Ja podobnie, nie widzę zmian na testowej Bermudzie.
Z tego co widze to jest dodatkowe uprawienie "Manage alliance class".
Jest jakieś minimum osób?
Gdzie bo ja nie widze....
Ja podobnie, nie widzę zmian na testowej Bermudzie.
Z tego co widze to jest dodatkowe uprawienie "Manage alliance class".
Jest jakieś minimum osób?
Gdzie bo ja nie widze....
coś nabazgrał, ale jakoś tego na testowym nie widzę
Edit: to jeszcze takie pytanie
Podobnie jak w przypadku osobistej klasy "Generał", gracze otrzymują dodatkowo +1 poziom do badań bojowych.
Podobnie jak w przypadku osobistej klasy "Generał", gracze otrzymują dodatkowo +1 poziom do techniki szpiegowskiej.
To generał ma +1 do szpiega?? pierwsze słyszę
A o której ta aktualizacja ma wejść na testowe bo np przed chwilą chciałam wejść na moje konto na testowej bermudzie i pisze mi, że strona nie działa
ktoś coś?
Logitech nie zapomnij dodać z jakiego serwera konto trafiło na cmentarz, to przyśpieszy
A więc konto przeniesione zostało z cmentarza, ale.... wyskoczyło mi info że mam więcej kont na tym mailu... no to kliknęłam (bo mnie irytowało to niebieskie okienko ) i w ten oto magiczny sposób w lobby wklepało mi zbanowane konto na cmentarzu
ktoś coś jak to wywalić z lobby bez zakładania maila i przenoszenia tegoz konta na innego maila?
ciap oki spróbujemy
Dzięki
A to ja mam takie pytanie
jak mam napisać do supportu by mi przeniosło konto z cmentarza? jakie np uniwersum wybrac w zgłoszeniu? pomijam już drobny fakt że support z tegoż własnie konta na cmentarzu się nie otwiera... właściwie jak się cokolwiek tam kliknie to przestaje działać
ja się nie doszukuję niczego, po prostu zaintrygowało mnie to 7 dni
Jakby były planety zniszczone to znowu jedne by się kasowały po 24-48h a inne 7 dni.
a czemu inne 7 dni?
zapewne by się ktoś nie zalogował i nie wywołało to błędu w postaci np skasowaniu jakiejś floty budynku czy badania lub planety/moona. GF pomyślalo i się zabezpieczyło
ciap jak tam z tym cmentarzem? Dużo kont jeszcze zostało?
mówisz o tych statkach w ilości sztuk do 100 max? Faktycznie nawaliło... podczas gdy ekonom dostanie podczas jednego eventu 3 pełne paczki surowców które dadzą mu znacznie więcej niż flociarzowi. Sloty do ekspedycji dla flociarzy? Faktycznie.... ok kto broni flotowcom eko mieć. Nikt, ale dalej zbieracz wiecej dostanie sury z paczki niż general czy odkrywca
Przynajmniej byłoby coś dla flociarzy a nie tylko dla ekononów...
Display MoreZatem jest jakiś przybliżony termin zamknięcia starego forum?
Czy też to zależy tylko i wyłącznie od fuzji etc?
Nie, nie ma.
Przeniesienie forum ze starego na nowe jest zależne od fuzji.
"Daty zamknięcia podforów uniwersów nie biorących jeszcze udziału w UF zostaną podane, jak tylko pojawi się kolejny plan łączenia."
Czyli nigdy :x
meh tak tylko chciałam powiedzieć, że zajumało mi 600 trytu po resecie zadań miałam 1000 a mam 400
z tego co wiem to tak
Niestety, jest to znany problem - trzeba odczekać kilka godzin i dopiero wtedy próbować zaliczać zadania.
Przy ostatnim Evencie nie było takiej potrzeby.
Problem pojawił się dopiero teraz - wynika to z aktualizacji wersji gry?
był był
każdorazowo jest i jak widać dalej nie naprawili. Ale przecież do tego jesteśmy już przyzwyczajeni prawda?
Rozni i to sporo,
Nagrody tutaj padaka.
racja!
Display MoreDisplay MoreKlasa zbieracza
Pełen sztab
Plazmowa 25
466 pełzaczy 150%
1942 satelity na dopałce 80%
To powyższe nie ma znaczenia, wystarczy sama 8 pozycja i 57lvl metalu przy tej cenie +30%. Może ma xd.
Mogę dodawać rubrykę posiadania jakiego eko wymaga dana cena przedmiotu żeby na nim jeszcze zarobić.
nie ma
planety na 15 wsio ale jakie ma eko to nie pamiętam