W swoim przypadku po prostu nie dostaję odpowiedzi od nikogo z Teamu do kogo próbuję pisać, a na skargę na stronie supportu odpowiada mi... osoba której skarga dotyczy.
Czy tak to po prostu działa na ogame?
tak to już było lata świetlne temu, lepiej nie będzie, ale nie wiem też czy może być jeszcze gorzej
tam nawet art nie wie co robi, co czyta i do odpisuje pareę lat do tyłu pisałam ticketa, ze skasowało mi się konto, które było na cmentarzu od kilku miesięcy. Odpisał, że skasowało mi się w trakcje fuzji bo rzekomo nie było anty i dlatego się skasowało. wtedy było jakoś tak, że konta zaidlaczone poniżej 35 dni są kasowane a powyżej przenoszone na cmentarz a bez urlopu na docelowe uni (moje konto było zaurlopowane i zaidlaczone z zakupioną anty od 50 dni
) , później, że ja kasację włączyłam, na koniec że po porostu minęło 35 dni i się skasowało po tych kilku dniach pobytu na cmentarzu
kij tam, że ja na to konto logowałam się dobre kilka miesięcy po fuzji i nawet mialam screeny, zrobione bo chcialam wiedzieć co tam jest (wtedy jeszcze można było sobie klikać po planetach i sprawdzać wszystko) i nic nie pomogło