SZTURMAN [GoT] vs. Kamil [Archeo] ~ 12,742.57% Kontra

• Witam

W końcu przez chwilę działo się coś więcej niż nic ;)

Dostałem cynk od czar sedna ze Kamil leci w 6 falach na farming bo wkurzył się tym, że czar sedna licytuje :D udało się złapać jedną falę, można było złapać więcej ale niestety brakło mi czasu na wszystko, u Kamila pojawiło się 200k recka ale na szczęscie złom u mnie :)

Pozdrowienia dla czar sedna i całego GoT !

Dnia 22-11-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor SZTURMAN [GoT]

Niszczyciel 100.001

Reaper 500.000

Lekki myśliwiec 17.000.000

Pancernik 1.130.000

Sonda szpiegowska 1

Obrońca Kamil [Archeo]

Lekki myśliwiec 445.158

Niszczyciel 2.997

Po bitwie...

Agresor SZTURMAN [GoT]

Niszczyciel 100.001 ( -0 )

Reaper 500.000 ( -0 )

Lekki myśliwiec 16.996.635 ( -3.365 )

Pancernik 1.130.000 ( -0 )

Sonda szpiegowska 1 ( -0 )

Obrońca Kamil [Archeo]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 1.569.525 Deuteru

Agresor stracił łącznie 13.460.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.155.257.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 915.233.400 metalu i 359.023.800 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.569.525 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

305.077.800 Metalu i 119.674.600 Kryształu

915.233.400 Metalu i 359.023.800 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

1.220.311.200 Metalu i 478.698.400 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.210.216.200

Kryształ: 475.333.400

Deuter: 1.569.525

agresor zyskał łącznie 1.687.119.125 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.515.294.000

Kryształ: -595.008.000

Deuter: -46.524.525

obrońca stracił łącznie 2.156.826.525 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• https://imgur.com/GoXykfI

https://imgur.com/17p1iLj

dostalem 5 sekund na telepa ale po co, niech ma i sie cieszy :D dobrze, ze jak wspomnial, nie polecial na wszystkie sloty wiec jako wyraz szacunku juz nie kombinowalem do konca :)

Dostałeś trochę więcej czasu bo opóźniałem pod recki zebyś nic nie zwinął :) Telepa miałeś ciepłego bo przerzucałeś recki przed wlotem więc nie mogłeś nic zrobić, poza tym przy obecnych lagach telepnięcie sie w 5 sek byłoby mało prawdopodobne :)

Bez odbioru

• Dostałeś trochę więcej czasu bo opóźniałem pod recki zebyś nic nie zwinął :) Telepa miałeś ciepłego bo przerzucałeś recki przed wlotem więc nie mogłeś nic zrobić, poza tym przy obecnych lagach telepnięcie sie w 5 sek byłoby mało prawdopodobne :)

Oczywiscie, na przyszlosc mam lekcje by wlasnie tak sie ogarniac, zeby telep nie byl cieply. Miales bardzo duzo czasu bo lot w jedna strone niemal godzine, skany od Ciebie poszly kolo poludnia a latac zaczalem przed 8 rano wiec dobra bajka o braku czasu :D moglem ogarnac recki na kazda jedna sekunde majac 20kkk sury na innej gali ale jak wspomniales, lag by byl na tyle duzy ze bylo ryzyko oberwac na kolejny slot :)

Ale, że licytować nie wolno, bo Kamil się wkurzy ? :thumbdown::thumbdown: No kto to widział. Co za czasy

Zasady Gry nie zabraniaja farmic kogos za podbijanie licytacji. Chyba, ze cos sie zmienilo :D licytuje tylko dopalki na surowce a nie wszystko jak leci :P

• Kamilu, mówiąc o braku czasu miałęm na myśli mój brak czasu bo cały czas pracowałem i nie miałem czasu skupić się na ogejmie więc teraz mnie przeproś za nazwanie mnie bajkopisarzem, wszystko co tu piszę to prawda, mogłeś ustawiać recki na dziesiątki czasów, recki były zakolejkowane zaraz po starcie floty wiec nie miałeś szans na zebranie złomu, no chyba, ze bym źle opoźnił :P Dostałeś malutkiego pstryczka w nos to przyjmij to na klatę a nie szukasz na siłę moich błędów, jedynym błędem był brak czasu w realu :)

