Vibovit [MNS] & Eskorta [MNS] & PlywajacyWjeziorze [MNS] vs. Oddam_Priv ~ 64363.78%

• Ruda oczywiscie umyje ręce i nic nie zrobi, zapewne ma z tego jakis profit skoro tylko bany na 2-3 lecą, chociaż niech raz udowodni że funkcja jaką sprawuje to nie sciema i nie ma równych i równiejszych.

• Hahahaha padłem i nie wstane do nowego roku :D piękna ironia :) tak mniemam bo cóż by można rzec o mns poza tym że gdzie by nie byli to smród :)

Szkoda tylko, że wszędzie gdzie MNS się pojawi tam musisz wsadzić swoje 4 litery ...taka gadająca farma z ciebie :/nic poza swoimi wymyślonymi historyjkami nie masz do zaproponowania. Spoko hejtuj dalej :wall:

• Po co te kłótnie i oskarżenia?Wszyscy kupujecie anty i nikt nie ma pretensji.:lool:Kupujcie również konta dla surowców-cwańszy tak robi i nie ma co mieć o to żali bo ta gra i tak się kręci tylko dzięki many,many.:trollface:

• Ludzi boli WIELKIE MNS

GRaty dla atakierow, świetni gracze

MNS nigdy wielkie nie było. Na bocie, na multikoncie - na złodzieja okraść ludzi z kont - w tym jesteście nie do pobicia. W innych kwestiach juz lezycie i kończycie przed wszystkimi. Więc już przestań robić złodziejaszku z siebie błazna.

• Ludzi boli WIELKIE MNS

MNS nigdy wielkie nie było. Na bocie, na multikoncie - na złodzieja okraść ludzi z kont - w tym jesteście nie do pobicia. W innych kwestiach juz lezycie i kończycie przed wszystkimi. Więc już przestań robić złodziejaszku z siebie błazna.

Z tego co wiem to wy kończycie w naszych reckach :) opowiadaj historię dalej ....smoki też tam były ? Może wróć do pierwszego posta i czytaj jeszcze raz bo sam autor jak i jego kolega/współwłaściciel konta nie byli MNS :) to oni siebie "okradali" czego wynikiem było że konto stało cały wieczór bez akty ....jak kiedyś zaczniesz skanować konta lepsze od swojego to znajdziesz coś więcej niż expy :)

• Jesteś zwykłym złodziejem FATHER niestety namówiłeś mnie na turecka anty to miałem 3 dniowego Bana ale warunek zmienić maila bo musi być czysty , ty go założyłeś więc ukradłeś konto proste, moje Konto łatwo sprawdzic na jakim mailu zaczynało.. zlomowac takie konto dla kolegów chlopie jesteś debilem ja i tak kasuje te konto bo grać już mi.sie nie chce . Ale takie brudne ST mam nadzieję że wszyscy polecą i ci podziękują bez odbioru .Na szczęście to moje ostatnie Uni.

P.s KLEBIK to twoje smieszne konto .

Plus oczywiście te co jadą na Ninji .

Boot z tego co się dowiedziałem to Ty ukradłeś konto Fathera. Dwa to Ty mnie nie raz namawiałeś żebym wam kupił turecka na Lancecie. Trzy przestań się ośmieszać bo mam rozmowy z tobą na dc i jesteś zwykła szuja. Cztery pamiętaj ze mam twój adres gdzie mieszkasz. Piec graty chłopaki stejka szkoda ze na koncie koleszki No ale cóż czasem tak bywa.

• Ludzi boli WIELKIE MNS

Z tego co wiem to wy kończycie w naszych reckach :) opowiadaj historię dalej ....smoki też tam były ? Może wróć do pierwszego posta i czytaj jeszcze raz bo sam autor jak i jego kolega/współwłaściciel konta nie byli MNS :) to oni siebie "okradali" czego wynikiem było że konto stało cały wieczór bez akty ....jak kiedyś zaczniesz skanować konta lepsze od swojego to znajdziesz coś więcej niż expy :)

Opowiadaj bajki dalej. Nigdy nie skończyłem w reckach MNS :) Ja się nie sprzedaje pod złom :) Więc nie opowiadaj bajek :) Bo historia lubi koło zataczać :)