Zniszczone punkty militarne
Hefi -22.201.391
Punkty
Hefi - 24.203.707
Odliczając 30% od pkt zniszczonych ( pewnie należało by dodać forming ale pewnie też nie zawsze zbierał cały złom ) wychodziło by 15.540.973 pkt na plus za same zniszczenia innych flot.
UNI ma już ze 25 dni. Czyli Hefi z samego EKO + ekspedycja zdobył 8.662.734 pkt
Dalej uważasz że HEFI to paczkomat?
Ja Wydając 50 zl na star gry jestem top 12 15.274.593 pkt, odliczaja pkt zniszczę a niewiele tego jest bo ok 3kk pkt zniszczeń wiec z samego eko + ekspedycji mam no powiedzmy jakiś 10kk pkt
Czyli z samgo EKO i ekspedycji zdobyłem wiecj pkt wydjac jedyni 50 zl
Jak dla mnie HFI to paczkomat z 50 zl!! Znam Hefigo od lat i nigdy nie wydal więcej niż 50 zl w grę. Co do sprzedaży kont jego sprawa/
KONIC GRY
UCIEKM, widzę ze jesteś wierny przestrzeganiu praworządności w OGME.PL ALE niestety jesteś tez DUZYM HIPOKRYTĄ.
W Twoim mimaniu LEPIJ ODDAC pod złom ( PUSH ) Sojusznikowi konto niż sprzedać na allegro?? ( sam sie od Ciebie pushowalem )
NIe pisz ze nie bo graliśmy razem i wiem co robiłeś za przekręty i KUZWA człowieku czepisz si Innych a sam święty NIE JESTS!!!
Wiec proszę Cię Zamilcz w takich TEMATCH/.
Dla Ciebie wszyscy to oszuści i złodzieje, nie mierz wszystkich SWOJA miarą, potrafisz tylko głośno Płakać nie przedstawisz żadnych dowodów a sam nie czysto grasz.
Dalej uważasz ze mój złom na Lacarta byl Kupiony przez Balboe? To uważaj sobie tak do ustnej śmierci, masz prawo ale przynajmniej się nie ośmieszaj Oszuście!!!
Tak sam święty nie jestem i wiele mam za uszami, raz dostępem bany a raz mi się upiekło, wiec jak wcześniej wspomnilem ZAMILCZ i się nie kompromituj
Co do sprzedaży kont na allgro, tez nie uważam żeby sama sprzedaż była czymś złym, co innego jak się sprzedaje konto pod złom ale sprzedaż konta? Lepiej je sprzedac, zresztą wszyscy gracze tak robią i PAN Uciekam TEZ.
ALE OK Przecież regulamin zabrania. To teraz podpowiem czego regulamin NIE zabrania!!! Konto jest własnością GF i sprzedaż konta jest nie dozwolona w tym sprzedaż kodu to przekazania konta i niby wszystko jasne.
ALE UWAGA!!! Sprzedaż EMILA na którym jest KONTO już ni jest własnością GF wiec prosty sposób na obejście tego pkt regulaminu ![smile :)](https://forum.pl.ogame.gameforge.com/images/smilies/emojione/263a.png)
Czyli nie ma złamania Regulaminu ![smile :)](https://forum.pl.ogame.gameforge.com/images/smilies/emojione/263a.png)