Posts by Pogromca Cygana

Upokorzyłeś i upokarzasz się ty. Tymi wykrętami w które i tak wierzą tylko twoi poplecznicy. Umarł król - bo kupił i twierdzi że nie. Obłuda, ściema i kłamstwo to powinna być twoja dewiza. Chcesz kolejne na kolejny ustawiony złom - dzięń po dniu - członka jednego sojuszu - bo mógłbym z powodzeniem rzucić na to znowu inne światło... nagle tak cały sojusz... to aż wali gównem i śmierdzi na kilometr i tylko głupi i tępy nie widzi w tym nic dziwnego ?? Tylko szkoda mi samego obrońcy... Bo odbiło by się to na nim samym. Co do umiejętności grania - mnie nie zezłomowałeś. Ode mnie konta nie kupiłeś i na mnie się tobie to nigdy nie udało. Bo nikt nie jest aż taki sprytny a ta gra ma ograniczone możliwości dla tych którzy nie używają botów. A ty raczej chyba ich nie używasz. A zniszczenie moona nie daje gwarancji na wyłapanie floty. Bo prawdopodobieństwo że trafisz akurat w tego moona - jest przy dwunastu zbyt małe. I nie wszystko można wyliczyć czy wyłapać nagrywaniem w OBS. Mity są tylko mitami. A im więcej ładujesz ST tym bardziej się pogrążasz. Screen nie jest z "naszego discorda" bo mnie na nim nie ma - został udostępniony na potrzeby obalenia mitu "Balboa - wielki gracz". Ale nie... "Balboa wielki nieudacznik i oszust". . I dowodzi wszystkiego. Więcej mi się po prostu nie chce. A ty top się w swoim bagnie dalej :) Bo jedyną osobą która się tu ośmiesza jesteś ty sam. Wielkie nic nie znaczące zero które ma tak napompowane EGO że nawet kupionymi złomami musi się chwalić.

No ależ oczywiście :) Jakaś jeszcze inna bajeczka ?? :) Czy może więcej screenów ?? :) 2 miesiące temu to wiesz.... :D

Piszesz, że 50% to ST za hajs, wymień mi jakiekolwiek. Śmiało wstaw screeny z moimi rozmowami jak składam komukolwiek propozycje za hajs i jak dochodzi do jakiejkolwiek transakcji.

Konta Vadera nikt z nas nie kupił, a jego flota nie stała na moonie i nie została tak zezłomowana. Właśnie takie masz pojęcie o całej sytuacji, a słowami ZAPEWNE pokazujesz tylko, że kieruje Tobą zawiść i zazdrość.

Śmiało, dawaj screeny i konta, za które zapłaciłem.

Rzucać ZAPEWNE, NA PEWNO i inne domysły to umie każdy. Póki co to pokazujesz, że jesteś zwykłym baranem, który jednak musi poświęcać mi czas, a jednak wciąż zero konkretów, tylko linijki jadu i Twojej prawdy haha.

Proszę bardzo. Sam Raven-Vader się chwalił po czym dzień później ładne ST na forum. Kto ma odrobine oleju w głowie może sobie spokojnie kropeczki połączyć jak mi to pewna osoba napisała. Bo nikt nie rozłoży od tak przed tobą floty i nie poczeka aż łaskawie ją sobie weźmiesz. Jak chcesz mogę ci dać namiary na gości u których to leży na kanałach, ale czy będą chcieli cię tam wpuszczać - tego już nie wiem. Jak napisałem - gdybyś się tym nie chwalił i nie robił z siebie takiego bohatera i wielkiego - nikogo , przeszło by bokiem. I wilk syty i owca cała. Tymczasem musisz się jakoś dowartościować bo jak inaczej. I już sobie daruj, bo tylko się ośmieszasz :

Nie ściemniaj już tak nie ściemniaj. Jak złom na Raven, tak złom na koncie z tego samego sojuszu to ustawki. Bo jednego dnia rozpisywał się że konto sprzeda, odda - następnego dnia zostawił ci flotę na kulce a wy przelaliście kasę. Pomijając już kilka innych. A ty jesteś zakłamany i zadufany w sobie do granic możliwości. Raven tymi waszymi ustawionymi i podrobionymi ssami tylko się ośmieszył, bo jak się chwalił na lewo i prawo że sprzeda konto, jak z Sebastianem obgadywali jego oferty kupna - na co są papiery bo był tak pewny siebie, tak chciał się popisać że rozsyłał komu popadnie - tak zapewne Czester tak samo opchnął konto / sprzedał złom i go sobie kupiliście. Przynajmmniej 50% twoich ST to ST kupione za hajs. I nie było by w tym nic złego - gdyby nie to że robisz z siebie takiego wybitnego grajka którym nie jesteś. Nie było by w tym nic złego - gdyby konto poszło za frajer , bez obustronnej korzyści. Jak byś ST z tych zakupów nie wstawiał - przeszło by bokiem, bo nie pajacował byś przynajmniej tymi bzdurami i wymysłami choć od dawna i tak każdy wie że bez kupowania złomów i kont - nic byś nie miał. Albo co najwyżej 1/3 z tego. Tak samo zwierzak Sebastian, jak by się tak nie wypierał w żywe oczy - tylko milczał - też uszło by wam to bokiem. Nie obchodzi mnie wasze paczkowanie - każdy ma do tego prawo. Przechwalanie się na lewo i prawo znajomościami - ponoć - w teamie który wam tyłki chroni też podobno jest uwiecznione aczkolwiek sam papierów na to nie posiadam więc traktuję to jako plotkę.

Na pożegnanie powiem tylko tyle że mógłbym zapewne znacznie więcej screenów jak ten poniżej wstawić bo są osoby które mogą mi je udostępnić. Ale nie wiem czy jest sens marnować czas na takiego oszusta który musi się dowartościować w tak marny sposób w głupiej grze online. I tak cię nikt pamiętał nie będzie. Zapamiętają jedynie Typa - jednego z wielu - który gdyby nie ustawiał i nie kupował sobie złomów - nie czuł by że żyje, bo nikt nie zwracał by na niego uwagi.

ShK93jU.png

To ja od razu w pakiecie :

farmy krów, plantacje pszenicy

nowe budynki - młyn, piekarnia , stajnia

komory prokreacyjne - tam się mogą formy życia rozmnażać

Wszystkie te propozycje miałby by ręce i nogi i jakikolwiek sens gdyby tylko ich wdrożenie nie trwało 15 lat. Możesz sobie wyobrazić że obecnie flota nie jest sterowana jak drony wiec - trochę wyobraźni - ktoś tym steruje, jeśli ubrać by to w jakiś scenariusz.

Obecnie nie ma to najmniejszego sensu to raz, dwa - najpierw niech naprawią to co jest do naprawy. Bo kolejne nowości mogą powodować tylko i wyłacznie kolejne problemy.

Tak... okazja za kilkaset złotych. Jak Balboa myślałem ze ty faktycznie jesteś gracz z prawdziwego zdarzenia tak niestety wiem że jednak nie. Ilość kont kupionych pod złom przez was przeraża. I tak - mam na to dowody. Ba, i nie są robione w paincie. Dałeś się złapać na prowokacje. Czy chcę ? Kiedyś przyjdzie na to czas, ale zrobię to w odpowiedni sposób. I w takim momencie - że zaboli najbardziej. Na razie mam dalej ludzi ładnym językiem i pisaniem w taki sposób żeby każdy myślał że jesteś taki wyrafinowany i wyrachowany :) Ilością defensywnych komentarzy z multikont / czy po prostu kundelków na zawołanie - nie zrobisz na mnie żadnego wrażenia. Więc szkoda pixele marnować.

Konto sprzedane - konto zezłomowane. Lecimy na kolejny serwer i już ogarniamy to samo. Obrońca sam spamował ze sprzeda pod złom / odda - no to poszło. Długie jęzory, wygadani ludzie - prowokatorzy. Ja nie chciałem, inni nie chcieli, Balboa łapie co jest byle ST było. No i ST jest.

Żenada tak się skur**ić i zrobić taki wał , żal też ludzi że biorą sobie Ciebie za wyznacznik i za takiego bohatera - którym nie jesteś. Jedynie zwykłym oszustem :)

Dziwny wysyp botow na tym uni. Dziwnym trafem tez jak postawimy kolonie w ukladzie, to nagle one padaja. Bez zdjecia moona, bez podniesienia floty... Dziwnie to wyglada i rzuca cien podejzen na osobe, ktorej sie to "udalo". Poprosze opisac kulisy akcji i rozwiac wszelkie watpliwosci.

Pozdrwaim

Tylko że to U nie jest wyjątkiem. Na każdym jest to samo. Co nowy serwer to nowe boty i coraz ich więcej. Zerknij na ranking. Od ostatniego miejsca. To zobaczysz ile ich "nadciąga".

Ja dzisiaj napisałem jednemu z nich żeby wyłączył bota bo się do mnie odezwał. Może poskutkowało. Mam nadzieję tylko że to nie Twój i nagle nie speniałeś bo stracisz w moich oczach...

Z resztą spójrz na moją kolonkę na 5:183

Jest tego pełno niestety. Podrywają ci floty o każdej porze dnia i roku na 1-2-3 sekundy przed wlotem, expy latają na automacie. Nawet aukcje rypią za nich. Obstawiam że ci sami co na innych serwerach bo wysyp sury i złomów o których nikt nie słyszał - a widzisz tylko jak znika PZ jest jak grzybów po deszczu. A niektórzy tak perfidnie się bawią ze nawet skany lecą ci dzień w dzień jak w zegarku dokładnie o tych samych godzinach co do sekundy. Plus wysyp aukcji na portalach wszelakiego rodzaju.

Do episkopatu sobie zgłaszać możesz :D Jeśli masz na to ochotę :D Nie wiem tylko jaki powód zgłoszenia, ale tylko wywołasz uśmiech żalu i litości nad tobą u osoby która tego ticketa odczyta :D Bo nie wiem co ty chcesz zgłaszać :D

a nie mówiłem xD bankomatom nie wytłumaczysz czemu psują tą grę :) trzeba klepać czyste eko + bunkry i 0 floty , niech się bankomaty same kasują :) wiadomo że będą pisać że to my coś z głową mamy bo oni mają kase i mogą ..... a my to biedaki to się nie odzywajmy xD żal mi nie których ludzi pytanie brzmi , co im daje taka topka za kase skoro nikt ich nie szanuje :) PS; jak ktoś mi napisał na pw , ktoś musi płacić żeby ktoś mógł grać za darmo haha xD

PS2 ; i moze nie mam tyle kasy co wy , i nie wydaje na grę , ale zawsze znajdę jakąś kasę aby wpłacać na akcje charytatywne , widać nie każdy ma taką mentalność :) zamiast budować konto w 1 dzień 200kk pkt , i psuć przy tym grę innym nie lepiej komuś pomóc ? , to pytanie retoryczne , bez odbioru

Ty masz mentalność 10 letniej świni. Twoje argumenty są aż tak upośledzone że aż się dziwię że cię jeszcze z tego forum nie wywalili. Zacznij tu jeszcze walić swoimi patologicznymi poglądami politycznymi czy religijnymi bo do tego twoja pajacerka zmierza. Ty mieszasz z rodzicami pod jednym dachem i ciągniesz hajs , dlatego jesteś tak zawistny i tak upośledzony przez ewolucję.

Kto ci w ogóle dał prawo oceniać innych i zaglądać im do portfela ?? Zaraz jak to w modzie zaczniesz komuś do łóżka zaglądać , może jeszcze zaczniesz komuś dawać złote rady jak ma żyć - to że ty życia nie masz nie oznacza że masz prawo oceniać innych. Jesteś po prostu kretynem i tyle. Może w końcu wyjdziesz z domu i ktoś powie ci to w twarz - dając przy tym tak soczystego liścia że dorośniesz w sekundę.

Ale masz gdzie indziej :D Na innych planetach i na jednym z 6ściu moonów... ałć pytanie na którym dzisiaj... Trzeba je zdjąć w końcu :)

Nagonka na ciebie jest i będzie dlatego cwaniaku że jawnie nazwałeś oszustami graczy kupujących antymaterię i wydających pieniądze na grę. Zapewne wynika to z twoich kompleksów, albo zazdrości że ty nie możesz wydać - nie każdy może, nie osądzam. Do tego stwierdziłeś że ludzie którzy w grze używają botów , multikont, puszują się na nich - robią to po to żeby jakoś wyrównać szanse z paczkomatami z top1 na serwerach. Czym spowodowałeś że każdy uważa i będzie cię uważał za totalnego dzbana i będzie orał jak pole pod ziemniaki. W sieci nic nie ginie. I do tego twierdząc jeszcze że jesteś super pro playerem bo ty jako jedyny wpadasz na serwer cały na biało i jesteś bohaterem który jest jedynym uczciwym graczem na serwerach bo nie wydajesz pieniędzy. Ty masz coś nie tak pod kopułą. Tyle ci powiem :)

dzieci ryby i antymateriarze głosu nie mają :) przeczytaj kilka postów wyżej jak napisałem jak to polowaliście na mnie na dwa uni xD a takich ja ty to na moim uni się pakuje w recki i tez top 1 za antymaterie :)  :) 30 graczy na dwóch uni z czego polowa w topce polowało na gracza top 600 xD no brawo xD

Pomyliłeś sojusze :D Ale tak. są i tacy którzy zaryzykują wyjętego z pod prawa na Uni tylko po to żeby cię zjechać jak Uranosa :) Bo tobie się wydaje że jesteś cwaniak i kozak - a w rzeczywistości jesteś po prostu cienka internetowa [ciach] która ujada jak york.

