Posts by Brodaty

Przeorali noobów. Wszystko można dyskutować, ale przy tych parametrach uni PZ z obrony to jakieś nieporozumienie. Uni stanie się jeszcze bardziej wyludnione, jeśli kiedyś ten wymysł dojdzie do skutku. Po prostu została garstka flociarzy, którzy pilnują swoich flot i po srogich łupach po starcie serwera został niedosyt. Ja to rozumiem i też bym za tym optował, ale nie latam na złomy i oczywiste jest, że wolałbym dalej spokojnie robić zwózki na lekkich bunkrach.

Nie to żebym hejtował pomysł, ale jednak każdy myśli o sobie i nie chciałbym, żeby trud, jaki włożyłem w konto też był szanowany przez GF. Wpakowałem w swoje konto kilka złotych żeby co niektórzy grali za darmo i wypisywali, że z kasą to bez skilla, - ale jak tylko pojawi się PZ w obronie, to od razu napiszę mejla do Helmutów, że są dzbanami i nie dam im więcej ani złotego. To tylko gra, więc uspokójmy się wszyscy i czekajmy grzecznie na fuzje. Wtedy obłowicie się jeszcze raz.

Z całym szacunkiem.

Ja bym nazwał to zbalansowaniem nagród. Na samym początku była większa miernota, potem faktycznie było grubo, a teraz jest wyśrodkowane. Takie moje zdanie. Cieszmy się, że w ogóle dają coś, co na dłuższą metę jest wymiernie korzystne dla wszystkich graczy. Pakiety zostały, boostery platynki też, więc ja tam nie narzekam.