Pierwszy raz od kilku lat powaznie mysle nad wrzuceniem urlopu, przynajmniej na czas naprawy AGR jesli to potrwa pol roku trudno.
Za cene nowych obrazkow ta gra jest aktualnie nie-gry-wa-lna. Wygoda dla gracza? mhm a po co to komu 👍
Pierwszy raz od kilku lat powaznie mysle nad wrzuceniem urlopu, przynajmniej na czas naprawy AGR jesli to potrwa pol roku trudno.
Za cene nowych obrazkow ta gra jest aktualnie nie-gry-wa-lna. Wygoda dla gracza? mhm a po co to komu 👍
Również i u mnie do tej pory nie było zwrotu z u68, szczerze to grosze za sztab na event ale zostawiam dla informacji.
Pal licho w dok z ktorego kazdy by sie cieszyl ale badania/magazyny generalnie budynki to była fajna sprawa. A tak - cieszcie sie, ze cos macie bo mogłoby nic nie byc i cyk z 25 czy tam 20k anty na 8 wiec nawet jako f2p oplacalnosc kupna sztabu na event przestala istniec ale to GF wiec żadne zaskoczenie.
Dobrze pamiętam pawelosika, czasy pandemii i jego niebywałą aktywność jak tylko schodził z urlopu. Czy to zakazane substancje? kto wie
Gratulacje! takie ST nie trafiają się często a widząc jego nick tym bardziej cieszy fakt, że Q odetchnie od jego 'stylu' gry bo ten się nie zmienił jak czytam pomimo upływu lat
Ekolog 35 - 40 z racji x1 i tu mam tylko w glowie wyczerpanie ukladu o ktorym jak dobrze pamietam Holon juz wspomnial.
Zbieracz, puszczam sobie expy z pionkiem i mt po handlarza. Jak widac na obrazku po 3 dziennie mi sie udalo zdobyc gdzie w pozostale dni wypadal 1
https://images91.fotosik.pl/698/ab42cc8196a4b5be.png (wykres z OGT rowniez, wale w ten sam uklad non-stop)
Imo zwykle RNG choc nie powiem bywaly eventy gdzie rzeczywiście ani jeden przedmiot sie nie pojawil
Mam pytanie odnośnie tego przedmiotu podnoszącego poziom kopalń, czy on zostanie od razu zużyty przy odbiorze nagrody czy trafi do ekwipunku ?
Od razu i moze byc tylko aktywowany jesli dany poziom budynku na danej planecie nie jest rozwijany.
I dla takich opisow warto pobuszowac czasem po RW. Gratulacje starcia jak i chęci podzielenia się akcją - te rozbudowane zawsze się z ciekawością czytało
Pogromca Cygana mądrze napisane, statystyki większej ilości graczy kluczem do rozwiązania zagadki i tu rzeczywiście póki nie ma oficjalnego info wszystko można 'usprawiedliwić' przypadkiem zwanym zwykłym RNG w gierce przeglądarkowej. I takie głosy ponownie potwierdzają, że coś jednak jest na rzeczy.
Widzę te same obserwacje Panowie, z ręką na sercu 11k anty w tym evencie gdzie przy tej samej częstotliwość /z naszych obserwacji sojuszowych rok temu, mniej więcej od czasu wprowadzenia FZ na u68/ podczas takich 3 dni 100k+ wpadało na zwieraczu bez dodatkowych expów, akurat żeby geologa zapuścić na 3 miechy za free, aktualnie? dajcie spokój
Cichy nerf jak nic i to się potwierdza, swoją drogą pamiętajcie złote PZ w galaktyce? wspomnień czar dla f2p.
Z jednej strony spoko, że wdrażają nowe wersje gry czy hotfixy hotfixow aby krok po kroku zlokalizować w końcu problem stabilności z drugiej nie ma co się dziwić graczom - rok czasu, jedni nadal czekają drudzy mają już dosyć trwających beta testów gdzie dwa, trzy, cztery... dni cieszysz się grą, kolejny miesiąc narzekasz.
No nic, nadal wierzymy, że doczekamy się normalnej gry - jeszcze w tym roku
Dwa dni normalnej szybkości działania od roku i się skończyło
Będę te dwa dni miło wspomniał
U mnie również od 5 misje z poszukiwania ras wiszą w zakladce flota choc podglad pokazuje dobrą ilość
To jeszcze od siebie dorzucę z innego tematu - przyciski akcji w galaktyce i oddzielenie 'DNA' od relokacji - bajka, szybka zawrotka to samo. Prędkość działania - 0/10
Niestety, każdy chyba liczył, że to będzie wyglądało jak przed FZ - zwykła, płynna gra, to już na ver. 9.X było lepiej. Ta aktualizacja która wprowadzi je na wszystkie serwery, poważnie jest daleko w lesie.
I jak wrażenia? imo jest gorzej niż wczoraj, wszystko tak ślamazarnie działa a przecież miało to zwiastować lepszą wydajność
Edit. Na plus na pewno szybka zawrotka z podglądu, przeniesione przyciski akcji w galaktyce i oddzielone w końcu DNA od relokacji - to tyle chyba z pierwszych wrażeń.
jeden mały przycisk a ile radości w końcu to działa jak kiedyś. Bohater tego roku
Fajne i ciekawe z tym pomysłem utrzymania floty i widzicie każdy ma coś w głowie aby było lepiej ale, że tak to już jest jak GF czegoś dotknie to leci po całości P2W to mamy to co mamy..
Sentyment straszna rzecz człowiek się łudzi że będzie lepiej a z roku na rok jest jeszcze gorzej pomimo rozciętego worka na 20 lecie sypiącego nowościami na które 3/4 nadal czeka a jeszcze lepsze są jak widać w zanadrzu.
i jak tej gry nie lubić 😁👍
Lis Pustyni Faktycznie, no to może za kilka lat jak GF dojrzeje doczekamy się innych nowości
buleon o! to musiałem przegapić - na pewno takie rozwiązanie w świecie OGame by było kontrowersyjne i celowałbym tu bardziej w jeden serwer dla każdej społeczności strice dla ludzi którzy nie chcą rezygnować całkiem z gry mając na uwadze, że spokojnie i tak by można było latać na 'starych' uni aby uzupełnić dawkę adrenaliny. Ciekawe w ogóle jak te zmiany w UFSach bo jak przyjdzie dopiero final round z paczkomatami i walenie rogali co noc to player base im sie szybko zacznie kurczyć. Śmiejąc się, ot takie luźne przemyślenia.