Kto kupił Haremu "Błyskawice"?
Posts by Qnick
-
-
Harry przypadkowo odkrył jego list do "Wmigurok" - czyli początkującego kursu dla czarodziejów.
-
4 hours ago - co to znaczy?
Poważnie nie wiesz czy jaja se robisz?

A to Ci smerf zgrywus...
-
Co to ja miałem takiego dobrego...? Aha, pamięć!!!

i wyczucie czasu...
-
A o której ta aktualizacja ma wejść na testowe
bo np przed chwilą chciałam wejść na moje konto na testowej bermudzie i pisze mi, że strona nie działa
ktoś coś? 
Zalogowałem na PTS Bermuda przed chwilą. Chyba działa już

To daj info o napotkanych błędach

-
no to za pamięci....
-
Mnie na innych stronach, portalach typu interia itd. wszystko chodzi cacy
a na ogame przeskakuje coraz gorzej z planety na planetę.
Może to porada w stylu specjalista na infolinii UPC, ale zawsze warto... "Czyściłeś może pliki cookie?"
-
Ja również gram na Nekkar i nie zauważyłem problemów z lagowaniem zarówno na telefonie jak i na komputerze. W obu przypadkach regularnie korzystam z dwóch różnych dostawców Internetu. Występowały co prawda chwilowe problemy, ale spowodowane były tym, że miałem na telefonie otwarte w chromie 523 zakładki...
-
blisko blisko, coraz bliżej (18h)
-
majówka była, się nie liczy... Pobite Gary!!!
-
-
Cytując klasyka "Ej, ale weź nie nabijaj postów

"A tak na poważnie, oczywiście, że zanim zadałem pytanie zajrzałem do tematu i przeszukałem, jednak nic nie znalazłem... aczkolwiek dodatki są bardzo rozbudowane jeśli chodzi o funkcjonalność i czasem zaznaczenie jednego checkboxa odblokowuje nam ciekawą funkcję dlatego myślałem, że ktoś coś takiego odkrył w którymś z dodatków.
-
Czy chodzi o witaminę D?
-
Czy jest jakiś tolerowany dodatek/skrypt, który zwiększa maksymalny limit wyświetlania wiadomości na stronę? Na obecną chwilę max jaki mogę ustawić to 50.
-
Zgadza się.
-
Mati z ciekawości znalazłeś kogoś jeszcze? Ja po pierwszym przeczytaniu pytania od razu uderzyłem w ligę hiszpańską i szukałem kluczem Koseckiego, Kowalczyka i Ebiego.
A pytanie: Jest pewien jegomość, który wygrał Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej zarówno jako zawodnik jak i jako trener. O kogo chodzi?
-
Jest wiele różnic pomiędzy filmem, a książką. Jedną z nich są skrzaty domowe. W filmie, w przeciwieństwie do książki nie ukazano dwóch skrzatów, które z imienia wymienia JK Rowling. O jakie skrzaty chodzi?
-
170:160
-
Milik ? żart?
yyy nie, bo strzelał w Napoli, Marsyli i Augsburgu, czyli spełnia założenia pytania, a Lewy przecież nie wychylał nosa poza polską i niemiecką ligę....
-
si senor