od razu ma nudne zycie i jest nikim dla Ciebie smutne tojjest ze tu placzesz taka jest gra jezeli nie wydajesz nic to grasz na krzywy ryj za darmo i gdyby kazdy robil jak ty nie bylo by gry ...servery musza na siebie zarobic a jak nie masz ochoty to nie graj i nie mecz ludzi swoimi wypocinami
i dodam od Siebie nie kazdy ciezko musi pracowac trzeba sie bylo uczyc to bys nie musial rowow kopac
a jezeli ktos wydje i go stac na to to widocznie robi to dla zabicia czasu miedzy przyjmowaniem kolejnych przelewow
wyobraź sobie że są na tym świecie ludzie którzy mają najniższą krajową , mają przy tym rodzinę na utrzymaniu , mają również do zapłacenia rachunki za prąd, wodę, gaz , czy też energię grzewczą typu gaz/węgiel/drewno etc , od początku musisz zarobić na własny dom i zasadzenie przysłowiołego drzewa dla dzieci i wnuków , jak uważasz ? uczciwe jest kupowanie antymaterii aby wyprzedzić innych w topce ? czy bardziej szanowane jest granie bez używania antymateri rywalizując z innymi na tym samym poziomie materialnym ?
edit: widzę że wypowiedział się top 1 świata , prosze każedego o kasowanie tego gracza , myślę że eko dzienne wynagrodzi nam codzienne farmingi takiego konta
PS2; będziecie wydawać na tą grę jak emerytki na rydzyka tak to będzie
jeśli ktoś czuje się lepszy w tą grę tylko dlatego że go stać wydawać kasę na grę , to wg mnie ma strasznie nudne życie , i jest przysłowiowym bananem ,bez charakteru , nie umiejąc czysto grać bo by nie miał szans z nikim , a ta gra przestanie istnieć albo założą servery dla tych którzy będą płacić abonament za grę aby móc zwyczajnie pograć w tak "popularny kliker" chociaż wątpię aby to się urzymało bo normalni ludzie nie wydają na grę pieniędzy , robią to tylko dzieci