Posts by mrovka

Fenrir w sumie to masz rację z tymi brakami wiedzy, ale z drugiej strony jak klikasz sobie na luzie bez ciśnienia, to takie kwiatki Cię mogą zaskoczyć. Najważniejsze zasady pod górnictwo, by nie dostać bana, to znam "_

U mnie na uni68 też śmigało..

Ale zauważyłem, ze każde uni ma chyba inne nagrody - bo ja u siebie dzisiaj nie miałem nic do szpiegowania ::/

No chyba że to oczywiste i tylko ja jestem w tyle :)

Ale miałem teraz przed chwilą dziwne zdarzenie....loguje się, puszczam flotę na poszukiwanie ras, wchodzę w ranking i patrze... jestem na pozycji 301.

Pierwsza myśl..oki, coś naprawiali i robili czystki

Ale niestety odświeżam i znów mam pozycję taką jaką miałem..

Ale naszła mnie druga myśl..czemu algorytm oddzielił ode mnie prawie 300stu graczy

- Zastanawiam się co robili w nocy i kim było te 300stu graczy których algorytm nie zaliczył...nieaktywni ? na urlopach ? zbanowani ? multi konta ?

:)

przepraszam za off top, ale chciałem się podzielić z wami tym zdarzeniem, bo pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło, a moje serce aż szybciej zabiło, bo pomyślałem ze ta 300setna moja pozycja....może est taką pozycją rzeczywistą ??

//może jestem 300 setny na wszystkich aktywnych graczy ?? //

aaaa nie ćpałem, nie piłem i nie mam kaca..leków tez nie biorę :P...wyraźnie w statach widniałem na pozycji 301 :P

Mi to się marzy Astro, Plazmowa albo Komputerówka :P

Ale na pewno.. to zawsze mnie cieszą pakiety i dodatkowe pola planet hehe

Ja bym brał Plazmową 50" taką na ściane albo większa , tylko nie dają. Może być blender albo mikrofalówka. Zona będzie zadowolona.

Kompóterówkę też przyjmę bo moje leptopo jakoś wolno chodzi.

Tylko pamiętaj ze TV kłamie i im większa plazma, tym szybciej człowiek uwierzy. Mikrofalówka jest nie zdrowa, a co do lapa...zrób formata i wykasuj red tube z ulubionych, żeby nie kusiło :P Powinno pomóc :P Przynajmniej u mnie ten system działa heheh.

Jeżeli mowa o blenderze..chciałoby Ci się robić te soki dla niej dwa razy dziennie, a później to myć za każdym razem ? :D

Czyli wychodzi na to, że od następnej aktualizacji ten spamerski temat będzie zamykany, bo wszyscy dostaną to, czego chcą :P heheh /żarcik/

Ale się porobi nowych tematów na forum, ło matko...:P a jak to działa, a z czym to działa, a czemu tak, a czemu nie inaczej itp..itd :P / i to już nie jest żarcik heheh /

Gratuluje panowie..z okazji tego top 3, to powinniście dać nam chociaż tydzień spokoju - nam, biednym i skromnym górnikom :)

-Max, tu musiała być dopiero adrenalina :P

70.000 Gwiazdek też robi wrażenie, panie obserwatorze. Przyjemnej odbudowy.

PS. No i przez takich graczy jak wy i przez takie sumy i cyfry, przy następnych fuzjach, uni68 zawsze będzie uniwersum docelowym heheh.

Cieszę się że tutaj z wami jestem

co do pierwszego pytania to ja mam takie zestawienie

https://imgur.com/a/NiAcSP1

Co do reszty sam się zastanawiałem czy recykling działa, po złomie szukałem statków do naprawy ale pewnie wszystko z automatu jest pod dok kosmiczny podpięte.

I to zestawienie daje Ci 448.000.000 populacji T3 przy rasie Rocktalów ? Czyli badasz już to ostatnie badanie w trzecim słupku technologi :) Dobrze mniemam ? Można wizualnie odczuć to kolektorowe wzmocnienie Rocków ?

Na artefakty masz 25% szans, a to wcale nie jest mało, wolałbyś 75%, może od razu zróbcie paczki z artefaktami po 100k anty? Chcesz wybrać konkretne technologie, to musisz trochę polatać, a ile? Tego można się dowiedzieć z artykułu, który opracowywałem przez kwartał i prawdę mówiąc wciąż zbieram dane na temat rozkładu wielkości artefaktów. Pewne jest natomiast to, że średnia ilość małych artefaktów to 10, średnich 100, a dużych to 1000.

Paczka z 100k artefaktow to dobry pomysl 🤭🤭🤭 biorę 3 odrazu 😁

300.000 nie przerobisz :) ja miałem bonusowe artefakty i po wybraniu badań pod wydobycie, zostało mi jeszcze ponad 39.000 i narazie nie wiem co z tym zrobić :P

Ale fakt, jak znudzi mi się wydobywanie, to będę miał miał niczym prezent na gwiazdkę :)

Nie głupi pomysł, ale osobiście wolałbym zniesienie limitu na te loty albo podniesienie go do 100.

Tak czy inaczej, włączam 'obserwacje' by poczytać inne opinie :)

Lis Pustyni pod jakim nikiem grałeś na 27 ?

bryka pamiętam, Al zrobił mi moona jak farmił sondami bo kordy pomylił, a marcomartina znam z opowiadań, bo mieliśmy wspólną znajomą.

Stare i piękne czasy.

W sumie co do tej inwazji...tak czytając różne proroctwa i przepowiednie to wcale bym się nie zdziwił, jak zawitają do środka Europy.

Nawet nie muszą bardzo się starać, wystarczy jak pozamykają fabryki, albo przestaną eksportować do Europy..sami się pozjadamy :P

Przeczytałem temat z linku który wkleiłem wcześniej i powiem wam jedno..tęsknie za uni27 :) tyle lat, a ja mam dalej sentyment do tej cyfry

Witam się z wami teraz, bo byłem przekonany że już tu pisałem..ale widać że było to wcześniejsze forum.

Zaczynałem na u15, ale po namowie kolegi z reala zalogowałem się na u27 i pochłonęła mnie tamtejsza społeczność do końca.

Po fuzjach wylądowałem na u1, ale konto które pielęgnowałem przez lata i przechodziło ze mną z u27 przepadło przez brak logowania.

Na moje szczęście, gdzieś w między czasie zalogowałem się na Ganimed o którym zapomniałem i przypomniały mi mejle od GF.

Obudziłem się na cmentarzu i postanowiłem zapoznać się z ostatnim uni cyferkowym jakie zostało w PL :) Po wybraniu u68, okazało się że miałem 21 darmowych relokacji....

..i od 2004-2005 zawsze miałem ten sam nick, jak w grze tak na forum