A ja się pytam gdzie jest event z antymaterią? 
Sorry, ale AM trzeba mądrze gospodarować. Żarty żartami, ale GF nie bez powodu zmieniło podejście do rozdawnictwa.
Spójrz na ranking, w którym to niektórzy traktują serwer testowy jak poważny element realnego życia, to się dowiesz gdzie on jest 
Nie ma anty nie ma testów, a więc i sensu istnienia serwera testowego
Niedawno pytałem Rudą o multikonta i potwierdziła, że można, z umiarem - ale musiała to napisać, w ramach obowiązku.
10k anty wpada przy założeniu konta. Można odłożyć na boku kilka kont, żeby przy każdej kolejnej aktualizacji powpadało to i owo (pomijając eventy). Jest masa sposobów na zdobycie co najmniej 50kk anty na jednym koncie nie robiąc nic. Ale co ja tam o niej wiem...
Sumując leżące idlaki: po kilku latach na danym koncie można mieć napierdziane grube ilości DM do dowolnego użytku. Grunt żeby nie zaczynać od nowa, jak wielu z nas (w tym mnie).
Podkreślam - mam (edit: usunąłem słowo "oficjalnie") tylko jedno konto na serwerach oficjalnych (gdyby się zechciało wyrwać z kontekstu, bo przecież anty nie wymaga skilla).
Nie chcąc nabijać postów, wtrącę kolejną rzecz, która siedzi mi w głowie od kilku dni.
Korzystając z okazji, chciałem podziękować SPIN DOKTOR za szczególne zaangażowanie w testy. I Ruda także. Spin dostaje jakieś głupie dislajki od jednego z userów, który nie dość, że nie angażuje się w testy, to jeszcze niemal, czy nawet wcale nie odzywa się w temacie. Nie znam Was, nie mam osobistych zatargów (i nie zamierzam ich mieć), ale mierząc wszystko swoją miarą (czyli żałując, że nie mogę poświęcić dość czasu, ze względu na brak dość rozwiniętego konta), zauważam że tylko wąska garstka, bodaj czworga osób, angażuje się w polski feedback. Kij w te dislajki - boli mnie bardziej to polskie buractwo, w którym nie ma ani krzty samokrytyki. A Rudej dziękuję za zaangażowanie w przekazywanie raportowania, bo jednak wygodniej robi się to bez zakładki feedbacku, po polsku. Mało kto tutaj jest w stanie zrozumieć ten luksus, a co dopiero ogół tego co się dzieje.
SPIN DOKTOR Qnick Peper_SMT*, powinniście mieć jakąś ekstra rangę za zaangażowanie w testy. Dowiedziałem się sporo rzeczy z Waszych kulturalnych dyskusji. Dziękuję.