w 1 i 2 evencie były również do zniszczenia duże powłoki, chwala za to, że to zlikwidowali
Posts by Avinashi
-
-
Czy na innych uniwersach niż quantum, też pojawiły się nowe sojusze graczy którzy całe życie grali sami? Sojusz 3 osobowy, z czego dwie osoby na wiecznym urlopie, aktywność tylko aby wejść do sojuszu...
Moim zdaniem powinien być jakiś wymóg, aby zyskać bonus sojuszu, to iluś tam członków sojuszu powinno być aktywnych.A może mają takie sojusze ze względu na event, w którym trzeba dołączyć do sojuszu?? A z resztą nawet jeśli to ze względu na klasy to co Ci to przeszkadza?? Zal Ci czy jak??
-
Gdzie znajde jakieś info co wgl ta aktualizacja wniosła do gry
póki co to tylko lagi i błędy, których dalej nie wyeliminował GF
-
Kolejka 2:
Finlandia – Rosja 0:3
Turcja – Walia 1:2
Włochy – Szwajcaria 2:2
Ukraina – Macedonia_Północna 1:1
Dania – Belgia 1:3
Holandia – Austria 3:1
Szwecja – Słowacja 2:1
Chorwacja – Czechy 1:1
Anglia – Szkocja 2:1
Węgry – Francja 0:2
Portugalia – Niemcy 2:1
Hiszpania – Polska 3:0
-
Już aktywna
serwer 68, chociaz sądzę że to na każdym gdzie była aktualizacja
w kazdym razie na 68 mogłam zalogować się już o 14.20 więc przez 10 minut blokady nie było
-
tak tylko wspomnę że nie ma blokady ataków po aktualizacji
-
nie można też wysłać floty z misją szpieguj na pozycję 16
gdzie? bo ja nie mam problemu żeby wysłać szpieguj na 16 pozycje.... może sond nie wybierasz?
-
oczywiście, że się da... trzeba tylko cierpliwości i w miarę możliwości się przyzwyczaić i czekać na poprawienie tego
trzeba wolno klikać, ale i trzeba sprawdzać czy gra przemieliła system i zmieniła koordy bo nie zawsze wolne wpisywanie/klikanie pomoże
co zabawne, mając AGR gra działa nawet przyzwoicie, nie mając AGR jest tragedia, że hey, ale za to na telefonie bez AGR gra działa elegancko i jeszcze nigdy mi nie zawiesiło wybierania czy to procentu lotu floty czy to wywaliło błędu z wysyłką floty
-
support odpisze zgloszone dale i po problemie
A raczej udowodnij wysylając nagranie
-
Po kliknięciu doku w SZCZEGÓŁACH nie zmienia się ikonka z "Rozpocznij naprawę" na "Przywróć naprawione już statki" czy coś w tym stylu, nie pamiętam co tam dokładnie pisało. W każdym razie po wciśnięciu "rozpocznij naprawę" statki zostają przywrócone na planecie. I nie wiem też czy przypadkiem w momencie zlecenia naprawy statku czas do spalenia się doku znikał czy dalej się odliczał (chyba znikał, ale pewności brak)
https://zapodaj.net/dd498c9941d97.jpg.html
Edit: wiem już dlaczego w moim doku był napis "rozpocznij naprawę" zamiast "włącz do służby"
ano z racji, że miałam tam jeszcze jedno pole wrakowe, jednakże chyba tak być nie powinno
-
Kolejka 1:
Turcja – Włochy 0:1
Walia – Szwajcaria 0:1
Dania – Finlandia 1:0
Belgia – Rosja 2:0
Anglia – Chorwacja 2:0
Austria – Macedonia_Północna 3:1
Holandia – Ukraina 1:0
Szkocja – Czechy 2:1
Polska – Słowacja 1:2
Hiszpania – Szwecja 2:0
Węgry – Portugalia 0:2
Francja – Niemcy 1:1
-
wampek właściwie to 8-10
ale jak byk pisze że w dniach 8-10, więc nie wiem jak można to za godzinę wziąć
w każdym razie, event skończył się przed czasem
-
Pisze że do dziesiątej to by się zgadzało ;p
w którym miejscu pisze, że do 10??
-
Drodzy Gracze,
w dniach 8-10.06.2021, przedmioty Import / Eksport będzie można nabyć 6 razy dziennie.
Wasz OGame.pl Team
Zgodnie z tym postem import powinien się kończyć dzisiaj o 20 (ostatni reset na dzis) a godzina 12 i nie dość, że nie można już kupić skrzynki z godziny 12 to pisze, że dzisiaj już tyle i wrócić jutro
-
Między 10 a 12 była przerwa serwisowa ogłaszana - i ona się przeciągnęła do ok 12:30. A jak widać - obejmowała także lobby.
Co śmieszne - kto był zalogowany - ten mógł grać itp. A kto nie był - ten nie mógł się zalogować przez jakiś czas. Ciekawe czy jakaś flota przez to padłaa być powinna
Szanowni Gracze,
We wtorek tj. 1.06 pomiędzy godziną 10:00 a 10:25
najwidoiczniej oni leca wg jakiegos innego czasu
eventy tez sa aktywne dopiero od 1 w nocy naszego czasu.... np ten z anty na ekspach
-
a jest prostszy sposób na sprawdzenie tego
w wyszukiwarce graczy wpisujesz konkretny nick i koordy pokazane tam to są koordy matki
-
Niestety problem dalej występuje.
Potwierdzam. Nadal problem jest nierozwiązany.
udostepnione RW/RS odwiedzcie sobie
-
Polecam wyłączyć "poprawę wyglądu układu, nazw i planet." w AGR i problem znika.
Nowy patch trochę się gryzie z tą wtyczką.
Więcej info o patchu > https://board.en.ogame.gamefor…-05-hotfix-for-v7-and-v8/
Chwała Ci
-
błędy były zgłoszone
a fsa da sie wyslać bez problemu
Ja się pytam, kto wymyślił taki wygląd gali i te najechane moony na planety
-
tak samo wszystko zniszcz komus wcale nie trzeba niszczyc, mozna rozbic o siebie
to też wie każdy myślący