Balboa [S_D] & Ostatni Mohikanin [S_D] vs. Czester [TERE] ~ 69413.74%

• Obrońca dwa dni temu napisał, że dalsza gra na tym serwerze nie ma sensu, że latanie od FS do FS zabija urok tej gry. Oczywiście ciężko się nie zgodzić, ale wiedziałem, że czas troszkę bardziej skupić się na obrońcy, a może uda się przed kasacją spotkać flotami na jakąś kawkę.

Tak też się stało, a efekt poniżej..

Standardowo pozdrowienia dla tych co zawsze!

Dnia 21-02-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Balboa [S_D]

Niszczyciel 1

Pancernik 482.265

Agresor Ostatni Mohikanin [S_D]

Pancernik 145.014

Reaper 4.275

Obrońca Czester [TERE]

Lekki myśliwiec 367.275

Ciężki myśliwiec 50.847

Krążownik 59.490

Okręt wojenny 29.936

Recykler 80.276

Sonda szpiegowska 243.964

Bombowiec 6.342

Niszczyciel 327

Gwiazda Śmierci 83

Pancernik 39.030

Pathfinder 18.120

Po bitwie...

Agresor Balboa [S_D]

Niszczyciel 1 ( -0 )

Pancernik 478.306 ( -3.959 )

Agresor Ostatni Mohikanin [S_D]

Pancernik 143.802 ( -1.212 )

Reaper 4.244 ( -31 )

Obrońca Czester [TERE]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 6.000 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 444.495.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 12.508.797.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 4.142.633.879 metalu i 2.798.740.122 kryształu.

Agresor przejął łącznie 6.000 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

4.142.633.879 Metalu i 2.798.740.122 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 3.984.868.879

Kryształ: 2.590.201.122

Deuter: -78.185.000

agresor zyskał łącznie 6.496.885.001 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -6.814.167.000

Kryształ: -4.501.659.000

Deuter: -1.192.977.000

obrońca stracił łącznie 12.508.803.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Starcie pierwszorzędne. Potężna flota poszła w piach.
    Tym razem po za samym starciem stanąłeś też na straży praworządności uniwersum Lacerta.

Oczywiście, istnieje szansa iż jest to tylko przypadkowa zbieżność nicków lecz na allegro widnieją dwie oferty wystawione przez Kamil (czester_17). I jeśli faktycznie to przypadek to gratulacje starcia a jeśli coś więcej to tym bardziej :brawo::goodjob:

Obrońca ma teraz kolejny argument aby Lacerte zostawić w spokoju.

I ktoś przy jakiejś okazji prosił o podanie konkretów...

[mniam]

Moderator Ruda:
    Niedozwolone treści mniam

• Czyli co, teraz jak w nicku się wpisze oddam, bądź wystawi aukcje na allegro, to już nie można tego konta złomować, tak? Już nie można obserwować?

Ta flota była pod obserwacją na długo zanim pojawiła się jakakolwiek aukcja.

Wierzę, że obrońca się wypowie, a jeśli trzeba to niech wstawi tu jakikolwiek screen z rozmową ze mną bądź transakcji kupna o ile zostało sprzedane.

Kolejny raz nie mam sobie nic do zarzucenia, starcie jest efektem obserwacji, analizy kilku ważnych czynników i po prostu liczenia.

Mam nadzieję, że sojusznicy bądź sam obrońca się wypowie, a jeśli je sprzedał to proszę wkleić cokolwiek w czym ja uczestniczyłem.

Nie widzę w tym żadnych przeszkód.

To wciąż nie są konkrety, to tylko linki do aukcji, a takich przez całą historię każdego uni jest wiele. Mam nadzieję, że ktoś kiedyś wstawi jakikolwiek screen z moją propozycją bądź transakcją, której dokonałem, skoro tak łatwo przychodzi oskarżanie.

Waszym tokiem myślenia konta, które wystawiają się na internet bądź mają w nicku ODDAM to już konta, które trzeba skreślać z listy i nawet FS nie musza robić, bo nikt ich nie może zezłomować?

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

Edited once, last by Balboa ().

• Nie. Źle mnie zrozumiałeś.

Na prawdę wierzę, że jest to tylko i wyłącznie zbieg okoliczności. Nie raz pokazałeś że umiesz w te klocki. Zdaję sobie sprawę ile czasu poświęcasz na tą grę i są tego efekty. Zbieg okoliczności, który może uchroni uniwersum przed kolejnym Uranosem.

