Posts by Qnick
-
-
I sądzisz, że wysyłając same ekspy, przebijesz ludzi którzy w ciągu kilku godzin/dni wbijają pierwszy milion pkt?
-
Juhuuu, jest i nasza chodząca wikipedia Dex. Witamy na nowym uni.
Cześć,
a ja mam do Was pytanie. Cisne intensywnie nowe kolonie, ekspedycje i mocno rozwijam konto, a w statystykach.... spadam w dół.
Jak u Was wygląda kwestia rozwoju konta na nowym Uni? Popełniam gdzieś kardynalny błąd?Jeśli chcesz zaistnieć na początku uni, to tylko z wypchanym portfelem. W późniejszych etapach, twoja strategia przyniesie wymierne korzyści i uda Ci się wbić wysokie TOP.
Nieprawda.
A co konkretnie jest "nieprawdą" w tym co napisałem?
-
yup, zadajesz
-
W dziedzinie nauk biologicznych nie przyznaje się Nobli, ale jest ich odpowiednik przyznawany od 1982r. O jakiej nagrodzie mowa?
-
Cześć,
a ja mam do Was pytanie. Cisne intensywnie nowe kolonie, ekspedycje i mocno rozwijam konto, a w statystykach.... spadam w dół.
Jak u Was wygląda kwestia rozwoju konta na nowym Uni? Popełniam gdzieś kardynalny błąd?Jeśli chcesz zaistnieć na początku uni, to tylko z wypchanym portfelem. W późniejszych etapach, twoja strategia przyniesie wymierne korzyści i uda Ci się wbić wysokie TOP.
-
Wilcza jagoda
-
i ponownie Virus
-
Virus twoja kolej
-
tylko amarenka
-
Jest jedna taka bestia wśród pająków, której zęby jadowe są w stanie przebić ludzki paznokieć. Jak nazywa się ten pająk i gdzie występuje (choć to raczej oczywiste
:D)?
-
Tiara przydziału nie zawsze miała łatwe zadanie z przyporządkowaniem uczniów do domów. W niektórych przypadkach zastanawiała się bardzo długo zanim podjęła decyzje. Nierzadko decyzja trwała ponad 5min. Jak określani byli tacy uczniowie, dla których wybór był tak skomplikowany? Oraz podaj dwa przykłady takich uczniów.
-
Mitochondrium
-
Za co Ron miał szlaban, podczas którego czyszcząc odznaki i medale dostał nawrotu zwracania ślimakami?
Za uszkodzenie bijacej wierzby
-
No to Virus twoja kolej, bo nie wiem co było szybsze, twój post, czy moja edycja (bo nie chciałem stackować posta pod postem)
-
Według znalezionej tabeli Trynidad Scorpion jest "słabsze" od Caroliny Reaper. Notabene Pepper X została wyhodowana przez twórcę odmiany Carolina Reaper.
Grafi Chodzi o mniszek gumodajny?
-
Grafi trafił, ponad 3 mln SHU. Tak jak w pytaniu jest to nieoficjalny rekord. Oficjalnie Carolina reaper ma ponad 2 mln SHU. Pepper X chętnie bym spróbował, bo Carolina reaper już mi się przejadła (sam hoduje na parapecie)
-
Nope
-
Nope
-
Nieoficjalnie najostrzejszą papryką świata jest???