Zawsze myślałem że spalanie jest w formie 1/0,5, a tu się okazuje że można dowolne procenty (0,6/0,7/0,8).
Czy jak nie ma informacji to przyjmujemy 1 (patrz. Rosja - ciekawa konfiguracja)?
Zawsze myślałem że spalanie jest w formie 1/0,5, a tu się okazuje że można dowolne procenty (0,6/0,7/0,8).
Czy jak nie ma informacji to przyjmujemy 1 (patrz. Rosja - ciekawa konfiguracja)?
Serwer to nie tylko parametry czy statystyki ale przede wszystkim ludzie z którymi się gra.
Dok jest na każdym Uni...
VEN w akcji, jak za starych dobrych lat. gratulacje obrony!
A da się automatycznie dodawać temat do obserwowanych? Na poprzednim forum automatycznie każdy wątek w którym się wypowiedziałem uruchamiał powiadomienia.
Można poprosić naczelnych spamerów w liczbie 3 o przepisanie wszystkich tematów. Tylko przydzielmy, każdemu osobny Topic co by się nie pokłócili.
Display MoreDziała Wam ten dzwoneczek z powiadomieniami w prawym górnym rogu? U mnie mimo zaznaczenia w opcjach "Enabled" powiadomień brak...
https://forum.pl.ogame.gameforge.com/notification-settings/
Tu masz pozaznaczane?
Wątpię żeby to coś dało
Si, praktycznie wszystko na enabled poza followersami (nie jestem instaBoyem :D). I teraz jak zacytowałaś to zadziałał!! Yupi
Ok znalazłem opcje zarządzania subskrypcją. Teraz po zaznaczeniu będzie mnie informowało o nowych postach w obserwowanych działach.
Działa Wam ten dzwoneczek z powiadomieniami w prawym górnym rogu? U mnie mimo zaznaczenia w opcjach "Enabled" powiadomień brak...
Coś jest z nim nie tak?
Generalnie styl forum jest tylko jeden.
Złe nie jest, jest spójne z "poprzednią wersją". Ostatnio wszystkie programy/fora/itp. przerzuciłem sobie na kontrast białe/jasne/ecru tło i ciemne litery. Pomyślałem, że jak jest nowe to mógłbym zmienić i zsynchronizować kolory z innymi narzędziami na których pracuje.
Czy da się zmienić motyw tła?
Dzień dobry na nowym forum. Przyjmuje zakłady kto wyłapie pierwszego bana. Chyba że już się spóźniłem....
Netflix