Póki nie ma twardych dowodów to człowiek jest nie winny. I tyle.

• Starcie czyste jak łza, po rozmowie z sojusznikiem okazało się, że to tylko zbieg okoliczności.
    Atakierom można pogratulować i chyba trzeba zacząć stosować tą samą technikę bo już drugi nasz sojusznik a i pewnie wielu na uni dało się złapać na to samo. Ja w sumie też bym tak flote stracił jakiś czas temu ale Balboa zostawił o 1s za dużo do ucieczki :)

• Starcie czyste jak łza, po rozmowie z sojusznikiem okazało się, że to tylko zbieg okoliczności.
    Atakierom można pogratulować i chyba trzeba zacząć stosować tą samą technikę bo już drugi nasz sojusznik a i pewnie wielu na uni dało się złapać na to samo. Ja w sumie też bym tak flote stracił jakiś czas temu ale Balboa zostawił o 1s za dużo do ucieczki :)

I taka informacja jest jak najbardziej przydatna.

Jeszcze raz gratulacje starcia bez żadnych dodatkowych podtekstów :)

• Nie ściemniaj już tak nie ściemniaj. Jak złom na Raven, tak złom na koncie z tego samego sojuszu to ustawki. Bo jednego dnia rozpisywał się że konto sprzeda, odda - następnego dnia zostawił ci flotę na kulce a wy przelaliście kasę. Pomijając już kilka innych. A ty jesteś zakłamany i zadufany w sobie do granic możliwości. Raven tymi waszymi ustawionymi i podrobionymi ssami tylko się ośmieszył, bo jak się chwalił na lewo i prawo że sprzeda konto, jak z Sebastianem obgadywali jego oferty kupna - na co są papiery bo był tak pewny siebie, tak chciał się popisać że rozsyłał komu popadnie - tak zapewne Czester tak samo opchnął konto / sprzedał złom i go sobie kupiliście. Przynajmmniej 50% twoich ST to ST kupione za hajs. I nie było by w tym nic złego - gdyby nie to że robisz z siebie takiego wybitnego grajka którym nie jesteś. Nie było by w tym nic złego - gdyby konto poszło za frajer , bez obustronnej korzyści. Jak byś ST z tych zakupów nie wstawiał - przeszło by bokiem, bo nie pajacował byś przynajmniej tymi bzdurami i wymysłami choć od dawna i tak każdy wie że bez kupowania złomów i kont - nic byś nie miał. Albo co najwyżej 1/3 z tego. Tak samo zwierzak Sebastian, jak by się tak nie wypierał w żywe oczy - tylko milczał - też uszło by wam to bokiem. Nie obchodzi mnie wasze paczkowanie - każdy ma do tego prawo. Przechwalanie się na lewo i prawo znajomościami - ponoć - w teamie który wam tyłki chroni też podobno jest uwiecznione aczkolwiek sam papierów na to nie posiadam więc traktuję to jako plotkę.

Na pożegnanie powiem tylko tyle że mógłbym zapewne znacznie więcej screenów jak ten poniżej wstawić bo są osoby które mogą mi je udostępnić. Ale nie wiem czy jest sens marnować czas na takiego oszusta który musi się dowartościować w tak marny sposób w głupiej grze online. I tak cię nikt pamiętał nie będzie. Zapamiętają jedynie Typa - jednego z wielu - który gdyby nie ustawiał i nie kupował sobie złomów - nie czuł by że żyje, bo nikt nie zwracał by na niego uwagi.

ShK93jU.png

• Piszesz, że 50% to ST za hajs, wymień mi jakiekolwiek. Śmiało wstaw screeny z moimi rozmowami jak składam komukolwiek propozycje za hajs i jak dochodzi do jakiejkolwiek transakcji.

Konta Vadera nikt z nas nie kupił, a jego flota nie stała na moonie i nie została tak zezłomowana. Właśnie takie masz pojęcie o całej sytuacji, a słowami ZAPEWNE pokazujesz tylko, że kieruje Tobą zawiść i zazdrość.

Śmiało, dawaj screeny i konta, za które zapłaciłem.

Rzucać ZAPEWNE, NA PEWNO i inne domysły to umie każdy. Póki co to pokazujesz, że jesteś zwykłym baranem, który jednak musi poświęcać mi czas, a jednak wciąż zero konkretów, tylko linijki jadu i Twojej prawdy haha.

• Piszesz, że 50% to ST za hajs, wymień mi jakiekolwiek. Śmiało wstaw screeny z moimi rozmowami jak składam komukolwiek propozycje za hajs i jak dochodzi do jakiejkolwiek transakcji.

