Posts by Pogromca Cygana

witam, to teraz bym wypowiedział się, do całej tej bitwy doszło tylko dlatego że trafilem do szpitala na sor i nie miałem jam się nim zająć nie mniej jednak gratulacje sięnależą

Chyba z wrażenia po drugim z kolei złomie. Może i trafiłeś, obyś zdrowiał i nic poważnego i szybko do tego zdrowia wracał - bo nikomu się źle nie życzy jeśli to faktycznie prawda, natomiast sądząc po twoich perypetiach to kolejna ściema co by się wytłumaczyć. Ta gra nie jest dla ciebie. Odpusć sobie , poukładaj pasjansa, albo pograj w jakieś wyścigi na padzie.

Setki złotych i farma botów. Jeśli to ten Kantona o którym myślę to on gra pod publiczkę tylko i wyłącznie. Dodał ST że niby coś robi w grze innego poza DT. Farma botów na wszystkich serwerach i wysyłki surki na allegro. On gra tylko pod zarobek więc nie ma się co dziwić.

Co do lokalizacji wszystkich planet - nie jest to nikomu do niczego potrzebne. Ludzie latają na pałę nawet nie skanując nikogo.

To chyba jakieś prywatne serwery ogrywasz w takim razie bo max ile można zebrać to 120kk mety z jednej expedycji. Więc labo ściemniasz, albo sam nie wiesz co i jak,. Tak samo wysyłanie 3.5k dt to głupota, bo po co. Albo ślesz max 3k dt, albo około 15k MT - tyle żeby ładowność była minimalnie większa niż 120kk.

ty chyba o formach życia nigdy gościu nie słyszałeś, przestań głupoty gadać tylko sie doedukuj:trollface:

No kolejny raz pokazujesz ze jesteś beton :D Ciśnij bzdury dalej :D

Siemka. Jako początkujący szukam porady w sprawie wysyłania ekspedycji. Wysyłam na ekspedycję 1 recykler, 1 okręt wojenny, i 700 transporterów. Jak do tej pory najwiecej ile wróciło surki to ok 1 mln metalu. Co mogę zrobić by więcej zdobywać? Pozdrawiam.

Wszystko zalezy od tego ile punktow ma gracz z top 1 to wedlug tego wysylasz dana ilosc transporterow aby miec max pkt ekspedycji. Do tego dołączasz 1 rozpruwacz(jak nie masz to niszczyciel), 1 pionier. Ja wysylam 3500DT 1 rozpruwacz 1 pionier i 1 sonda szpiegowska i nawet dualo sie trafiz 158 mln metalu z jednej ekspedycji ale to wiadomo tez dzieki bonusom z form zycia.

To chyba jakieś prywatne serwery ogrywasz w takim razie bo max ile można zebrać to 120kk mety z jednej expedycji. Więc labo ściemniasz, albo sam nie wiesz co i jak,. Tak samo wysyłanie 3.5k dt to głupota, bo po co. Albo ślesz max 3k dt, albo około 15k MT - tyle żeby ładowność była minimalnie większa niż 120kk.

Owner ty to jesteś taki klaun... a ta pewność siebie i przeświadczenie o wyższości w końcu kiedyś cię dojedzie :) Żal mi cię trochę :) Balboa - spoko gościu, ale ty powodujesz u mnie razem z jeszcze kilkoma innymi śmieszkami odruch wymiotny :D Czekam aż ciebie ktoś w końcu zezłomuje :) I otworzę wtedy 30 letnią whisky z radości :) Jesteś tak żałosny w tej grze że jak wielu innych szukacie tylko dupochronu u ludzi którzy umieją grać, i mają czym grać bo trochę kasy w tej grze zostawili :D

Dla Balboa graty, dla obrońcy - SzO.

ale ja nie mówię że nie można tylko że jest to niesmaczne :) mogę jedynie doradzić wam stworzyć sojusz o nazwie Towarzystko lubiących płacić za przyjemności , nie pozdrawiam i nie szanuję :)

