Posts by Avinashi

Tak więc raz jeszcze; dzięki za wskazówkę. Się człowiek całe życie uczy

Raczej staram się nie wprowadzać ludzi w błąd :)

Jeszcze na starym forum pisałam, że działa wyburzanie budynków to ktoś (kto wie ten wie :P ) napisał, że on nie po to ładował surowce w kopalnie, by je teraz wyburzać :beaten: Mimo tego, że każdy wiedział, że do misji wystarczy wlączyć budynek, a nie że on faktycznie musi się zbudować :D

pojawił się nowy błąd wraz z aktualizacją :beaten:

Otóż nigdzie nie ma zakazu kliknięcia dwukrotnie w jedną zakładkę lub w dwie różne zanim strona się przeładuje. Teraz taka akcja wywołuje error. Dosłownie ... W linku pojawia się końcówka z zapiskiem "error=1 "

https://zapodaj.net/7e201c25d7e65.jpg.html

To musisz dolaczyc do naszej wesolej ekipy Daga

Ale chyba juz z tym cos robia wiadomosci nie doczytane nie wzrastaja xD

U mnie w dalszym ciągu liczba nieodczytanych wiadomości się zwiększa. Obecnie wynosi 5.

a sojusznicy czasem nie udostępniają ci jakichś skanów albo rw? bo właśnie zobaczyłam, że dostałam wiadomość podczas gdy nikt nie szpiegował (ja też nie), nikt nie pisał na sojuszu, nic mi tez nie latało a wiadomość świeciła. Weszłam w udostępnione raporty szpiegowskie bo w udpostępnionych raportach wojennych nic nie było i oto ukazała mi się wiadomość :D i dało ją się odczytać, żeby nie świeciło. Oczywiście ten sam błąd był na testowej. Ba! nawet mąż mi udostepniał skany i nie docierały one do mnie, ale ja jemu udostępniłam i dostał. Oczywiście wtedy w ogóle wiadomości nie dostał, ale skana miał :beaten:

ale weź napisz do GF, że błąd jest to Cie oleją ciepłym moczem XD

Mam nadzieje, że szybko poprawią te błędy bo masakra nie będzie można robić szybkiego wysyłania flot. Było do przewidzenia, że 8 wrzucą i pojawią się błędy. Ale to muszą naprawić bo tragedia. A kiedy będzie można testować te sojusze w ogóle w serii 8 na testowym?

Problem w tym, że te same błędy NADAL SĄ na testowym bo GF w ogóle ich nie naprawił, a wgrał tę kiczowatą wersję na normalne serwery...

Tego nie wiem czy działa, powinien. Możesz sobie zapisać anty którą wydałaś i czy przybyło. Jeżeli nie dostaniesz to napisz ticketa. Kiedyś był jakiś błąd i oddawali potem. :fsmile:

sprawdzę :P ale gdzieś tam przez moment zaświecił się tenże baner więc możliwe że działa. Pytałam bo jak na 7 wersji świecił się cały czas, tak wraz z 8 wersją zniknął (na 68 np świeci sie cały czas )

jak się wpisze koordy to nie można wcisnąć ENTER żeby przeszło dalej. A po kliknięciu dalej wyskakuje wtedy (jak się wcześniej enter wcisnęło) wyskakuje błąd, że nie można wysłać floty.....

Wpisuje kordy w Flota2... klikam enter... przechodzę do Flota3 :rolleyes:

który rodzaj misji zastosowałaś?

Kordy wpisujemy w Flota2. Misję wybieram w Flota3. Więc bez znaczenia jaka misja jeżeli błąd pokazuje jej w Flota2?

1. Co jest na tych kordach (edit:) i który rodzaj misji zastosowałaś?

wysyłając ekspedycje wyskakuje mi błąd

jak wpisuje koordy innego gracza nie da się w ogóle wysłać floty (to jest coś w stylu, jak od jakiegoś czasu jest, że jak nie wybierze sie w ostatnim etapie misji tylko wciśnie najpierw enter to już się nie wysłało floty)

OCZYWIŚCIE pod warunkiem, że wszystkie przejścia robię enterem, nie klikając nigdzie myszką.

Tak zawsze robiłam i zawsze działało. Na testowej uni podobnie NIE działała od 8.X wersji :)

2. Licznik flot używane/dostępne sprawdziłaś?

pozostawię to bez komentarza...

EDIT: Oczywiście, ż3e sprawdzałam to bez dodatków....

Art tak w sumie to błąd jest.... jak się wpisze koordy to nie można wcisnąć ENTER żeby przeszło dalej. A po kliknięciu dalej wyskakuje wtedy (jak się wcześniej enter wcisnęło) wyskakuje błąd, że nie można wysłać floty.....

Blokada była ustawiona od razu do 18, pewnie o tej się skończy jak naprawią w końcu...

PS. może to znak, żeby tej wersji gry jednak nie wdrażać?

PS.2. Co z tymi aktualizacjami na serwerach testowych? Bo też utknęło :E