Art a ta aktualizacja to długo jeszcze? Bo godzina minęła już ze 2h temu ![]()
Posts by Avinashi
-
-
zawsze zaczynało działać do godziny, dwóch. A teraz 4 godziny i nic sie nie zmieniło...
-
Czyli jak zwykle mamy testować coś czego nie ma

GF...

-
ciap a ja posiadając 2 członków sojuszu (razem ze mną) dalej nie widzę żadnej takiej opcji zmian/wybrania klasy.........
-
Ja podobnie, nie widzę zmian na testowej Bermudzie.
Z tego co widze to jest dodatkowe uprawienie "Manage alliance class".
Jest jakieś minimum osób?
Gdzie bo ja nie widze....
-
coś nabazgrał, ale jakoś tego na testowym nie widzę

Edit: to jeszcze takie pytanie
Podobnie jak w przypadku osobistej klasy "Generał", gracze otrzymują dodatkowo +1 poziom do badań bojowych.
Podobnie jak w przypadku osobistej klasy "Generał", gracze otrzymują dodatkowo +1 poziom do techniki szpiegowskiej.To generał ma +1 do szpiega?? pierwsze słyszę

-
A o której ta aktualizacja ma wejść na testowe
bo np przed chwilą chciałam wejść na moje konto na testowej bermudzie i pisze mi, że strona nie działa
ktoś coś? 
-
Logitech nie zapomnij dodać z jakiego serwera konto trafiło na cmentarz, to przyśpieszy

-
A więc konto przeniesione zostało z cmentarza, ale.... wyskoczyło mi info że mam więcej kont na tym mailu... no to kliknęłam (bo mnie irytowało to niebieskie okienko
) i w ten oto magiczny sposób w lobby wklepało mi zbanowane konto na cmentarzu 
ktoś coś jak to wywalić z lobby bez zakładania maila i przenoszenia tegoz konta na innego maila? 
-
ciap oki spróbujemy

Dzięki

-
A to ja mam takie pytanie
jak mam napisać do supportu by mi przeniosło konto z cmentarza?
jakie np uniwersum wybrac w zgłoszeniu? pomijam już drobny fakt że support z tegoż własnie konta na cmentarzu się nie otwiera... właściwie jak się cokolwiek tam kliknie to przestaje działać 
-
ja się nie doszukuję niczego, po prostu zaintrygowało mnie to 7 dni

-
Jakby były planety zniszczone to znowu jedne by się kasowały po 24-48h a inne 7 dni.
a czemu inne 7 dni?

-
zapewne by się ktoś nie zalogował i nie wywołało to błędu w postaci np skasowaniu jakiejś floty budynku czy badania lub planety/moona. GF pomyślalo i się zabezpieczyło

-
ciap jak tam z tym cmentarzem? Dużo kont jeszcze zostało?
-
mówisz o tych statkach w ilości sztuk do 100 max? Faktycznie nawaliło... podczas gdy ekonom dostanie podczas jednego eventu 3 pełne paczki surowców które dadzą mu znacznie więcej niż flociarzowi. Sloty do ekspedycji dla flociarzy? Faktycznie.... ok kto broni flotowcom eko mieć. Nikt, ale dalej zbieracz wiecej dostanie sury z paczki niż general czy odkrywca
-
Przynajmniej byłoby coś dla flociarzy a nie tylko dla ekononów...
-
Display More
Zatem jest jakiś przybliżony termin zamknięcia starego forum?
Czy też to zależy tylko i wyłącznie od fuzji etc?
Nie, nie ma.
Przeniesienie forum ze starego na nowe jest zależne od fuzji.
"Daty zamknięcia podforów uniwersów nie biorących jeszcze udziału w UF zostaną podane, jak tylko pojawi się kolejny plan łączenia."
Czyli nigdy :x
-
meh tak tylko chciałam powiedzieć, że zajumało mi 600 trytu po resecie zadań
miałam 1000 a mam 400 
-