mi tylko raz z Surprimusa wpadla dopalka krychy.
Ponad 20 lotów,
strata czasu to wysylac
A ile razy miała wpaść, skoro w ogłoszeniu jest że raz dziennie można trafić?
mi tylko raz z Surprimusa wpadla dopalka krychy.
Ponad 20 lotów,
strata czasu to wysylac
A ile razy miała wpaść, skoro w ogłoszeniu jest że raz dziennie można trafić?
Możesz mieć aktywny tylko jeden dopalacz dla danego surowca w tym samym czasie.
Dopalacz do wszystkich trzech surowców traktowany jest jako osobny efekt i może być uruchomiony równocześnie z dopalaczami dającymi bonusy pojedynczym surowcom
Wystarczy grać aktywnie i odbierać z nagród i artekwariatu na zmiane, zachacaja tak do sztabu, a to mniejsze zlo niz kolejne p2w.
Ale cierpliwości... z czasem wprowadzą
Zawsze można spróbować kliknąć przedłużenie ![]()
Temat wyczyszczony z offtopu. Diagnoza medyczna i analizy finansowe nie są mile widziane w dziale ST.
Temat wyczyszczony z offtopu. Diagnoza medyczna i analizy finansowe nie są mile widziane w dziale ST.
czy po użyciu itemu dostane punkty za badania?
Nie. Punkty otrzymujesz tylko za wydane surowce. Darmowe itemy nie są wydanymi surowcami, ponieważ są darmowe.
Nie wiem skąd to przekonanie, ale za użyty token plazma + 1 jak i astro +1 punkty zostały normalnie dodane. Jeśli użyłeś i nie wpadły to wystarczy się przelogować i punkty są dodawane.
Display Morekiedy najwcześniej może wpaść osiągnięcie 365 bez urlopu?
17.10.25 (lub dzień poźniej). Pytanie czy trzeba się zalogowywać każdego dnia przez rok, czy wystarczy nie właczać urlopu i wchodzić raz w tyg.
Skasowane liczniki na wielu osiągnięciach po fuzji dalej nie są naprawione więc ni jak się to ma do oddawania konta.
To już wiemy.
Licznik kasuje się gdy:
1. Konto zmienia lobby
2. Konto zmienia uniwersum przez fuzję.
3. Hipotetycznie konto trafia i wraca ze cmentarza - czy ktoś to może sprawdzał? Na moją logikę pasuje.
No to wpadł dziś "wiatrak".
Tylko nie odpowiem czy logowanie codziennie, czy brak urlopu bo oba kryteria spełniam.
Co dziś było na zajęciach?
W normalnym trybie wpada mi jeden item dziennie. Podczas eventu znajduje 3. Dane na podstawie Ogame Trackera.
gratulacje
jeżeli to ten mroczny to zapakowaliście legendę starego polskiego ogame
Choć skład floty mało mroczny
a obrońcy standardowe
Nie jest to ten legendarny Mroczny.
Gratulacje dla atakujących. Powodzenia w następnych akcjach.
Dzień dobry
Ja miałem 3,7k artefaktów i jak użyłem przedmiotu, to miałem 4,7k
Podobnie u mnie. Dodam również, że uruchamiając kolejny pakiet dobiłem do 5,7k.
Yyyyy ale nie wprowadzaj graczy w błąd. Nic Ci nie usunąłem.
Tylko taktyczne "."
Znów wygrywasz w weekend?
W październiku się przekonamy. Jak gracze z uni docelowych zaczną mieć przyznawane. Ale brzmi to logicznie Crysis
Nikt nie skończył. Do końca dnia jeszcze z 6h.
"Zawsze jesteś w gotowości" - na 99,99% to ten zleakowany dotyczący (wtedy) 365 dni bez urlopu/nieaktywności, ale skoro dostał go teraz, to oznacza, że zmieniły się warunki (bo nie minęło 365 dni od wprowadzenia osiągnięć). Tylko pytanie na jakie, skoro nie wyskakuje to teraz większej liczbie osób.
Hmmm, to też bym dostał, bo nie biorę urlopów i loguje się codziennie. No chyba, że liczy dni na każdym koncie w lobby i sumuje.