Posts by Avinashi

nie przejmuj się, wedle teamu zawsze wina leży po stronie gracza - znam z doświadczenia. ja np. skasowałam sobie konto po 40+ dniach nielogowania się na nie bo miało iść na cmentarz podczas fuzji:lool:

pozostaje nowy sojusz założyć. chyba, że ktoś z sojuszników ma daną klasę i zechciałby ją użyć

dokładnie o te misje chodzi...

Ciekawe czemu nam nie zalicza a spin miał zaliczone od początku..

Bo pytając znajomych też dostałam odpowiedzi, że nie zalicza im tej misji

no i co, kliknęłam śledź misje i nic mi się nie podświetla ani nic... ani z antigame, ani bez niego

już pomijam fakt że agr działa mi tak tylko częściowo.....

edit: ok ale w każdtm razie są dwie misje z ekspedycją, jedna gdzie trzeba wyslać szpiega z surowcami, a druga ukończyć ekspę. jaki to ma sens w tej misji, jeśli faktycznie mam ją wysłać z misją szpieguj by się ukończyła. przecież to bez sensu......

lagi lagami - możliwe, że kiedyś naprawią XD

Ale przy tworzeniu misji to ktoś nie wziął pod uwagę faktu, że gracze mogą mieć rozbudowane planety. Misja z wyburzeniem elektrowni fuzyjnej jest trochę lipna, ktoś kto ma rozwinięte wysoko fuzyjne nie będzie ich wyburzać, żeby zrobić misję....

inna sprawa to nie działa misja z ukończeniem ekspedycji ;]

Jest błąd, który objawia się w nieprawidłowym? wyświetlaniu aktywności (a dokładniej minut) przy koordach.

Np. skanując kogoś na 20 minutach offu, dostaję raport a w nim pokazuje, że na owych koordach jest minut 30.

Z tego co zauważyłam to skanując na minutach to jest ich w skanie więcej niż w galaktyce. Ale często skanując kogoś bez jakichkolwiek minut w gali, w raporcie pokazuje dajmy na to 35 min. Ot tak o... początkowo myślałam że to wina antigame, bo próbując skanować bez agr pokazywało mi wszystko dobrze, czyli tyle ile w gali - tyle na skanie. Najwyraźniej miałam zwykłego pecha skanując bo dzisiaj znowu spróbowałam i pojawiły się owe czary na skanach bez agr. Wysłałam szpiega na gracza bez aktywności, a sondy doleciały na 31 minutach

edit: dodam jeszcze, że po zdjęciu urlopu nie pokazuje w gali aktywności przy planetach/moonach - nie wiem jak w raporcie szpiegowskim

Wydaje mi sie, ze to jakis blad w tlumaczeniu bo zapewne pojemnosc magazynu masz inna jak klikniesz ten budynek. Ja mam to samo co Ty tylko mi sie pojemnosc magazynu (3.7mln) nie pokrywa z tym ładownosc w % (3.4mln)

a na screena to w ogóle patrzyłeś? Na każdym poziomie jest ta sama ilość jedzenia produkowana na godzinę.

W opisie budynku do produkcji pożywienia FŻ, nie widać przyrostów z poziomu na poziom. Dokładnie widać to na screenie.

Uni Saros, wersja 10.2.0.

Problem nie dotyczy tylko Saros. Na 68 to samo, więc na wszystkich zapewne tak jest. Jak coś to na 78 lvl jest 104mln produkcji na godzinę :D tak samo wygląda sytuacja z populacją. Również każdy poziom ta sama wartość.

Uważam, że gdyby w końcu aktywowali formy życia na wszystkich uniach, to by się znalazło sporo więcej takich głupich błędów. Ja już mam wszystkie budynki do populacji i jedzenia rozwinięte do potrzebnego maxa, więc już nawet w to nie wchodzę i pewnie sporo takich byków jeszcze jest gdzieś ukrytych, tylko gracze na uniach gdzie formy już są mają wsio zrobione, że nie klikają już w to.

a zgłosiłaś że nie dodaje punktów straconych dla obrońców??

po co zakładać tematy w dziale błędy skoro są ignorowane??

błąd występuje na v10 bo odkąd weszła na wszystkie unie to bład jest wszedzie

mowisz? v10 od początku zamulała. [edit; znaczy sie zamulalo 68 od wprowadzenia form zycia] na 68 grać normalnie mozna od ostatniej wersji 10,1,28 . brawo gf. o dziwo wersja 10.2 nie spowodowała zamuly, jak to zwykle bywalo u nich. Formy są od 21 wrzesnia na 68. leci 11 miesiac z nimi, i dopiero od tygodnia mozna grac bez zamuly. jesli chodzi o zawieszenia flot to na rosalind np wisi flota od 19.30 w ataku. nie wiem czy doleciala czy nie doleciala, czy agresor i obronca raporty dostali, ale na fali flota wisi sobie. moze wroci jak minie czas jej powrotu? a może jak się jej zachce...

kolejna sprawa to v10 wprowadzila blad w ktorym straty poniesione przez obronce sie nie dodaja. straty agresora tak, ale obroncy juz nie ;]

Nie wiem jak na innych uniwersach z v10 ale na 68 na pewno graczom nie dodaje straconych punktow w wojsku. Nie wiem od ktorej dokladnie wersji gry ale w ostatnim czasie np na mmo widac ze ktos cos zniszczyl ale nikt nie stracil. W punktach ogolnych zdaje sie ze normalnie odejmuje ale w straconych nic nie dodaje. I wyglada na to ze takie czary dzieja sie tylko dla obroncy. Atakujacemu podlicza normalnie wszystko

rzecz w tym ze blokada atakow od godz. 17 była ogłoszona dzisiaj o 12. 00

a o 17.30 pojawiła sie informacja, że są uniwersa wyłączone z blokady, także pisać ticket