• Opisujesz swoja wersje wydarzen wiec dopisuje jak to wygladalo z mojej strony. Stalem na bfs pol dnia. Dobrze wiedziales ile mam sury dlatego nie zaryzykowales atakow na kazdy jeden slot tylko poleciales na jedna z szesciu flot. Gdybys polecial skladem aby tylko mnie strzelic to bym klepnal na biegu GS i bys mial tylko przepal ;) nie tylko Ty byles w pracy ale i ja :)

• Opisujesz swoja wersje wydarzen wiec dopisuje jak to wygladalo z mojej strony. Stalem na bfs pol dnia. Dobrze wiedziales ile mam sury dlatego nie zaryzykowales atakow na kazdy jeden slot tylko poleciales na jedna z szesciu flot. Gdybys polecial skladem aby tylko mnie strzelic to bym klepnal na biegu GS i bys mial tylko przepal ;) nie tylko Ty byles w pracy ale i ja :)

Ta dyskusja nie ma faktycznie sensu, co bym nie napisał to i tak wyjdzie, ze dałeś mi to strzelić tak więc dzięki za twą łaskę i do zobaczenia w podglądzie :)

• Szturmi povvinienes sie cieszyc,ze sie nie vvybronil , zebral zlom i nie skontrovval reckovv.
    Navvet jak dostal strzala to vvszystko bylo pod kontrola. Dostal bo chcial. Nie, ze Ty dobrze zagrales - Pamietaj.

Przetopu jeszcze raz i oby czesciej takie starcia tu komentovvac :D

PS - klavva mi padla i "w" nie dziala :D

• Niektórzy zawsze mają rację, zawsze.

Racja akurat jest po mojej stronie. Mialem dzisiejszej nocy prac innego typa ale plan w pracy ulegl zmianie wiec zostalo tylko zawrocic stacje puszczona do godziny 22 z minutami i od rana wziac sie za czar sedna.

Nie wiecie jak mi sie w realu uklada i jestescie swiecie przekonani, ze ukladam real pod gre a nie na odwrot. Szturman mogl mnie strzelac na 3 gali i na 2 gali, odpowiednio okolo 100 us i 50 us lotu, do sprawdzenia na mmo. Wszystkie moje loty byly w granicach godziny czasu w jedna strone ale wyczekal kiedy wylece mu pod nosem. Kontra byla wliczona w ten plan

https://imgur.com/2QSW0is

• https://imgur.com/GoXykfI

https://imgur.com/17p1iLj

dostalem 5 sekund na telepa ale po co, niech ma i sie cieszy :D dobrze, ze jak wspomnial, nie polecial na wszystkie sloty wiec jako wyraz szacunku juz nie kombinowalem do konca :)

"Dopóki nie było internetów, tylko rodzina wiedziała, żeś debil."

Bardzo rzadko zamieszczam posty gdziekolwiek, ale jak śledzę tematy na forum, które on komentuje, to ten typ mnie tak grzeje, że nie mogę się powstrzymać.

Graty Szturman, lej tam filozofa ile się da. Graty!! :)

Obrońcy odłączenia internetu.

Pozdro!

• Siema Szturmi, taka z Ciebie stara wyga a dalej się nie nauczyłeś żeby nie dyskutować z tą internetową podpruwaczka :trollface::trollface:

Ten typ wie wszystko najlepiej, po co te dyskusje, przecież on jest najlepszy i w ogóle, a Wintery mają sama lipne konta a avi się puszuje i jest na to masa dowodów :trollface::D

Cayin Bratku napisane w punkt, póki nie miał internetu ,tylko rodzina wiedziała, teraz już za późno xD

Przetapiaj szybko cieniasa i jedziesz dalej 8)