Potwierdzam, że nie da się przedłużyć. A przynajmniej ja nie jestem w stanie. Choć sądząc po wpisach powyżej, problem jest złożony i część graczy nie ma problemów, a część nie jest w stanie tego zrobić.
Podczas eventu kupiłem takie 4 itemki z 100% przyśpieszeniem o długości 90 dni. Wszystkie 4 bez problemu się aktywowały jeden za drugim, dając mi na najbliższy rok brak odczuwalnych opóźnień w powrotach ekspedycji. Teraz w ekwipunku mam 2 takie sztuki (z ostatniego eventu) na 7 dni i gra nie pozwala ich dołożyć do tych zakupionych w sklepie, wyrzucając okienko z błędem.
Dokładnie. Problem jest kiedy chce się przedłużyć przedmiot kupiony w shopie a osoby wyżej pewnie nie przeczytały ze zrozumieniem i miały aktywny przedmiot z nagród a nie z shopu. Dlatego im się udało. Oczywiście mówimy tylko o nowych przedmiotach czyli dokładniej tylko o przedmiocie redukującym opóźnienia bo tylko ten przedmiot z nowych był w shopie.
a może problem polega na tym, że kupiony został inny czasowo item? w nagrodach był 7d, może autor postu tak jak i Zefir miał aktywny przedmiot 30/90 dni i nie mógł aktywować tego 7 dniowego? może te się jeszcze z sobą nie łączą jak pozostałe itemy przy których nie ma znaczenia na jaki czas są bo się przedłużą bez problemu, a w nowych itemach jest jakiś błąd z sumowaniem ich ![]()
pareę lat do tyłu pisałam ticketa, ze skasowało mi się konto, które było na cmentarzu od kilku miesięcy. Odpisał, że skasowało mi się w trakcje fuzji bo rzekomo nie było anty i dlatego się skasowało. wtedy było jakoś tak, że konta zaidlaczone poniżej 35 dni są kasowane a powyżej przenoszone na cmentarz a bez urlopu na docelowe uni (moje konto było zaurlopowane i zaidlaczone z zakupioną anty od 50 dni