Konta Vadera nikt z nas nie kupił, a jego flota nie stała na moonie i nie została tak zezłomowana. Właśnie takie masz pojęcie o całej sytuacji, a słowami ZAPEWNE pokazujesz tylko, że kieruje Tobą zawiść i zazdrość.

Śmiało, dawaj screeny i konta, za które zapłaciłem.

Rzucać ZAPEWNE, NA PEWNO i inne domysły to umie każdy. Póki co to pokazujesz, że jesteś zwykłym baranem, który jednak musi poświęcać mi czas, a jednak wciąż zero konkretów, tylko linijki jadu i Twojej prawdy haha.

Proszę bardzo. Sam Raven-Vader się chwalił po czym dzień później ładne ST na forum. Kto ma odrobine oleju w głowie może sobie spokojnie kropeczki połączyć jak mi to pewna osoba napisała. Bo nikt nie rozłoży od tak przed tobą floty i nie poczeka aż łaskawie ją sobie weźmiesz. Jak chcesz mogę ci dać namiary na gości u których to leży na kanałach, ale czy będą chcieli cię tam wpuszczać - tego już nie wiem. Jak napisałem - gdybyś się tym nie chwalił i nie robił z siebie takiego bohatera i wielkiego - nikogo , przeszło by bokiem. I wilk syty i owca cała. Tymczasem musisz się jakoś dowartościować bo jak inaczej. I już sobie daruj, bo tylko się ośmieszasz :

• Nie wiesz takich faktów, ale aktywności Vadera obserwowane były już na długo przed jego jakąkolwiek chęcia sprzedania konta. Póki co pokazałeś screen, że Vader pisał, że się pytałem o to ile chce za konto, to fakt, pytałem ale to było luźne pytanie. Skoro tak ochoczo z Wami pisał to z tej swojej otwartości pewnie napisałby dalej, że padają konkrety, a ich nie było i nie będzie. Słabe te screeny. Z nich wynika, że ja opłacam wszystkie konta, mam 30 multi i połowa sojuszu to także moje konta.

Pokazujesz tylko, że nie umiesz grać i dla Ciebie wszystko co wykracza poza Twoją skale jest pushem haha.

Miałeś pokazać screeny jak komuś coś proponuje, te 50% moich złomów, a wklejasz bzdury. Wszystkie konta są moje, wszystkie opłaciłem, ogólnie jestem geniuszem, robię to tak, że nawet obrońcy nie wiedzą haha.

Ale Ty się upokarzasz, na prawdę. Nie ma co się tu więcej tłumaczyć, bo to nie ma sensu, wciąż nie ma konkretów, żadnych i takich nigdy nie będzie.

Screen z waszego discorda zupełnie niczego nie dowodzi, jedynie temu, że wszyscy Wy jesteście bladzi w tym co się dzieje, nie macie żadnego pojęcia jak padają floty ile obserwacji i czasu się poświęca, więc szczekajcie sobie dalej.

Ten z NBA to czyjeś konto... HAHAHA

• nie wiem po co wklejasz rozmowe prywatna publicznie ale widac vader tak ma ze rozmowy rozsyla kazdemu na prawo i lewo jego sprawa

tak nie ma sie czym podniecac rozmowa dotyczyla kupna floty w 5 dniu jakos od rozpoczecia uni date masz rozmowy skoro masz dostep tu nie ma nic tajnego ale takie wyrwane z kontekstu rozmowy to nie wiem co ty i komu chcesz udowodnic ? zacznijmy od tego ze na disco klanowym rozmawialismy z vaderem .... napisal ze ten nick cos tam.. ze dostaje zawsze bany za sprzedaz surki zlomow ja na to ze skoro tak to moze sprzeda mi swoja flote to sobie zrobie astro st na wejscie do st bo nie latalem z powodu braku czasu chcial za duzo ja tyle nie moglem dac wiec tranzakcja nie doszla do skutku co jest faktem i nie wiem czym tu chciales blysnac czyms wyrwanym z kontekstu z przed ponad 2 miesiecy? co to ma do tego co jest teraz ?

