Event z nagrodami - dyskusja

• Mi to się marzy Astro, Plazmowa albo Komputerówka :P

Ale na pewno.. to zawsze mnie cieszą pakiety i dodatkowe pola planet hehe

Ja bym brał Plazmową 50" taką na ściane albo większa , tylko nie dają. Może być blender albo mikrofalówka. Zona będzie zadowolona.

Kompóterówkę też przyjmę bo moje leptopo jakoś wolno chodzi.

• Mi to się marzy Astro, Plazmowa albo Komputerówka :P

Ale na pewno.. to zawsze mnie cieszą pakiety i dodatkowe pola planet hehe

Ja bym brał Plazmową 50" taką na ściane albo większa , tylko nie dają. Może być blender albo mikrofalówka. Zona będzie zadowolona.

Kompóterówkę też przyjmę bo moje leptopo jakoś wolno chodzi.

Tylko pamiętaj ze TV kłamie i im większa plazma, tym szybciej człowiek uwierzy. Mikrofalówka jest nie zdrowa, a co do lapa...zrób formata i wykasuj red tube z ulubionych, żeby nie kusiło :P Powinno pomóc :P Przynajmniej u mnie ten system działa heheh.

Jeżeli mowa o blenderze..chciałoby Ci się robić te soki dla niej dwa razy dziennie, a później to myć za każdym razem ? :D

• U mnie na uni68 też śmigało..

Ale zauważyłem, ze każde uni ma chyba inne nagrody - bo ja u siebie dzisiaj nie miałem nic do szpiegowania ::/

No chyba że to oczywiste i tylko ja jestem w tyle :)

• U mnie na uni68 też śmigało..

Ale zauważyłem, ze każde uni ma chyba inne nagrody - bo ja u siebie dzisiaj nie miałem nic do szpiegowania ::/

No chyba że to oczywiste i tylko ja jestem w tyle :)

Nagrody są takie same (tylko nowe uni mają inne), a po tylu latach grania wypadałoby już wiedzieć, że każdy ma inne zadania każdego dnia. Są tylko losowane ze wspólnej puli.

• Jest szpiegowska na nowym uni? Nie dosc ze trzeba klikac jakies głupoty typu drzewko lub depozyt to dali to samo co ostanio co do joty. Gdzie sie podziały sloty floty ja się pytam, nie ma od dawna tego szajsu a to jedyne co jest cenne poza paczka. Ja wole jak każdy ma te samo 1 zadanie i 0 losowości, wiem wtedy ze zalicze, a na u można dojsc najwyzej do 3, czasem 4 nagrody jak SZCZĘŚCIE dopisze.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Fenrir w sumie to masz rację z tymi brakami wiedzy, ale z drugiej strony jak klikasz sobie na luzie bez ciśnienia, to takie kwiatki Cię mogą zaskoczyć. Najważniejsze zasady pod górnictwo, by nie dostać bana, to znam "_

• Jest szpiegowska na nowym uni? Nie dosc ze trzeba klikac jakies głupoty typu drzewko lub depozyt to dali to samo co ostanio co do joty. Gdzie sie podziały sloty floty ja się pytam, nie ma od dawna tego szajsu a to jedyne co jest cenne poza paczka. Ja wole jak każdy ma te samo 1 zadanie i 0 losowości, wiem wtedy ze zalicze, a na u można dojsc najwyzej do 3, czasem 4 nagrody jak SZCZĘŚCIE dopisze.

Ciesz sie 🤪 bo ja mogę postawić stocznie na moonie 😅

Co Ty mówisz, jakie szczęście? :) Ja na każdym ivencie mam odebrane wszystkie nagrody 5 dnia :)

• jakie szczęście?

Jak siedzisz na u to tylko za logowanie, drzewko, ranking i rzeczy związane z handlem można zaliczać, kiedyś doszedłem do 4 nagrody tak, nie ma szans na wszystkie lub sa znikome.

bo ja mogę postawić stocznie na moonie

Jak sie miejsce skończy to mimo to można wybudować?

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Co event jest to samo... Mam wrażenie że niektóre osoby specjalnie zaraz po 14:00 sprawdzają czy działa zaliczanie skanów żeby szybko napisać ze nie działa...

... ciągle te same osoby... Więc nie można zwalić wini że ktoś nie wiedział.

Nie działa? Trudno, wiadomo że trzeba poczekać parę h aż ogame zauważy że jest Event.. Nie poprawili? Tak, nie poprawili. Szkoda.

Pewnie tego nie poprawią...

Już działa, ale niesmak pozostał.

Ogame.PL dostąpiło zaszczytu gry Pana Fenrir?

• osoby specjalnie zaraz po 14:00 sprawdzają czy działa zaliczanie skanów żeby szybko napisać ze nie działa

Następnym razem niech na przyszłość te same osoby sprawdzą dokładnie od kiedy te wybiórcze zadania działają. Może to kwestia czasu uniwersalnego UTC i kodowania na około w rzeczach związanych z flotą.

kiedyś doszedłem do 4 nagrody tak, nie ma szans na wszystkie lub sa znikome.

Można by policzyć ile średnio zadań można wykonać w trakcie urlopu. Pytanie z jakim prawdopodobieństwem losowane są zadania? Szansa na odbiór wszystkich jest faktycznie bardzo mała, naliczyłem 10 zadań, które można odebrać na urlopie - musiałby się trafiać przez 7 dni dokładnie tak samo, ze sztabem byłby niewielki margines błędu.

• ogólnie jeżeli chodzi o pobieranie nagród z eventu podczas przesiadywania na urlopie to kiepski pomysł widać jest na pierwszy rzut oka jakiego typu to są zadania trzeba przynajmniej ściągać urlop na czas trwania ewentu :trollface: stocznia na 22 juz niebawem :) gf ufunduje mi stocznie w tym roku moze do 26 poziomu mam nadzieje mnie to odpowiada :trollface: ten typ nagrody :trollface:

• ogólnie jeżeli chodzi o pobieranie nagród z eventu podczas przesiadywania na urlopie to kiepski pomysł widać jest na pierwszy rzut oka jakiego typu to są zadania trzeba przynajmniej ściągać urlop na czas trwania ewentu :trollface: stocznia na 22 juz niebawem :) gf ufunduje mi stocznie w tym roku moze do 26 poziomu mam nadzieje mnie to odpowiada :trollface: ten typ nagrody :trollface:

słabo :P u mnie 23 już będzie :D ponad 3kk pkt za zbędny budynek, ale dobra... :D