Display MoreNie wiesz takich faktów, ale aktywności Vadera obserwowane były już na długo przed jego jakąkolwiek chęcia sprzedania konta. Póki co pokazałeś screen, że Vader pisał, że się pytałem o to ile chce za konto, to fakt, pytałem ale to było luźne pytanie. Skoro tak ochoczo z Wami pisał to z tej swojej otwartości pewnie napisałby dalej, że padają konkrety, a ich nie było i nie będzie. Słabe te screeny. Z nich wynika, że ja opłacam wszystkie konta, mam 30 multi i połowa sojuszu to także moje konta.
Pokazujesz tylko, że nie umiesz grać i dla Ciebie wszystko co wykracza poza Twoją skale jest pushem haha.
Miałeś pokazać screeny jak komuś coś proponuje, te 50% moich złomów, a wklejasz bzdury. Wszystkie konta są moje, wszystkie opłaciłem, ogólnie jestem geniuszem, robię to tak, że nawet obrońcy nie wiedzą haha.
Ale Ty się upokarzasz, na prawdę. Nie ma co się tu więcej tłumaczyć, bo to nie ma sensu, wciąż nie ma konkretów, żadnych i takich nigdy nie będzie.
Screen z waszego discorda zupełnie niczego nie dowodzi, jedynie temu, że wszyscy Wy jesteście bladzi w tym co się dzieje, nie macie żadnego pojęcia jak padają floty ile obserwacji i czasu się poświęca, więc szczekajcie sobie dalej.
Ten z NBA to czyjeś konto... HAHAHA
Upokorzyłeś i upokarzasz się ty. Tymi wykrętami w które i tak wierzą tylko twoi poplecznicy. Umarł król - bo kupił i twierdzi że nie. Obłuda, ściema i kłamstwo to powinna być twoja dewiza. Chcesz kolejne na kolejny ustawiony złom - dzięń po dniu - członka jednego sojuszu - bo mógłbym z powodzeniem rzucić na to znowu inne światło... nagle tak cały sojusz... to aż wali gównem i śmierdzi na kilometr i tylko głupi i tępy nie widzi w tym nic dziwnego ?? Tylko szkoda mi samego obrońcy... Bo odbiło by się to na nim samym. Co do umiejętności grania - mnie nie zezłomowałeś. Ode mnie konta nie kupiłeś i na mnie się tobie to nigdy nie udało. Bo nikt nie jest aż taki sprytny a ta gra ma ograniczone możliwości dla tych którzy nie używają botów. A ty raczej chyba ich nie używasz. A zniszczenie moona nie daje gwarancji na wyłapanie floty. Bo prawdopodobieństwo że trafisz akurat w tego moona - jest przy dwunastu zbyt małe. I nie wszystko można wyliczyć czy wyłapać nagrywaniem w OBS. Mity są tylko mitami. A im więcej ładujesz ST tym bardziej się pogrążasz. Screen nie jest z "naszego discorda" bo mnie na nim nie ma - został udostępniony na potrzeby obalenia mitu "Balboa - wielki gracz". Ale nie... "Balboa wielki nieudacznik i oszust". . I dowodzi wszystkiego. Więcej mi się po prostu nie chce. A ty top się w swoim bagnie dalej Bo jedyną osobą która się tu ośmiesza jesteś ty sam. Wielkie nic nie znaczące zero które ma tak napompowane EGO że nawet kupionymi złomami musi się chwalić.
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreCzyli co, teraz jak w nicku się wpisze oddam, bądź wystawi aukcje na allegro, to już nie można tego konta złomować, tak? Już nie można obserwować?
Ta flota była pod obserwacją na długo zanim pojawiła się jakakolwiek aukcja.
Wierzę, że obrońca się wypowie, a jeśli trzeba to niech wstawi tu jakikolwiek screen z rozmową ze mną bądź transakcji kupna o ile zostało sprzedane.
Kolejny raz nie mam sobie nic do zarzucenia, starcie jest efektem obserwacji, analizy kilku ważnych czynników i po prostu liczenia.
Mam nadzieję, że sojusznicy bądź sam obrońca się wypowie, a jeśli je sprzedał to proszę wkleić cokolwiek w czym ja uczestniczyłem.
