Posts by mrovka

ktos/cos zainteresowany/ana wymiana prob - moga byc sady, lm-y, cm-y, gs-y, cegla w twarz, brutalny atak z użyciem duchowej palki, bdsm, salceson, moto komando

lub zwrot kosztow takowych prob ???

:)

Ja mogę porobić Ci próby sondami za free

zefir Ja to tam pikuś, najwyżej dobuduje kolejne poziomy budynków odpowiedzialnych za mieszkanie i wyżywienie populacji..

Gorzej z mniej rozwiniętymi kontami - choć podejrzewam, że wszystkie aktywne konta na u68, są dość dobrze już rozwinięte.

No nic, ta gra zawsze uczył cierpliwości :) więc nie pozostaje nic innego jak zaczekać..

zefir czyli rozumie, że jak naprawią ten błąd, to wszystko wróci do normy i stanu poprzedniego. Dobrze zakładam ?

Bo to dotyka wszystkich ras

Gram wszystkimi czterema rasami, bo mam wymieszane badania i chcę żeby ten bonus 10cio % działał mi własnie na te badania..dlatego tak mam, bo czytałem że musi być aktywna dana rasa, by ten bonus na nią działał

Ja podobną sytuację zauważyłem u siebie na u68..nawet w DiD u68 o tym wspomniałem.

Też miałem stabilną populacje i miałem odkryte i wybadane trzecie badanie w trzecim słupku technologi, a od jakoś trzech dni, owe trzecie badanie jest niedostepne do rozwijania i ikonka jest czarno biała.

Też obstawiam że coś GF musiało poprzestawiać w przyroście.

Niestety, obawiam się, że czeka nas jeszcze nie jedna taka niespodzianka - no cóż, wkalkulowałem to w cenę, jaką trzeba zapłacić za nowy dodatek

Poprawili coś odnośnie populacji T1, T2 i T3 ? Czy mam jakiś błąd, który dotyka tylko moje konto ? :P

Na wszystkich planetach miałem rozwiniętą populacje T3 do tego stopnia, że miałem odkryte i wybadane trzecie badanie z trzeciego słupka.

Od dwóch dni zauważyłem, ze nie mogę go rozwijać, bo owa trzecia ikonka jest czarno-biała, a populacja T3 mi spadła prawie o 10mln.

Musze nadmienić, że sumaryczny stan populacji chyba nie uległ zmianie, przynajmniej tak mi się wydaje

Zauważyliście tez coś podobnego u siebie ?

SPIN DOKTOR Ty grasz na uni z FŻ, że dla Ciebie zmiana czasu to pikuś ??

Bo według mnie, to strasznie nierozsądna wypowiedź.

Patrząc po sobie, nawet rozwinięte konto ma problem z rasą ludzką, by zdobyć ludzi T3, do trzeciego tiaru badań...budynek odpowiedzialny za pożywienie dla tej rasy na poziom 64, buduje mi się ponad 5 dni. Gdzie przy innych rasach, mam level budynku odpowiedzialnego za pożywienie na poziomie 69, a u mechów 74

Ja osobiście się zastanawiam, ile będzie się budował mi ten budynek na 69 poziom, bo własnie przez te długie czasy, rasa ludzka jest u mnie najmniej rozwinięta..więc wydłużenie czasu - w mojej opinii - to baaardzo kiepski pomysł

Dzięki

Pamiętam z dawien dawna że próby moonowe były zabronione :(

Próby nigdy nie były zabronione jakimś twardym zakazem, ale zawsze były okraszone pełną gamą przepisów co do złomu powstałego po walce.

Dlatego najlepiej puścić sondy. I tu jest jedna prosta zasada. Ty puszczasz, Ty zbierasz złom..Ktoś puszcza, ktoś zbiera złom. Jak grasz na u68, to napisz do mnie, chętnie Ci pomogę.

Kliknij w menu z lewej strony odnośnik 'sklep' później zaznacz 'wszystko 75'' i następnie przewijaj na strzałce obok obrazków w prawo aż zobaczysz 3 żółte ikonki z liczbami 30m, 60m, 90m, wybierz jaka opcja Cię interesuje i po sprawie...

Ale nie lepiej znaleźć kogoś i poprosić o sondy ? Taniej, szybciej i z takim samy prawdopodobieństwem o ile nie większym

kolejny miesiąc bez oficjalnych informacji, kolejny miesiąc plucia na graczy. Ja i kilku znajomych olaliśmy już grę na tym poziomie co kiedyś. Antymaterii już nie ładujemy. Pora oddać konta i pobawić się w inną grę

Dla mnie bez sensu..Jak chcesz oddać konto, to co to za różnica dla Ciebie poczekać dwa miesiące na cmentarzu i przejść na uni z FŻ ?

Nie jest to lepszym rozwiązaniem ?

Strasznie bezduszne starcie - zwłaszcza jak obrońca był na koncie.

Tłumacze sobie to tym, iż obrońca musiał Ci kiedyś zajść za skórę, lub po prostu nie uczy się na błędach.

Ale mimo to gratki się należą, bo jakby starcie nie wyglądało, to samo nie przyszło..no i z drugiej strony, tą beztroska swawolę na bunkrach trzeba jakoś załatać.

ciap , Ty byłabyś za wyłączeniem FŻ jakby Ci oddali surkę ?

Bo ja mam w FŻ ponad 57.000.000 punktów i zastanawiam się, jakbym miał to zabezpieczyć. Z drugiej strony, co poświęconym czasem ?

Ja inwestuje w FŻ od samego początku i żal byłoby mi tych wszystkich miesięcy jak cholera.

No chyba ze miałbym do wyboru podniesienie badań i kopalń w trybie natychmiastowym..to mógłbym przeboleć.

Przy każdym innym rozwiązaniu, opcja z wyłączeniem FŻ i nawet oddaną surką nie wchodzi w grę. Nawet nie chcę o tym myśleć.

No niestety wygląda na to, że nie udało się GF udoskonalić na tyle Form Życia by wprowadzić je na wszystkie uniwersa.

Uważam, że jest to słuszna decyzja, bo jak dobrze pamiętamy aktualizacje realizowane zaraz przed świętami nie wychodziły nikomu na dobre ;)

Obecnie jesteśmy w trakcie przerwy świątecznej, więc zakładam że dalsze informacje o aktualizacjach i patchach pojawią się po 8 stycznia.

A powiedz mi czysto teoretycznie...dałoby się wprowadzić FŻ na inne uniwersa, w takim technicznym stanie, jak mają ludzie z np u68 ??

Bo może porobić jakieś tematy dyskusyjne w DiD każdego uni, następnie porobić ankiety...i niech ludzie zdecydują czy zgadzają się FŻ i grać z lagamii czy wola jeszcze się wstrzymać ...

Przepraszam że się tak wcinam, bo ogólnie jako gracz z u68, powinienem siedzieć cicho i nie uszczęśliwiać nikogo na siłę, ale takie pytanie mnie naszło, po przebudzeniu..także słowa krytyki z waszej strony jak najbardziej są uzasadnione

wow..mam wrażenie, że astro poszło w pi.du..więc obrońcy szybkiego powrotu do wcześniejszego poziomu.

Agresorowi gratulację za przytulenie surki.

mad max a Tobie nie jest tak czasem przykro że ludzie tak zbierają i zbierają a ty jednym wlotem gumujesz wszystkie marzenia o potędze ? :P

Masz pewnie pozasłaniane wszystkie lustra w domu :P heheh