Posts by zara

Dzięki Ruda w ten sposób :thumbup:to wychodzi, że zmiana na plus i to spory

Sam się śmieje z tego pytania ale jak widzę jakieś zmiany odnośnie handlu, anty i tym podobnych cudów człowiek od razu zakłada najczarniejszy scenariusz.

A ja z pytaniem czy dobrze panimaju

- Funkcja wymiany surowców u Handlarza będzie odliczać Antymaterię tylko po kliknięciu przycisku "Przywołaj handlarza" i pozostanie do czasu zakończenia handlu lub wybrania nowego surowca.

Rozumiem, ze skonczyla sie wygoda z kliknięciem przelicznika latając na expy aby go podbić i wymienić w dowolnym momencie? :rolleyes3:

Edit. Tak w sumie czytam to i zastanawiam się czy to w ogóle jest jakaś zmiana :rolleyes2:

I temat tak patrząc powinien się zakończyć na tych 3 przykładach.

1. odkrywca - błyszczy na początku, wymaga aktywnej gry - walki z piratami to przeszłość, więc na środkową i końcową fazę dyskusyjny choć bonus z nieaktywnych kusi.
    2. zbieracz - średnia faza gry, gdy mamy rozwinięte na tyle eko, że kopalnie nam przynoszą dobowo więcej zysku niż wysyłane ekspedycje
    3. generał - bez znaczenia, masz ochotę, umiesz wykorzystać jego atuty, grasz i masz resztę w nosie.

Nie znajdziesz uniwersalnej klasy na każdą sytuację jeśli chcesz w 100% wyciskać kosmiczną cytrynę, jak wyżej Ci pisali - taki był, jest i będzie zamysł GF. Płać albo korzystaj z darmowych opcji jeśli takowe się trafiają.

Gasząc tę oliwę napiszę, że paczki i promki co chwila robią większą partolę niż klasy gry. Jeśli myślisz o ścisłym top, płać bo za darmo to faktycznie można nie wybierać klasy i sobie grać :beaten:

Ciężko czasem zapchać +20 slotów bo farming sondami polega na spamowaniu nimi - kąsasz jak rój pszczół więc te 2 - 3 miliony są w sumie w sam raz bo część Ci zawsze zdąży wrócić aby obrać idlaków tym bardziej na 75%

Przed naprawieniem spalania sam na xanthippe spoooro latałem czy handlowałem dexem za pomocą sond robiąc turbo dostawy :) aktualnie gdy naprawili ich spalanie autentycznie ani jednego lotu nie zrobiłem, nawet przestałem nimi przerzucać surke. Część znajomych sprzedała część zostawiła w razie w bo na szybki moon zawsze się przydadzą ale nie o tym mowa tylko o ich pojemności.

Trzeba samemu spróbować, jednym się spodoba drugim nie i generalnie sporo w tym temacie prawdy bo przede wszystkim opłacalność zależy od gęstości i 'bliskości' farm.

Generalnie zaskakująca wiadomość, generalnie jest dobrze, generalnie jak w przypadku fuzji nigdy nie będzie idealnie ale to będzie najciekawszy okres w oGame.

Igrzyska czas zacząć i się przyglądać co 2022 przyniesie w kosmicznym wirtualnym świecie :popcorn:

Osobiście nie znam nikogo ale warto pochwalić za opis - te zawsze się miło czyta 'co, jak, dlaczego' :thumbup: ot esencja starcia.

Niebotyczne cyferki - straty i zyski, bardzo ładnie! Gratulacje dla was wszystkich bo zgrać w tygodniu ludzi i wszystko poplanować to nie lada wyczyn.

Także pozostaje życzyć przetopu i czekać na takie solidne STejki w naszym wirtualnym kosmicznym świecie :kawa:

Marchewa87 W pełni się z tym zgadzam i to rozumiem tylko jak widzisz my sobie a GF sobie - kasa, kasa, kasa i te same argumenty - GF daje taką możliwość więc legalnie z tego ludzie korzystają albo moje ulubione 'czemu zaglądasz innym w portfel' i tak ta karuzela się kręci a niemcy spijają sos(metin 2, aion tego przykładem - co trafi pod skrzydła dostaje niebotyczne p2w) nie robiąc sobie nic z tego, że gracz który potrafi zostanie prześcignięty przez tego który wywali więcej w wirtualne statki pompując bez żadnego limitu. Sam od lat ani jednej złotówki nie wydałem( i nie zamierzam z prostego wniosku - nie mam żadnego parcia na topke i nie mam zamiaru wspierać tych świetnych pomysłów za które mogę jeszcze grać a raczej rywalizować i tu znowu wracamy - z tym kto ma większy portfel... :D

Podsumowując - widząc takie tematy cieszę się, że jeszcze ktoś ma chęć i ochotę z tym walczyć.

Marchewa87 znając GF od tylu lat - lepiej późno niż wcale. Mleko się rozlało od czasu botów/rynku/piratów(rynek i piraci byliby świetni - gdyby zostali dopracowani od startu) teraz doszły do tego paczki. One są tylko kolejnym 'etapem', na kolejne 'nowości' nie będziemy pewnie musieli długo czekać więc pozostaje nadal klikać z sentymentu i uśmiechać się pod nosem jak wirtualny świat oddziałuje na zasobność portfela nieudaczników.

Trzeba przyznać 8| <brawa> ja już sam tylko czytam i się przyglądam temu co się dzieje bo szkoda kolejny raz strzępić 'ryja' na niektóre zagrywki/zmiany w naszym kosmicznym świecie :D ale takie zmiany warto pochwalić - szybko to weszło.

I jak widać warto poruszać takie dyskusje - na pewno ta samowolka stanie się przez ten zapis bardziej upierdliwsza i o to chodziło :thumbup: