Nie wiem jak na innych uniwersach z v10 ale na 68 na pewno graczom nie dodaje straconych punktow w wojsku. Nie wiem od ktorej dokladnie wersji gry ale w ostatnim czasie np na mmo widac ze ktos cos zniszczyl ale nikt nie stracil. W punktach ogolnych zdaje sie ze normalnie odejmuje ale w straconych nic nie dodaje. I wyglada na to ze takie czary dzieja sie tylko dla obroncy. Atakujacemu podlicza normalnie wszystko
Posts by Avinashi
-
-
rzecz w tym ze blokada atakow od godz. 17 była ogłoszona dzisiaj o 12. 00
a o 17.30 pojawiła sie informacja, że są uniwersa wyłączone z blokady, także pisać ticket
-
perseusz ponoc nie ma miec blokady
-
Warto dodać, że 10kk anty otrzyma również gracz, któremu przekaże się konto. Można więc skopiować konto, przekazać do innego lobby i wrócić do starego po zdobyciu antymaterii, proste.
nie działa

-
a na ten testowej uni mozna atakowac czy tez nie mozna?
-
A to ja mam takie pytanie. Bo nowa wersja miala niby naprawic blad ze konta ktore mialy wlaczona kasacje sie nie kasowaly. A mam konto na nowej uni ktore mialo wlaczona kasacje i nie skasowalo sie a teraz nawet nie da sie ponownie wlaczyc kasacji. Cos wiadomo?
-
a może duża ilość wylatanych ekspów jakoś wpływa na to, że więcej jest tych pustych, w wielu poradnikach tak pisze.
raczej średnio
bo ja latam tylko na eventach z anty i też zdobyłam po mniej więcej 35k anty na każdym koncie....
-
-
Anty 9x jak nazwa wskazuje działa na uni 9.x

to niech dadzą tam, anty 10x
może zadziała? -
-
nie da się uzyskać z pełzacza więcej niż 50%
wiec to badanie do pełzaczy jest bez sensu
-
ja tam się zastanawiam, dlaczego GF dopiero teraz dostało "kilka zgłoszeń" na temat lagów owej wersji.... przecież lagi w grze są odkąd są formy życia, i gracze to zgłaszali. Do tej pory nie zrobili nic, żeby te lagi zniwelować, tylko wklepywali co chwila nową wersję mającą na celu poprawić wydajność i naprawić błędy, co się nigdy nie udało. Gdzie w takim razie były przekazywane te nasze posty o tym, że gra laguje jak jasna cholera i nie da się grać? Floty dalej lubią się zwieszać a przeglądanie gali, wysyłanie misji czy zsyłka to porażka...
-
jedyny pomysł taki to znaleźć idlaka który ma full magazyny i zobaczyć ile sfarmisz. jeśli wiecej niż pokazuje gra że sfarmisz to znaczy, że bonus działa na farming

chyba, że już to testowałeś

-
Event podzielony jest na 3 poziomy
jeśli event trwa 3 dni to dlaczego postęp jest 1/2?
-
Odkąd sondy nie mają żadnych dział (czy czegos to tam) i spadają za każdym razem, to ich atak czy szpieg nie wywołuje laga. A że 68 jest zepsute poprzez wersje 10 a wcześniej i 9 wraz z LF to już inna kwestia. Same sondy nie powodują właściwie nic
-
Ale wiesz ze od 2(?) miesięcy zakaz szpiegowania/atakowania na 6s przed atakiem jest zniesiony?
Graty fajnego zysku
-
to dziwne bo ja jak zaktualizowałam do 10 wersji agr to blad zniknał
-
Co to się porobiło przy wysyłce floty że co chwile wywala serwer nie odpowiada spróbuj jutro ?
pojawiła się nowa wersja AGR i błąd serwera pojawia się na tej starej wersji 9,x, zaktualizuj do 10.0 wersji agr i bedzie działać
-
jak na razie to wklepują poprawki 10 wersji i coś chyba Ruda gdzieś pisała, dlaczego nie wiadomo kiedy i czy w ogóle owy dex na pz trafi
-
ale jak to jest... jak robią jakąś aktualizację w piątek i ją zepsują, to wrócą dopiero w poniedziałek, żeby naprawić. A nagrody to "wrócili" się żeby wyłączyć
Moderator Ruda:
Wulgaryzm