Nie widzę w tym żadnych przeszkód.
To wciąż nie są konkrety, to tylko linki do aukcji, a takich przez całą historię każdego uni jest wiele. Mam nadzieję, że ktoś kiedyś wstawi jakikolwiek screen z moją propozycją bądź transakcją, której dokonałem, skoro tak łatwo przychodzi oskarżanie.
Waszym tokiem myślenia konta, które wystawiają się na internet bądź mają w nicku ODDAM to już konta, które trzeba skreślać z listy i nawet FS nie musza robić, bo nikt ich nie może zezłomować?
Nie ściemniaj już tak nie ściemniaj. Jak złom na Raven, tak złom na koncie z tego samego sojuszu to ustawki. Bo jednego dnia rozpisywał się że konto sprzeda, odda - następnego dnia zostawił ci flotę na kulce a wy przelaliście kasę. Pomijając już kilka innych. A ty jesteś zakłamany i zadufany w sobie do granic możliwości. Raven tymi waszymi ustawionymi i podrobionymi ssami tylko się ośmieszył, bo jak się chwalił na lewo i prawo że sprzeda konto, jak z Sebastianem obgadywali jego oferty kupna - na co są papiery bo był tak pewny siebie, tak chciał się popisać że rozsyłał komu popadnie - tak zapewne Czester tak samo opchnął konto / sprzedał złom i go sobie kupiliście. Przynajmmniej 50% twoich ST to ST kupione za hajs. I nie było by w tym nic złego - gdyby nie to że robisz z siebie takiego wybitnego grajka którym nie jesteś. Nie było by w tym nic złego - gdyby konto poszło za frajer , bez obustronnej korzyści. Jak byś ST z tych zakupów nie wstawiał - przeszło by bokiem, bo nie pajacował byś przynajmniej tymi bzdurami i wymysłami choć od dawna i tak każdy wie że bez kupowania złomów i kont - nic byś nie miał. Albo co najwyżej 1/3 z tego. Tak samo zwierzak Sebastian, jak by się tak nie wypierał w żywe oczy - tylko milczał - też uszło by wam to bokiem. Nie obchodzi mnie wasze paczkowanie - każdy ma do tego prawo. Przechwalanie się na lewo i prawo znajomościami - ponoć - w teamie który wam tyłki chroni też podobno jest uwiecznione aczkolwiek sam papierów na to nie posiadam więc traktuję to jako plotkę.
Na pożegnanie powiem tylko tyle że mógłbym zapewne znacznie więcej screenów jak ten poniżej wstawić bo są osoby które mogą mi je udostępnić. Ale nie wiem czy jest sens marnować czas na takiego oszusta który musi się dowartościować w tak marny sposób w głupiej grze online. I tak cię nikt pamiętał nie będzie. Zapamiętają jedynie Typa - jednego z wielu - który gdyby nie ustawiał i nie kupował sobie złomów - nie czuł by że żyje, bo nikt nie zwracał by na niego uwagi.
nie wiem po co wklejasz rozmowe prywatna publicznie ale widac vader tak ma ze rozmowy rozsyla kazdemu na prawo i lewo jego sprawa
tak nie ma sie czym podniecac rozmowa dotyczyla kupna floty w 5 dniu jakos od rozpoczecia uni date masz rozmowy skoro masz dostep tu nie ma nic tajnego ale takie wyrwane z kontekstu rozmowy to nie wiem co ty i komu chcesz udowodnic ? zacznijmy od tego ze na disco klanowym rozmawialismy z vaderem .... napisal ze ten nick cos tam.. ze dostaje zawsze bany za sprzedaz surki zlomow ja na to ze skoro tak to moze sprzeda mi swoja flote to sobie zrobie astro st na wejscie do st bo nie latalem z powodu braku czasu chcial za duzo ja tyle nie moglem dac wiec tranzakcja nie doszla do skutku co jest faktem i nie wiem czym tu chciales blysnac czyms wyrwanym z kontekstu z przed ponad 2 miesiecy? co to ma do tego co jest teraz ?
i jeszcze pozywke robicie dla tego trola tbkn
No ależ oczywiście Jakaś jeszcze inna bajeczka ??
Czy może więcej screenów ??
2 miesiące temu to wiesz....