Posts by Avinashi

1. są biali bandyci i zgarniasz wtedy 50% (chyba że się coś zmieniło, ale szczerze wątpię :P )

2. wyjęty spod prawa NIE jest honorowy. Różowy = biały

na 3 i 4 nie znam odpowiedzi bo się nigdy nie zastanawiałam nad tym :D

a lepiej było by wprowadzić że każdy handel trzeba zgłosić w tickecie to po pierwsze, po drugie ograniczyć handel ilością wymienianych surowców względem wartości punktowej danego konta, zapisać w regulaminie że każdy ponad przeciętny handel będzie karany np. 1 handel ostrzeżenie + nakaz zwrotu surowców będących przedmiotem handlu przez obydwie strony / 2 handel ban na ileś tam dni + nakaz zwrotu surowców, 3 handel = ban permanentny i tyle w temacie, a nasi włodarze poszli po łatwości.

Że co?

A omijałaś zasady pushu i darowizn?

Napisałam przecież.. też sojusznikowi sprzedawałam dex. On sobie wymienił i miał odrobinę więcej sury. Ja też miałam sure z dexu. A teraz? Teraz nie mam bo na ekspy nie latam a kupować anty nie będę. Także dzięki Art jestem o 6kkk kryształu tygodniowo stratna. Dla mnie to dużo, bo mogłam tygodniowo 1 kopalnie więcej włączyć...

nikt nie kupi bo mu sie nie opłaca :)

ktoś po prostu nie rozumie słowa handel X/

powinny być poprzednie przeliczniki, a dla krętaczy, którzy omijali handlem push i darowizny powinien być BAN i tyle.... ale w gf kasa musi się zgadzać. ja zaczynam wysyłac dex na idlaki

na discordzie AGR dzisiaj RiV (twórca) stwierdził iż po ostatniej aktualizacji użytkownicy chrome (brave, opery bo to też dodatki chrome) posiadający starsze windowsy takie jak 7/8 i nie wiem czy 10 też ale chyba nie
    mogą mieć pewne funkcje błędnie działające,
    pisał że będzie nad tym pracował ale nie obiecuje że mu się uda
    choć z tego co rozumiem na Firefox nie powinno być błędów jak i na chrome z windowsem 11
    sami możecie zgłaszać błędy lub czytać co i jak na jego discordzie o tutaj
    https://discord.gg/kDhHzNRJ

ale z tego co piszesz to dotyczy to tylko chroma, więc FF nie powinien mieć błędu, a ma. nie mam discorda wiec nie zobaczę co tam i jak tam..

A skad pobrac ta wersje AntiGameReborn 12.0.0 na opere ?

nie chciej tej wersji bo będziesz się wkurzać jak ja X/ skróty do wysyłki flot jak nie działały tak nie działają... AGR głownie do tego używam, a bez tego zsyłka to kosmos ;x

Skoro ludzie w ten sposób pushowali się, to wystarczyło wlepić takim osobnikom bana... Odkąd wprowadzili limit darowizn, zacząl działać push w obie strony. Wszystko powyżej limitu było pushem. W regulaminie też jest zapis, że push to nie tylko wymienione tam przypadki, ale i inne. Więc od czego jest team? Czyżby owi gracze sporą ilość kasy wykładają na grę, że gf zabronił takich banować i kazał znaleźć inne rozwiązanie?

w nowej wersji nie działają skróty do wysyłania flot....

U mnie działają skróty. Może zrób backup i zainstaluj dodatek na nowo.

Może masz wersje 11. Ileś tam? Na telefonie mam starą wersję i działa, a na wersji 12 nie działa. Chyba że naprawili bo nie sprawdzałam dzisiaj

Przeciez widac wszystko... Masz pasek podgladu ruchu flot. Tam wszystko pisze. To ze na planecie z prawej strony nie ma trojkata to nie znaczy ze nie widac gdzie leci atak. Znaczek ulatwia indentyfikacje ale nie jest tak ze w ogole nie widzisz ataku...

Poziom zadań potrzebnych do odblokowania obrazków to jakiś kosmos.

Kto to odblokuje.

Zadania zbyt trudne. Jak dla mnie trochę bez sensu.

poziomy są takie same jak na testowej uni, tam to może i by to miało jakiś sens, ale na normalnych uniach to są ostro wygórowane i niemożliwe do zdobycia, albo bezsensowne wydawanie surowców na np dok kosmiczny

albo kopalnia metalu na 62 lvl :trollface:

Polishing] Merged vanilla and AGR Discovery button; Discovery button will switch to AGR's one by one sending if the discoveries would exceed the slots that are set to left free in AGR settings (set this to 0 to disable AGR's functionality)

A da się zrobić tak, żeby jednak zamiast tego z AGR było to z ogejma? To przynajmniej wysyła wszystkie sloty na raz a nie wysyła pojedyńczo i jak się zmieni strone to się dzieją czary?