Posts by Qnick
-
-
Sposób jest prosty jak konstrukcja cepa - dwa elementy powiązane ze sobą. Antymateria + paczki surowców.
-
Jest dział offtopic. Inna nazwa, ale dokładnie to samo przeznaczenie.
Ale w offtopicu posty się nie liczą, więc tam dwóch gości nie zobaczysz
-
Nagrody są pomieszane z zeszłego eventu i jeszcze poprzedniego. Np czwarty poziom jest z zeszłego, ale piąty już z tego 2 wcześniej.
Wybrali co najlepsze i dali
Dla mnie nagrody są super, dają "kopa" aktywnie grającym, ale nie zaburzają równowagi jak w przypadku darmowych badań/budynków. Chyba już czeka nas monotonia w tym evencie.
-
14:10 eventu brak
-
Amortyzacja nie równa się opłacalności, jeśli traktujemy amortyzację jako współczynnik zwrotu kopalni biorąc pod uwagę tylko wydobycie jednego surowca i koszt tej kopalni. Te różnice wymieniła już ciap.
Patrząc też z innej strony warto zainwestować w nanity, koszt dla eko na moim poziomie znikomy, a podniesienie ich o 2 lvl zmniejszyły czas budowy kopalni metalu na 45 lvl z 2 tyg do 3,5 dnia. Przez co stosunkowo niewielkim kosztem dałem sobie dodatkowe 1,5tyg wydobycia kopalni.
-
Czy hipotetyczne pojawienie się doku w tym evencie zdetronizowałoby ruska na top1?
-
ciap pewnie ma jakieś narzędzie.
Pytanie jak rozumiesz opłacalność? Czas zebrania surowców?
Ja od siebie dodam, że zrobiłem te poziomy na eko 44/36/40-41. Parę handlarzy i wymian na rynku metal - kryształ (nawet po najgorszym dla mnie przeliczniku) pozwoliły zebrać surowce w ok. 4msc.
-
co jeśli atak został wysłany przed blokadą i doszło do starcia? czas lotu 45 mimut, blokada 5 minut przed dolotem.
Doleci i będzie starcie.
-
Ja na Nekkarze byłem zalogowany i mnie nie wylogowało, ale blokada do 11:30 nałożona.
-
Kalkulator znaleziony, Ruda można zamykać.
-
Czy da się w jakiś sposób zablokować/ukryć wyświetlanie postów zadeklarowanych użytkowników?
-
Z tego co się dowiedziałem, to prace są już na ukończeniu. Obecne konta radzę trzymać nadal na urlopie i nie rozwijać ich. Fuzja dla takich kont zostanie powtórzona, więc wszelkie postępy zapewne zostaną utracone.
W naszej społeczności zostało odnotowanych 56 przypadków błędnego transferu konta i trzeba to odkręcić w sposób systemowy.
Zaczynam żałować, że prosiłem graczy o urlop, zamiast po prostu nałożyć blokadę i oczekiwać na rozwiązanie sytuacji.
Czyli ze swojego poziomu zarządzania możesz nakładać blokady? Działa to na zasadzie:
a) Ty masz panel umożliwiający taką opcję
b) szybkie zgłoszenie na hot - line i blokada nałożona w ciągu kilku sekund
c) musisz napisać zgłoszenie mailem/ na helpdesku i czekać na rozpatrzenie?
Wybierz proszę właściwą odpowiedź.
-
haha przypadek?
Ciekawe ile całkowicie ucieknie po fuzji na wszystkich uni
Zawsze możesz spytać
Ogólnie to ciężko tutaj oprogramować cokolwiek...
Za dużo IF-IFów do IFków przy tych wszystkich błędach cmentarza do tej pory
Rób do... While
69 na ... Ile sumarycznie zostało przeniesionych? To dane z całego świata czy Polski
-
Czytałem w tym wątku posty dziś rano (były w zakładce "Watched Treads"). Teraz ponownie miałem je w zakładce "Watched Treads" mimo, że rano po przeczytaniu zaznaczyłem wszystkie wątki jako przeczytane. Czy to błąd? Jedyna zależność to inna sieć Internetowa rano i teraz...
-
Dziękuje za odpowiedzi.
#TeamExcel
-
Szukam kalkulatora wydobycia z opcjami:
- wydobycie surowców na planetach
- możliwość zaznaczenia klasy i przeliczenie bonusów wydobycia
- możliwość wprowadzenia ilości pełzaczy
- możliwość zaznaczenia posiadanych oficerów
- możliwość zaznaczenia % przeładowania pełzaczy
- możliwość określenia uruchomionych dopałek
Jest takie narzędzie? Dysponuje ktoś, czy musze sam sobie zrobić?
-
Super narzędzie, dobra robota. Już wykorzystałem do kalkulacji Astro
-
Ta planetoida kułar...kuar...kur... też kiedyś była
-