Przecinki są już zgłoszone, że nadal występują.
Formy życia - Feedback
-
-
Ktoś wcześniej pisał, że odkrywanie LF idzie cieżko... na 12 misji średnio dostaję 2 odkryte formy życia.
A jak inni?
-
Ktoś wcześniej pisał, że odkrywanie LF idzie cieżko... na 12 misji średnio dostaję 2 odkryte formy życia.
A jak inni?
Tak jak pisałem przy 1 lvl 1 % szans 6x12 misji 2 trafienia. Teraz podniosłem na 2 lvl i 2x12 misji 2 trafienia.
-
Chcą rozwinąć Fabryki robotów z podglądu imperium, po kliknięciu cyfr poziomów i przeładowaniu strony, powinny pojawić się fioletowe cyfry z prawej strony zielonej strzałki. Przeklikałem je na wszystkich koloniach, od lewa do prawa i dopiero przy ostatniej załączyło rozwój.
Odświeżyłem stronę Stacji, na planecie, z której chciałem dokonać skumulowanej operacji żeby upewnić się czy bug dotyczy tylko podglądu imperium i wychodzi na to, że błąd jest poważniejszy.
-
Nerthil przetestowałem resetowanie drzewka
I tak:
- reset pierwszego drzewka to koszt 60k anty lub 48h cooldownu, ale jest to ciekawie zrobione, gdyż każde badanie to 10k anty i 8h cooldownu. Tak więc im bardziej rozwinięte drzewko resetujesz tym więcej musisz 10k anty/8h wydać/czekać. Brawo GF
-ale... po darmowym resecie, który powinien być obarczony cooldownem mogłem za free wybrać (bez cooldownu) badanie z klasy macierzystej lub znów ruletkę - błąd
Kalkulacje są dla Tiera 1 w Tier 2 koszty są x2
-
Qnick, ale to chyba dobrze, że wraz z rozwojem koszta rosną. To obala mit, że anty nie wymaga żadnego skilla i oznacza kolejny drobny myk do ogarnięcia dla noobów. Tak to widzę.
-
Qnick, ale to chyba dobrze, że wraz z rozwojem koszta rosną. To obala mit, że anty nie wymaga żadnego skilla i oznacza kolejny drobny myk do ogarnięcia dla noobów. Tak to widzę.
W "Brawo GF" - nie ma ironii To akurat jest bardzo dobry mechanizm.
-
Działa komuś Bermuda? Bo mnie nie.
-
Wgrywany jest patch.
-
Odpięło mi z lobby konto, które wczoraj założyłem na testowej Bermudzie. Ma ktoś podobny problem?
-
Odpięło mi z lobby konto, które wczoraj założyłem na testowej Bermudzie. Ma ktoś podobny problem?
Śmiga normalnie. Sprawdź czy w dobre lobby wchodzisz.
-
Ja mam wrażenie że po aktualizacji bardzo muli cała gra.
To tylko moje odczucie, czy u was też tak jest?
-
U mnie to raczej lekko od początku muliło ale nie było to uciążliwe. Teraz jest identycznie jak było
Wiecie, że event jest na Bermudzie i anty do zebrania i sura.
Większość dużych błędów już usuniętą więc za niedługo pewno wprowadzą tą wersję hahah apotem będzie usuwane resztę błędów. hehe
-
Śmiga normalnie. Sprawdź czy w dobre lobby wchodzisz.
W dobre na pewno. Konto już się pojawiło. Może w czasie kiedy był path wgrywany coś się zadziało. Dzięki.
-
Teraz to dopiero zamuliło Nic nie idzie kliknąć...
-
Ciasteczka usunął
U mnie to raczej lekko od początku muliło ale nie było to uciążliwe. Teraz jest identycznie jak było
Wiecie, że event jest na Bermudzie i anty do zebrania i sura.
Większość dużych błędów już usuniętą więc za niedługo pewno wprowadzą tą wersję hahah apotem będzie usuwane resztę błędów. hehe
Oby nie. Cierpliwość jeszcze nikomu nie wyszła na złe.
-
. Cierpliwość jeszcze nikomu nie wyszła na złe.
Cierpliwość to może nie ale zbyt długie zwlekanie już tak i to nawet bardzo w różnych przypadkach.
Bardzo pomału chodzi Bermuda, nic się nie da już zrobić praktycznie.
Co tam się dzieje? Poprosimy o naprawnienie i jakieś info na ten temat.
-
Teraz to dopiero zamuliło Nic nie idzie kliknąć...
Wczoraj muliło, dzisiaj stoi
-
Działamy.
-
Działamy.
Nadal zamulony, ale przynajmniej zbugowana flota wróciła i kolejka badań/budynków się odblokowała i leci normalnie.