Dodam jeszcze że ci co wydają gruba kasę na grę tak samo się puszują , używają botów i multikont. Wiec.. jednym wolno, drugim nie ?? :D A co do "niesmaku" - niesmak pozostaje po tym co wypisujesz. Już ci napisałem - jak masz problem z zaaklimatyzowaniem się we współczesnym świecie gier online / mmo - > przestań w nie grać. Albo załóż ruch społeczny zwalczający ten proceder. Pójdziesz siedzieć jak te sekty pokroju Kaji Głodek i innych patologii społecznych :)

Chciałbym cię uświadomić że forum EN tudzież nowo tworzone Origin jest oficjalnym dla tej gry. Choćby była ona z Ugandy :)
    https://board.en.ogame.gameforge.com/
    https://forum.origin.ogame.gameforge.com/

A co do władowania grubej kasy - można. I jest to proceder legalny. W porównaniu - w teorii - to puszu, botów i multikont. Więc uświadom się z tym faktem. Bo zrobiłeś z siebie totalnego głupka w tym temacie :)

wyobraź sobie że około 2009 roku nie było takich dodatków typu geolog itp itd , nie było chyba nawet antymaterii a szata graficzna była inna i dopiero kiedy wprowadzile jakże te "cudowne" zmiany połowa graczy rzuciła kontami :) także nie dziwię się ze ludzie graja na botach czy sie pushują skoro muszą dziś rywalizować z bogaczami co wydają tysiące na grę xD sami tą grę taką stworzyliście pakując kase w nowe universa , gdybyscie nie wydawali tyle kasy na gre to moze wypuszczali by jedno uni z anty a drugie bez i na przemian :) tak jak to jest w innych grach ,

Ale kogo obchodzi co było w 2009 ?? Co ty myślisz, że jakąś jednoosobową krucjatą i robieniem z siebie klauna coś zmienisz ?? Nic nie zmienisz. Historia jest dla historyków , amatorów, fanatyków. I jeszcze bronisz puszerów, bociarzy i innych oszustów w grze. Ty naprawdę tak głupi jesteś , czy po prostu takiego udajesz. Wyjdź z tego kokonu, mamy 2023 rok. A ty pieprzysz jakieś farmazony które się nawet kupy nie trzymają. Nie potrafisz grać - wypad na drzewo banany zbierać. Nie pasuje ci p2w - wypad z gry. Ale nie tłumacz boterów, oszustów, puszerów że im wolno bo nie mają szans z p2w. Ty naprawdę jesteś idiotą. Tłumaczyć oszustwa w taki sposób może tylko oszust. I nie nazywaj oszustami tych którzy na grę wydają. Skup się na faktach - oszustem w grze jest ten który w nielegalny sposób "sobie pomaga". Rozwinę co byś zzrozumiał - pusz, który jest olewany przez team, boty, multikonta.... To jest oszustwo. I tylko z tym można walczyć w jakiś sposób. Świat idzie do przodu a czas nie stoi w miejscu. Wszystko się zmienia. Poza tym skąd ty możesz wiedzieć co było w 2009 skoro pewnie urodziłeś się w 2008.

I uświadomię cię dziecko. Tutaj możesz nawet przepisać Pana Tadeusza od A - Z. Chcąc coś zdziałać musisz przenieść tą swoją krucjatę na forum angielskie. Z którego pewnie po pierwszym poście cię wywalą. Boo jak usłyszą o dzieciaku który ma ból dupy o p2w, i uważa ze oszukiwanie w grze - boty, pusz, multi - jest OK bo pomaga grać VS p2w to się oplują ze śmiechu.

a kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać xD

klub wspólnej adoracji nieuczciwych graczy pay4play :) cudowni jestescie tacy najlepsi w ta grę :) pozwólcie że zrobie wam zdjęcie :)

