Tomek2021 jak mi za dobrych czasów ekspedycji zdublowało całą flotę bojową
podnoszoną tak na szybko przed szpiegiem gracza z przeciwnego sojuszu i w zgłoszeniu napisałam ze nie wiem ile dokładnie czego dodało ale na pewno 1kk pionierów 1kk pancy (bo to się rzucało w oczy) i jeszcze po troche innych statkow. To GO odjeło tylko po te 1kk pionków i pancy. Bo nawet scr robiłam floty. I po punktach straconych też się zgadzało, że odjęli tylko to co wpisałam... Więc nie wiem, czy aby na pewno oni to sprawdzają...
Najbardziej to można się przyczepić do czasu opracowywania ticketów.... Tylko w polskiej społeczności na jakikolwiek ruch w zgłoszeniu czeka się tydzień minimum. Spoko, wolontariat, ok... Ale w innych społecznościach też jest wolontariat, a tam nie trzeba czekać tydzień na odpowiedź.... Nawet się bardzo zdziwiłam jak po 2 dniach od zgłoszenia sprawdziłam co z nim a tam odpowiedź została udzielona po kilku godzinach od wysłania zgłoszenia
Poza tym nie dostają czasem kuponów na anty? Kiedyś dostawali i support dosyć dobrze działał, więc może teraz nawet kuponów nie dają i mamy to co mamy