Posts by Avinashi
-
-
To się zmieniło już 2-3 miesiące temu na oko.
Było jak piszesz, nie wiadomo jak być powinno teraz
edit: także tego Avinashi jak ja to napisałem w sojuszu już jakiś czas temu to wszyscy myśleli, że zwariowałem.taaaa ja też jak na konfie pisałam, że coś zrypali z tym to mówili, że to ja się mylę, ale uff ulżyło mi, że jednak ja także nie zwariowalam
-
Co zrobisz, tak samo jak niewystarczająca ładowność LM kiedy chcesz wysłać je dając max surowców
to chyba nie tylko z lamami było
Polecam zrobić TN na 20lvl tak pół żartem, pół serio
-
Status Quo nie uczynią tego, gdyż ponieważ dlatego że! Chcą by na nowym forum były tylko i wyłącznie uniwersa pofuzjne... Niestety fuzja się je....szcze nie skończyła i nie wiadomo kiedy nastąpi druga tura to do tego czasu będziemy musieli skakać jak pchły...
-
Dlatego można było szybko kliknąć przenosiny, żeby zarezerwować miejsce, anulować w odpowiedniej chwili, wysłać koło ka i dać kolejne przenosiny żeby przyblokować szybszego kolona. Teraz kolon się odbija niestety
Dokładnie...
Ale dodam też, że takowy błąd pojawił się już jakiś czas temu. Przy czym został on w miarę szybko naprawiony. Oczywiście licząc tylko od momentu, w którym to ja błąd zauważyłam, a do momentu, w którym błędu już nie było. Niestety jak widać, krótko było to naprawione...
-
hahahah
wiedziałam, że znajdą się tacy co powiedzą, że to nie błąd, że tak zawsze było
Ale sorry, tak nie było. SZTURMAN to,że anulowałeś przenosiny przed dolotem kolona świadczy tylko o Twojej niewiedzy w tym zakresie Kolon ZAWSZE dolatywał. Nawet w FAQ to było zapisane, że przenosiny nie mają wpływu na lecące już kolonizatory i nowo powstałe planety nowych graczy i w takich przypadkach przenosiny zostają anulowane. Ale na nowym forum FAQ Przenosin nie ma, a stare póki co nie działa
Edit: Edytowałam post bo źle przeczytałam post abraaa i sądziłam, że uważa tak samo jak Szturman.
-
Od jakiegoś czasu jest błąd związany z zasiedlaniem planet zajętej przenosinami po wysłaniu kolonizatora. Od początku wprowadzenia do gry opcji przenosin planet, lecący już kolonizator na daną pozycję, która następnie została zajęta przenosinami, by nikt przed nami jej nie zajął, ZAWSZE dolatywał do celu i zasiedlał nową planetę. Teraz tak się nie dzieje. Kolonizator się po prostu odbija i nie dostaje się żadnej wiadomości. Nie przypominam sobie również, by w którejkolwiek aktualizacji była mowa o zmianie pierwszeństwa pomiędzy kolonizatorem a przenosinami...
-
brakuje faq przenosin planet
-
a to nie jest na jakimś testowym uni?? holon
-
Widać po układach, że robi się pusto lub dopiero zrobi
Największa rzeźnia na quantum librze i xantusie patrząc na to ile przeniosło a ile jeszcze zostało do przeniesienia
-
-
Tyle, ile GF stwierdzi, ze potrzeba zapewne nie tylko my czekamy na fuzje i jak beda robic to dla kilku spolecznosci na raz. Oraz kwestia tego co dla Ciebie znaczy sprawnie. Bo mimo, ze konta przenosi to zapewne na niektorych uniwersach te tempo jest zbyt wolne i nadal po UF bedzie brakowalo duzo miejsca, a tworzenie dodatkowych galaktyk tylko dlatego, ze bedzie trzeba przeniesc jakies nieaktywne konta jest wg mnie bezcelowe. Konta sie pozniej poprzenosza/skasuja, a uniwersum zostanie z 12 galami 😅
Fakt... zważywszy na to, że 1 część fuzji miała miejsce we wrześniu? a ostatnia miesiąc temu i błędy były zlikwidowane po 2 tygodniach? albo lepiej...
no ale gf woli wydać kolejną grę za którą ludzie będą płacić grube pieniądze, bo to się im lepiej opłaca niż zajęcie się fuzją
-
Ale skoro cmentarz ożył i sprawnie banuje i przenosi konta to może najwyższa pora na kolejną część fuzji... jak długo będziemy jeszcze czekać?
-
https://zapodaj.net/e0209b5f81161.jpg.html
nowy rekordzista
uni 68 1,04,21
moze to prima aprilis?
Edit:
i jeszcze jeden ze wczoraj
https://zapodaj.net/9ca3055ca1a3c.jpg.html
libra 31,03,21
No Ciapa, jedni wolą z licytacje, a inni w obronę - zależy, co kto lubi...
-
Chociaż jeden się ze mną zgadza
Co do daty to autor i tak wpisuje rekord więc dopisanie daty nie powinien być żadnym kłopotem
-
no to jak dla mnie lipa bo ledy juz nie ma a sam temat powstal po fuzji, w ktorej leda zniknela, ale to decyzja autora, chociaz w ten sposob kazdy kto robil screeny moglby powrzucac z dawnych uni ktorych tez juz nie ma
Edit: tak w sumie to mysle sobie ze fajnie byloby dodac daty :p
-
tylko to z ledy czy z galatei
bo ledy już nie ma
-
-
ciap owszem, skrypt był wyłączony, JEDNAKŻE konta idlujące będące na urlopie w dalszym ciągu były blokowane. Nie chce mi się szukać, które i kiedy, bo musiałabym sprawdzać każde kolejno, a nie chce mi się po prostu. Ale były banowane w dalszym ciągu. Nawet sądziłam, że to chodzi po prostu o to, że te konta banowane dalej będą, tylko nie będą przenoszone na cmentarz i znikały na normalnych uniwersach. Ale tu już musiałby się wypowiedzieć ktoś z teamu, kto jest w tym temacie bardzo doinformowany, na jakiej zasadzie to wyłączenie skryptu działało
Jedynie co przychodzi mi na myśl, to że na kontach była kupiona anty i ktoś postanowił cofnąć płatność, ale czy to by wyjaśniało, że konto nagle ma także I przy nicku? Raczej nie powinno mieć
-
Czy w którymś ogłoszeniu była informacja że idlaki też będą przenoszone?
Spotkałem się chwilę temu z sytuacją że gość farmiony od paru tygodni wylądował na banie & urlopie z literką [I]
tez mam taki przykład
https://www.mmorpg-stat.eu/0_f…t&univers=_138&statview=2
wg strony gość nie miał urlopu, ba! nawet +28dni offu i zostało zablokowane