Trochę się odkleiłeś dzieciaku. Z tematu dotyczącego jednego zrobiłeś jakieś własne dziadostwo. Nie wiem czy chciałeś zaistnieć czy się pokazać ale ci to trochę kiepsko wyszło. Pokazałeś poziom... 15 latka z kompleksami. Pro playerze na Lacerta co to wszystko wie i umie. Nazywasz nieuczciwym kogoś kto płaci za grę. Co jest normą od jakichś 15 lat we wszystkich grach online. P2W to standard dzięki któremu większość gier umiera. A ty po prostu albo nie masz, albo masz za małe kieszonkowe, albo po prostu nie lubisz wydawać na gry - i przez to zachowujesz się jak gówno odganiające muchy które twierdzi że jest najlepsze. Czyli ma się rozumieć że ci co nie płaca a walą na botach, multi, puszują się są uczciwi. Masz ty w ogóle mózg czy po prostu korzystasz z okazji że rodziców w domu nie ma i się do internetu dorwałeś.
    IjEDYq0.png

Ale trochę to już odbiegło od tematu, rzuciłeś się na anty, a temat dotyczy czego innego. Więc albo skup się na temacie tematu albo załóż nowy , o tym jak złe jest anty. Anty będzie i nic z tym nei zrobisz. Osobiście nie mam nic przeciwko, pod warunkiem że delikwent nie zachowuje się jak Adolf i nie pastwi jak rasa panów nad słabszymi - jako to on nie jest bogacz a reszta to biedaki. P2w zabiło tą grę już dawno, a ci co ciągle ładują w nią hajs po prostu nie mają życia w realu i muszą sobie jakoś kompleksy reperować. W końcu bycie top w Ogame to prestiż na całej dzielni i dodatkowy punkcik do CV... Skoro nie potrafią zagrać normalnie - ich sprawa. Mają moc kupioną za antymaterię i nic z tym nie zrobisz. Takie są realia gier online - wszędzie i zawsze. Natomiast przymykanie oka na wałki , przekręty i wszechobecne nabijanie sobie stat z multikont, czy też z kont zakupionych, czy ustawek / bądź botów pod to robionych już jest tematem do opracowania na to jakiegoś rozwiązania. Z tego co kojarzę to ty zacząłeś klepać na Lacerta całkiem niedawno. Jeszcze spijasz mleko... boś zielony. Wiec... nie rób z siebie takiego bohatera.

nie ważne ile materi jest uzywane , wazne ze jest uzywana , jeden moze wydac na gre 5.000zl a inny 10zl , gdzie tu równe szanse na grę ? ogolnie to wydaje mi sie ze trzeba miec strasznie nudne zycie aby wydawac ciezko zarobione pieniadze na gre :)

co? swiat jest nierowny ? kto Ci broni wydac jeden wyda na fajki inny na fajna furke a 3 i na to i na tamto i jeszcze mu zostanie .

widzisz oceniasz innych przez pryzmat Siebie jezeli ktos wydal wiecej niz ty to od razu ma nudne zycie i jest nikim dla Ciebie smutne tojjest ze tu placzesz taka jest gra jezeli nie wydajesz nic to grasz na krzywy ryj za darmo i gdyby kazdy robil jak ty nie bylo by gry ...servery musza na siebie zarobic a jak nie masz ochoty to nie graj i nie mecz ludzi swoimi wypocinami :) i dodam od Siebie nie kazdy ciezko musi pracowac trzeba sie bylo uczyc to bys nie musial rowow kopac :) a jezeli ktos wydje i go stac na to to widocznie robi to dla zabicia czasu miedzy przyjmowaniem kolejnych przelewow :)

Nie każdy musi cięzko pracować... trzeba się było uczyć. A ty co się bawisz w rasę panów że czujesz się lepszym od innych ?? Ludzie uczyli się więcej niż ty zapewne , i ciężej zapierdzielają , a to że ty pewnie po rodzince dostałeś posadkę tu czy tam i gówno robisz nie czyni cię lepszym od innych. Własnie pokazałeś że jesteś żałosnym człowiekiem bez życia, skupionym tylko na pokazaniu że pieniądze wygrywają wszystko. Tymczasem przegrałeś życie :) Siedziąc dodatkowo przy tym w ogame :) I chwaląc się jaki to wielki pan i władca za psie pieniądze :) Zero. tyle ode mnie :)

