oho blokada ataków, pytanie czy odroczona aktualizacja również do nas wjeżdża czy to inny feature
Posts by zara
-
-
o kurka, faktycznie
-
Tylko i wyłączenie zbieraj ewentualnie napędy 1/1/1
A tak na poważnie wrzuciłem sobie to teraz na zimno w calc - x4/5 wydaje się być optymalne aby nie lecieć 20 układów obok i przepalać deu skoro stacja leci z gsem 4/5h w ukladzie
słuszna uwaga.
-
Imo bez różnicy czy to bedzie x1 woj - x4 czy x8 pokoj, jak leciec to na maxa bo to tylko zwiększa wygodę expów i zwózek
choc dla zabawy z flota jak teraz w niemczech też idealne parametry x6 wojenna x8 pokój. Dzięki temu każdy znajdzie teraz coś dla siebie względem chęci poświecenia czasu dla gry
-
Ekonomia x8/10
Floty wojenne x1
Floty pokojowe x8
Bez df z obrony
Reszta bez znaczenia, wrócę do posta zobaczyć ile czasu minęło. Od buta bym zagrał, idealne uni dla emeryta
i ludzi z mniejszą ilością czasu,
-
Najlepsza zmiana od niepamiętnych czasów przy wychodzeniu nowych uniwersów a jak jeszcze się tym oberwie starym uniwersom w przyszłości
Brawo GF
jednak umieją pozytywnie zaskoczyć.
-
Tylko niech to działa
i mamy gotowe rozwiązanie jak za dawnych lat
-
A to akurat normalne, zdziwiłem się, że moje konto na Bermudzie istnieje od czasu wprowadzenia ver. 8.0 - chciałem ją przetestować - klasy i inne bajery, zwątpiłem przez lagi i szybkość działania finalnie nic nie 'testując'
Tym razem było to samo, budowa stoczni to droga przez mękę
-
Bez antigame działa, ten sam błąd mam - albo klikasz dwa razy albo wyłączasz dodatek na moment budowy i wszystko hula jak powinno
-
Bank 'gildyjny/skarbiec'! w nie jednej grze to funkcjonuje i sprawia bardzo dobrze swoją funkcję, mam tu na myśli choćby ulepszenia 'sojuszu' - to też fajny temat do rozmyślań za odpowiednią ilość anty dajmy na to podnosi % pełzaczy, przyśpiesza floty czy zwiększa ilość ekspedycji.
Składki uznaniowe/tygodniowe/miesięczne/aby dołączyć przy starcie nowego uni i pompować w bonusy albo tak jak Holon wspomniałeś móc po prostu zrobić zrzutkę i zmienić klasę
myślę, że aspekt p2w by się zatarł gdyby spokojnie można było to rozwijać właśnie za anty z eventów czy expa bez przegiętych cen za ulepszenia.
-
Przypomina mi się sytuacja z początku aktualizacji klas - odkrywca OP - piraci/anty/przedmioty, 'poszli' po rozum do głowy i naukowiec już nie jest tak przegięty jako jej uzupełnienie.
Czuję, że prędzej czy później będzie buff z racji aby warto jednak było kupić za 500k anty zmianę - w domyśle, bo wystarczy nowy sojusz aby ją zaoszczędzić. Jak będzie, zobaczymy -
Aż dziw bierze, że zaczęli w końcu prace nad wygodą gry, jeśli ver. 8.1+ to zwiastuje - oby tak dalej
Tylko niech się jeszcze AGR z tego wszystkiego nie wykrzaczy jak to było po przejściu z 7 na 8 mając na myśli "Opcje wybór celu, wybór misji i odprawa/surowce można teraz przesuwać za pomocą ikonki dłoni w celu ustawienia ich kolejności."
-
a z naukowca mam 10% krótsze expy
błąd
LECISZ flotą do ekspedycji 10% szybciej, co na czas daje kilka/naście sekund w zależności czym i z jakiej pozycji w układzie lecisz
Avi dzięki za poprawienie, to miałem na myśli
-
zara rozumiem Twój tok, ale nie da się uruchomić dwóch jednocześnie (na ten moment). I lepiej nie mów głośno bo zaraz GF podejrzy i za kilka dużych baniek anty będziesz mógł być odkrywco-zbieraczo-generałem w sojuszu wojowniko-naukowco-handlarzy
Mi się to właśnie na początku wydawało przerąbane
mówie fajnie, skanuje jednym klikiem gale a z naukowca mam 10% krótsze expy i falange. Może i dobrze, ze to tak wygląda
-
Okej, dzięki jeszcze raz - po prostu myślałem, czytając o tym, że to będzie działać w ten sposób.
Oczywiście Ala/Bela/Kasia musi sobie samemu kupić zmianę klasy sojuszu tak jak/Marek/Jerzy Michał.
-
Dla przykładu gram sobie odkrywcą, wszedł update, sojusz wybiera klasę Wojownika i stąd moje pytanie było czy jak kupie sam klasę sojuszu naukowca, to te dwa 'sojuszowe' bonusy się połączą.
- Gracze mogą kupować w sklepie przedmioty do zmiany klasy sojuszu. Z przedmiotów tych korzystać może wyłącznie gracz, który je kupił. Gracze nie muszą być członkami sojuszu ani dysponować określonymi prawami, aby kupować te przedmioty. Jednak ich użycie wymaga już od graczy specjalnych uprawnień.
-
Dzięki ciap! czyli dobrze zrozumiałem, że za anty można sobie połączyć dwa bonusy. To daje pole do manerwu.
-
Pany a orientujecie sie czy mozna nakladac na siebie dwie klasy które się uzupełniają/sumują? dajmy na to przykład - sojusz posiada Naukowca a ktoś z sojuszu kupuje sobie sam Wojownika.
-
Kolejka 1:
Turcja – Włochy 1:3
Walia – Szwajcaria 1:2
Dania – Finlandia 3:0
Belgia – Rosja 2:1
Anglia – Chorwacja 2:1
Austria – Macedonia_Północna 2:0
Holandia – Ukraina 3:1
Szkocja – Czechy 2:2
Polska – Słowacja 3:1
Hiszpania – Szwecja 3:0
Węgry – Portugalia 1:4
Francja – Niemcy 1:2
-
Szczerze powiedziawszy robiąc sobie pare miesięczną przerwę od obrazków, wracając teraz aby zobaczyć tylko co w świecie piszczy sam byłem w szoku ile te paczki dają - mam tu na myśli 3 ostatnie nowe uni
Volans 128 dni - 1.1mld
Wewot 85 dni - 1.1mld
Xanthippe 43 dni - 290mln
Wcześniej ludzie narzekali na legalne pushe na rynku, wyłączenie handlarza i przegięte expy militarne u odkrywcy to teraz do kolekcji doszły paczki
Generalnie mogę podsumować to w ten sposób - no jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku. Jest git pozdrawiam całe Niemcy, dobrych chłopaków i niech się to trzyma. Dobry przekaz leci
I tak jak mówią poprzednicy - $ skila nie daje a jeśli jest skill i pójdzie totalna dominacja uni - życie, będzie za miesiąc następne i tak to się kręci w naszym wirtualnym wszechświecie