[mod='Neferet']Obraza[/mod]

[ciach]

Weź jeszcze powiedz ze na botach jedziesz bo spakował cię paczkomat i musisz się jakoś przed nim bronić... Swoją drogą na Lacerta to ty chyba nikogo nie zezłomowałeś, nie mówiąc już o innych serwerach. Wiec rób klauna z siebie dalej. Przecież każdy według ciebie to oszust , bo kupuje antymaterię, a ludzie grający na botach, grajacy na multi to bohaterowie serwerów bo walczą z paczkomatami.

Jak spakowali cię tutaj - tak będą pakować na każdym innym serwerze i z niecierpliwością będę czekał na kolejne ST z Tobą w roli totalnego ... złomu. Polowałem na Lacerta na ciebie od dłuższego czasu, nie tylko ja z resztą. Każdy chciał się pochwalić że spakuje dzieciaka chroniącego i tłumaczącego boty w grze. Ale z braku czasu i natłoku spraw po prostu ci sie upiekło bo najpierw stracił byś po kolei kazdego moona - na złość a później byłbyś farmiony jak pszenica przez kombajn na polu - od granicy do granicy w nieskończoność. Ale już wiem że takowe polowania rozpoczęły się też na nowym serwerze. Więc... nie powodzenia :) Ogarze tej gry :)

[mod='Neferet']Ciachnęłam skoszowane posty[/mod]

i teraz napisze wprost walek jak [ciach]:D bo uranos ciagle online byl wiec brawo Balboa i reszta oszustow :D akurat przyjalem Urana i ciekawe jak wlecielicie na kogos online :D dobry walek frajerzy tfu tyle napisze co do uczciwosci graczy :) i opowiadania jak paczkomatow pakuja a sebastian napaczkowany i pompuje Balboe po najtanszych przelicznikach a suport zamyka oczy :D a kogo zglasza to juz leca 1 :D ladnie sie bawicie widze :) szkoda ze nie zauwazylem jak bardzo pazerni na surowce z gry sa niektorzy :) juz na starcie bym kosil licze ze spotkamy sie na nowym uni tam na starcie was zakasuje :)

ps. a to wierzcholek gory lodowej :) mowilem ze Vader paczkomat ale to mniejsze zlo :) niz to co oni robia :D handle kontami wymiany kombinacje itd itp udawac kogos znajomego zdobyc zaufanie aby pozniej wykorzystac to w sposob haniebny.. wstyd .. nic dodac nic ujac

Może Uranos tak zarabia - w sumie polak potrafi. Cennik - 50 zł / 100k pancków albo od sztuki - jeden złom za 100 zł etc. Bo to aż wygląda nierealnie niepoważnie i śmiesznie. I faktycznie stoi jakimś wałem i ustawką :) Tyle złomów na jednym koncie, gdyby to był idlak - ja rozumiem. Ale on cały czas online, albo leci jak niepełnosprawny, albo stoi i czeka aż go zezłomują wypisujac jakieś farmazony o szpitalu.

Trochę beka z typa. Ale co zrobić, ST to ST.

Na miejscu Balboa to bym się teraz zapadł ze wstydu pod ziemię, po takim uderzeniu to nie wiadomo czy się podnieść będzie w stanie...8)

Agresor ewidentnie ferie zimowe zaczął. Wiec na zapas życzę mu SZO - bo będzie mu potrzebne. Z tak nakręconą samoświadomością i podbitym Ego po takim złomie... top topów. Aż strach się teraz bać grać na Lacerta , takich pro agresorów nam się urodziło... Jest mocz... bo mocy brak.

Obrońcy... Wydaje mi się że nawet o tym nie wiedział... bo nawet pewnie nie zauważył. Więc nie ma czego mu życzyć - braku komentarzy że to ustawka z multi, bo zapewne takowe się pojawią. :spam:

Jesli uwazasz ze to sciema to zycze Ci tego samego wraz ze strata floty

Flota dla mnie nic nie znaczy. To tylko cyferkowe NIC. Zdrowie ważniejsze. Tyle iż ty po każdej takiej akcji wymyślasz co raz to inną historię więc tym bardziej ciężko uwierzyć. Pewne natomiast jest jedno - nie nadajesz się do tej gry. Od momentu jak przejąłeś to konto - dostajesz zloma za złomem. Wiec.. jak pisałem poprzednio zmień grę. Będzie lepiej dla graczy bez ciebie.

[mod='Neferet']Zmniejszyłam drzewko z cytatów[/mod]