Ale ty jesteś zabawny. A już takie ściemy walisz.... Ban za wakacje w turcji tak deklarowany że specjalnie - a jakoś się przedłużył , nie tylko na 3 dni. Więc sam przygrałeś hipokryto. Próbujesz w tekście pisanym wywołać reakcję jaki ty to inteligentny jesteś, a tam w głowie nic poza sianem nie ma. Później miał być wielki cumback w wykonaniu Gersarda... tym czasem klaunie dalej wisisz na urlopie bo się boisz złoma. Wal te ściemy dalej. Robisz z siebie pośmiewisko nic więcej.

Ja jestem jak juz cosz a wy to moje pusz konta.

Naucz się po polsku. Bo z nerwów chyba pampersa trzeba zmieniać. Ty jesteś taki "latawiec" w grze obeznany że ludziom lotki stawiasz i czekasz bez skanu po kilka dni aż przylecą ci pod nos, bo sie boisz i myślisz że nikt nie wie że kulkę na 15 postawiłeś :) Ile razy już tak zrobiłeś, chyba przynajmniej ze 3-4 jak nie wiecej , bo o tylu wiem, jak się z ciebie lacha darli. Więc nie rób z siebie takiego greka, skoro uciekasz jak małpa na drzewo jak ci ktoś tylko moony próbuje zdjąć.

Tak wszystkie ST kupione, mają milion botów, po kilka multi i mnóstwo czasu żeby się puszować. Piszesz tickety i co ? Czy to że dalej nie mają bana nie zmusza Cię do pomyślenia, że może grają uczciwie? Graty Ziutek

Mają. Wszyscy ich tak bronią, bo nie potrafią odróżnić życia od wirtualu. I łykają co im ich "Góru" wrzucą do paszczy. A jeśli ktoś dalej łudzi się że jest inaczej to cóż. Nawet na discordach ogame ich wałki wrzucają. A to że mamy team jaki mamy, i nie sa w stanie wiele jak na razie zrobić - no cóż. Ale , żeby zabawniej było powiem jeszcze że taka aktywność 24/7 świadczy tez o tym że dzieci życia nie mają i tyle. Współczuć tylko braku znajomych w realu, braku życia poza grą - skoro online na okrągło, po nocy, w dzień... no po prostu wymiatacze :D A ich multikonta tylko straszą innych. Poupychane gsy, w kilku gildiach , napchane nawalone. Żyj sobie dalej w twoim wirtualu i dalej broń "swoich bohaterów". Ja mówię cały czas - karma zawsze wraca. W końcu będą narzędzia do kasowania takich pseudo - graczy. Swoją drogą, co miało zostać powiedziane na ich temat - zostało. Już sam fakt bana dla Czestera aka PuszMe czy jak mu tam o czymś świadczy. To że siedzi na innym koncie i gra to już inna sprawa :D Rzekłem :)

Graty starcia a obrońcy nie życzę Szo bo widać że to zwykły pet :)

To z ciebie jest pet :D Balboa się na ciebie czaił to uciekłeś się schować do sojuszu "na bocie" i "kupie to konto" :) No ale cóż poradzić, jak się z Czesterami i botami zadajesz... takim się stajesz. Karma wróci :) Obrońcy SZo szybkiego, petom z MNS co tylko na botach latają - szybkiego bana , w końcu. Bo w końcu doczekamy czasów kiedy takie boty "MNS" będą łatwiej wykrywalne i będzie można bez takich odpadów na serwerach grać.

A MNS, Czestery i cały ten spęd wiejski "na bocie" - co by o was nie powiedzieć, to zawsze pewne będzie jedno - wieczne przegrywy i wieczne numery 2 i "zero" :)