i jeszcze pozywke robicie dla tego trola tbkn

• Upokorzyłeś i upokarzasz się ty. Tymi wykrętami w które i tak wierzą tylko twoi poplecznicy. Umarł król - bo kupił i twierdzi że nie. Obłuda, ściema i kłamstwo to powinna być twoja dewiza. Chcesz kolejne na kolejny ustawiony złom - dzięń po dniu - członka jednego sojuszu - bo mógłbym z powodzeniem rzucić na to znowu inne światło... nagle tak cały sojusz... to aż wali gównem i śmierdzi na kilometr i tylko głupi i tępy nie widzi w tym nic dziwnego ?? Tylko szkoda mi samego obrońcy... Bo odbiło by się to na nim samym. Co do umiejętności grania - mnie nie zezłomowałeś. Ode mnie konta nie kupiłeś i na mnie się tobie to nigdy nie udało. Bo nikt nie jest aż taki sprytny a ta gra ma ograniczone możliwości dla tych którzy nie używają botów. A ty raczej chyba ich nie używasz. A zniszczenie moona nie daje gwarancji na wyłapanie floty. Bo prawdopodobieństwo że trafisz akurat w tego moona - jest przy dwunastu zbyt małe. I nie wszystko można wyliczyć czy wyłapać nagrywaniem w OBS. Mity są tylko mitami. A im więcej ładujesz ST tym bardziej się pogrążasz. Screen nie jest z "naszego discorda" bo mnie na nim nie ma - został udostępniony na potrzeby obalenia mitu "Balboa - wielki gracz". Ale nie... "Balboa wielki nieudacznik i oszust". . I dowodzi wszystkiego. Więcej mi się po prostu nie chce. A ty top się w swoim bagnie dalej :) Bo jedyną osobą która się tu ośmiesza jesteś ty sam. Wielkie nic nie znaczące zero które ma tak napompowane EGO że nawet kupionymi złomami musi się chwalić.

No ależ oczywiście :) Jakaś jeszcze inna bajeczka ?? :) Czy może więcej screenów ?? :) 2 miesiące temu to wiesz.... :D

• Jasne ze chce screeny na zezlomowanie kazdego gracza, czekam za tym od x czasu dlatego wlasnie przestane was karmic, bo wczoraj wyszlo wszystko jaka macie taktyke. Nie wiem nawet kim jestes bo tez kryjesz sie za obcym nickiem i uskuteczniasz swoja taltyke MOJA PRAWDA JEST NA PEWNO PRAWDZIWA BO TAK MI SIE WYDAJE!!! Dzis w nocy padl Seru. A, przepraszam, Seru_oddam, to juz trzeci z tego sojuszu, tym razem jak do tego doszlo, wiesz?

Piekne sa te Wasze bajki, piekne, wasze screeny od osob trzecich, wmawianie ludziom swojej teorii. Nauczcie sie grac, moze wtedy bedziecie rozumiec, a przede wszystkim grajcie na uni, by sie wypowiadac. Piszcie sobie, ze to ja sie osmieszam, moge sie osmieszac w oczach takich baranow i laikow jak Wy, zawistne szuje, ktore tylko czekaja na potkniecie kogokolwiek, a tylko dlatego ze komus idzie lepiej niz Wam-oszust.

Ludziom chcecie wmowic, ze jak ktos napisze ze chce sprzedac konto, albo wystawi aukcje to juz nie mozna tego konta zezlomowac? Na szczescie gracze, ktorzy umieja grac w te gre wiedza, ze na takim etapie gry obserwacje flot trwaja kilka-kilkanascie dni i tak jest z kazdym graczem tu. Ich aukcje nic nie zmieniaja, bo czy by je wystawili czy nie i tak bysmy probowali ich trafic.

Uciekaj gdzie chcesz, jestes zwyklym trolem, dla ktorego liczy sie tylko i wylacznie blad innych graczy, na to czekacie ale nigdy go nie uswiadczycie z mojej strony. Ja natomiast mam dziesiatki screenow z obserwacji danych graczy i analiz gry, ktore prowadzone sa od dawien dawna. Zadna wasza teoria tego nie zmieni. Nigdy nie pokazecie screena, ze ja proponowalem komus pieniadze za konto lub flote, a ktore pozniej bylo zezlomowane lub chociazby atakowane.

Nie bede wiecej was karmil, bo jak to wasz kolega napisal, specjalnie mnie denerwujecie, bym popelnil blad. Jestescie zwyklymi jadowitymi zmijami, dla ktorych niepowodzenie innych jest wazniejsze niz Wy sami.

Nie zalezy mi na tym bys zmienil zdanie, kto ma wiedzieć kto robi z siebie blazna ten wie, niech bedzie w Waszych oczach, ze ja.

