Posts by Avinashi

Kolejka 3:

Włochy – Walia 2:0

Turcja – Szwajcaria 0:1

Ukraina – Austria 2:1

Macedonia_Północna – Holandia 1:2

Rosja – Dania 1:2

Finlandia – Belgia 0:2

Chorwacja – Szkocja 0:1

Czechy – Anglia 1:2

Słowacja – Hiszpania 1:2

Szwecja – Polska 0:1

Portugalia – Francja 1:2

Niemcy – Węgry 2:0

Ale Wy wiecie, że mówicie o zupełnie innym błędzie, niż ten co ja zgłaszałam? Który z resztą został naprawiony i temat być powinien zamknięty :>

Ja nie zgłaszałam error 404 not found, tylko taki, że jak się zrobiło double click lub zanim strona przeładowała nasze żądanie kliknęło się w inny odnośnik to wyskakiwał error w linku odnośnika. Taki zwykły, po prostu :P

(link w 1 poście)

Czy na innych uniwersach niż quantum, też pojawiły się nowe sojusze graczy którzy całe życie grali sami? Sojusz 3 osobowy, z czego dwie osoby na wiecznym urlopie, aktywność tylko aby wejść do sojuszu...

Moim zdaniem powinien być jakiś wymóg, aby zyskać bonus sojuszu, to iluś tam członków sojuszu powinno być aktywnych.

A może mają takie sojusze ze względu na event, w którym trzeba dołączyć do sojuszu?? A z resztą nawet jeśli to ze względu na klasy to co Ci to przeszkadza?? Zal Ci czy jak??

Kolejka 2:

Finlandia – Rosja 0:3

Turcja – Walia 1:2

Włochy – Szwajcaria 2:2

Ukraina – Macedonia_Północna 1:1

Dania – Belgia 1:3

Holandia – Austria 3:1

Szwecja – Słowacja 2:1

Chorwacja – Czechy 1:1

Anglia – Szkocja 2:1

Węgry – Francja 0:2

Portugalia – Niemcy 2:1

Hiszpania – Polska 3:0

Już aktywna

serwer 68, chociaz sądzę że to na każdym gdzie była aktualizacja :P

w kazdym razie na 68 mogłam zalogować się już o 14.20 więc przez 10 minut blokady nie było

oczywiście, że się da... trzeba tylko cierpliwości i w miarę możliwości się przyzwyczaić i czekać na poprawienie tego :)

trzeba wolno klikać, ale i trzeba sprawdzać czy gra przemieliła system i zmieniła koordy bo nie zawsze wolne wpisywanie/klikanie pomoże :)

co zabawne, mając AGR gra działa nawet przyzwoicie, nie mając AGR jest tragedia, że hey, ale za to na telefonie bez AGR gra działa elegancko i jeszcze nigdy mi nie zawiesiło wybierania czy to procentu lotu floty czy to wywaliło błędu z wysyłką floty :lool:

Po kliknięciu doku w SZCZEGÓŁACH nie zmienia się ikonka z "Rozpocznij naprawę" na "Przywróć naprawione już statki" czy coś w tym stylu, nie pamiętam co tam dokładnie pisało. W każdym razie po wciśnięciu "rozpocznij naprawę" statki zostają przywrócone na planecie. I nie wiem też czy przypadkiem w momencie zlecenia naprawy statku czas do spalenia się doku znikał czy dalej się odliczał (chyba znikał, ale pewności brak)

https://zapodaj.net/dd498c9941d97.jpg.html

Edit: wiem już dlaczego w moim doku był napis "rozpocznij naprawę" zamiast "włącz do służby"

ano z racji, że miałam tam jeszcze jedno pole wrakowe, jednakże chyba tak być nie powinno :>

Kolejka 1:

Turcja – Włochy 0:1

Walia – Szwajcaria 0:1

Dania – Finlandia 1:0

Belgia – Rosja 2:0

Anglia – Chorwacja 2:0

Austria – Macedonia_Północna 3:1

Holandia – Ukraina 1:0

Szkocja – Czechy 2:1

Polska – Słowacja 1:2

Hiszpania – Szwecja 2:0

Węgry – Portugalia 0:2

Francja – Niemcy 1:1

Zgodnie z tym postem import powinien się kończyć dzisiaj o 20 (ostatni reset na dzis) a godzina 12 i nie dość, że nie można już kupić skrzynki z godziny 12 to pisze, że dzisiaj już tyle i wrócić jutro :>

Między 10 a 12 była przerwa serwisowa ogłaszana - i ona się przeciągnęła do ok 12:30. A jak widać - obejmowała także lobby.

Co śmieszne - kto był zalogowany - ten mógł grać itp. A kto nie był - ten nie mógł się zalogować przez jakiś czas. Ciekawe czy jakaś flota przez to padła :D

a być powinna

Szanowni Gracze,

We wtorek tj. 1.06 pomiędzy godziną 10:00 a 10:25

:P

najwidoiczniej oni leca wg jakiegos innego czasu :)

eventy tez sa aktywne dopiero od 1 w nocy naszego czasu.... np ten z anty na ekspach ;]