W Waszym sojuszu gralo 8-10 osób o ile dobrze pamiętam. Nie dziwi Cie to, ze nigdy nikomu z Was nie zlozylem zadnej propozycji? Biorac pod uwage Wasze statystyki to chociaz jeden powinien taka dostac... A tu nikt...

Edited once, last by Balboa ().

• Sebastian1234 pseudonim paczkomat vel bankomat, Balboa ps. "nie potrafię złomować bez oszustwa" nazwiecie mnie trolem? Trolem bo ujawniam wasze oszustwa i kłamstwa? Że jesteście zwykłymi zerami bez kręgosłupa moralnego ?

wstydu nie macie, na tym forum jest już tyle materiału dowodowego, nie domysłów, materiału, że każdy normalny człowiek ze wstydu skasował by konto i udał ze nie istnieje.

A wy nadal brniecie w oszustwa, nadal próbujecie kijem Wisłę zawrócić.

Uciekam wam udowodnił dokładnie to co pisałem. Bankomat płaci i negocjuje ceny a balboa się puszuje na jego deuterze i złomuje kupione floty.

Balboa rozumiem Sebastiana1234, gość nie ogarnia tej gry, jest zielony, jest pośmiewiskiem całego uniwersum, nic o niej nie wie, chcąc zaistnieć, mając kasę zaczął kupować floty do złomowania pomimo że ma kilkakrotnie więcej pkt. w grze niż wszyscy inni gracze razem wzięci. Pomimo tego nadal nie potrafi samodzielnie cokolwiek ustrzelić. To się w głowie nie mieści jakim trzeba być tępym. Ludzie na disco żartują że jest przykładem jak Niemiec r...cha Polaka sprzedając mu cyferki za grubą kasę, w dodatku będąc nadal właścicielem tych cyferek :d W ten sposób nigdy Niemców nie dogonimy, mając takich idiotów w kraju to zawsze Niemiec będzie nas ru..ał.

Ale ty Balboa ??? Ty masz przecież sklla.... tak udowadniasz wszystkim od początku tego universum. No masz slilla, okazuje się że jesteś tak mądry jak ruska armia w Ukrainie. Złomujesz tylko kupione konta albo przy użyciu programu do nagrywania wyliczasz zawrócone stacjonuj po zdjęciu połowy moonów, a i to ci nie wychodzi i bywasz wyśmiany bo nie trafiasz, nawet tego nie potrafisz dobrze zrobić.

Zniszczyliście to universum, zniszczyliście przyjemność i pracę setkom ludzi, prawdziwym flociarzom, prawdziwym znawcom arkanów tej gry.

Sebastian 1234 nie dziw sie ludziom że cię nienawidzą. Gdybyś sobie siedział samotnie, nikogo nie złomował, ludzie by to przeżyli, kupuj sobie od niemca cyferki, płać pracą swojej żony i wiedz że nigdy cyferki twoje nie były i nie będą, właścicielem każdego konta jest GF, z politowaniem i z pukaniem się w czoło, każdy by cię ominął.

Ale nie, postanowiłeś pójść dalej, znalazłeś sobie na grze przegranego w życiu człowieka któremu juz nic nie pozostało w życiu tylko siedzenie 24 godziny przed kompem, który cos tam wie o ogame i .... zabłysnęliście, postanowiliście zawojować universum. Zniszczyliście ludziom zabawę.

ch.... w..... w d......

i jeszcze bezczelnie uznania się domagacie...

żygać się na was chce

• ty cziterze chcesz dowodów???? buda....

• i kto tu jest trollem ????

• Ale ty masz chyba jakieś urojenia. Ciągle jedna piosenka leci - zacięta płyta - "w waszym, w twoim" a ty pojęcia nie wiesz kto ja jestem :D Już ci napisałem , nie pogrążaj się już bardziej. Tłumaczy się tylko winny. A ty coraz większe bzdury zaczynasz wypisywać i coraz bardziej gubić się w tym wszystkim. I skończ z tym WY , WASI, TWOJE bo robisz z siebie jeszcze większego przegrywa niż jesteś w rzeczywistości.

Nie jesteś pępkiem świata. Nic się nie kręci wokół Ciebie. Jesteś internetowym zerem i beztalenciem. Który myśli że coś... a nie nie wiem czy w ogóle myśli.

Za chwile dojdzie do tego że faktycznie plotki o "znajomkach i lewej pomocy z teamu" okażą się prawdą, bo już ci dużo nie brakuje że sam to przyznasz. Więc czekam dalej.