podniesie sie
Event z nagrodami - dyskusja
-
-
podniesie sie
Dziękuję.
-
Cześć, mam pytanie trochę z innej beczki. Czy jest limit na nakładanie przedmiotów (aktywne efekty)? Przykładowo wybierając z eventu pola planety to mogę je "dorzucać" do planety w nieskończoność czy jest limit przedmiotów ?
Wybierając podgląd imperium wygląda jakby było miejsce tylko na 8 takich dopałek. Ktoś to może sprawdzał albo jest gdzieś info na ten temat.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Pola planety możesz dodać po jednym na każdą planetę, tzn. Brązowy, srebrny, złoty i platynowy po 1 sztuce na każdą planetę. Odnośnie limitu aktywnych bonusów, w czasach jak bonus do ekspedycji nie wydłużał czasu działania, tylko odpalał się w kolejnym slocie, to miałem jednocześnie odpalonych kilkanaście bonusów do flot i ekspedycji.
-
jest mały błąd w tłumaczeniu sztab dostępny jest na 1"TAG"
Czego Ty nie rozumiesz? Ein TAG ist Ein TAG!!!
W ogóle co raz to większa lipa z tymi nagrodami. Jak GF chce ludzi w taki sposób zachęcać do gry to chyba muszą zmienić marketingowca! Chyba, że faktycznie putinflacja ich tak docisnęła!
Czy tylko mi się wydaje czy event jest taki sam jak poprzedni, a nawet trochę gorszy ( mniej rozpruwaczy do wzięcia) ?
Nie tylko rozpruwaczy jest mniej o 50, bo pionierów jest mniej o 200, a recków o 500!
Antymaterii też jest mniej o połowę chyba! Dopalacze surowców są po 1 sztuce (nawet w tych dodatkowych nagrodach za sztab) - przeważnie były po dwie sztuki! Pola planet/księżyców, z tego co pamiętam z historii (a nie jest to mój ulubiony przedmiot szkolny) też były co najmniej złote - teraz tylko brąz. Nawet w ostatnim dniu te paczki surowców jakieś takie... czarno-białe!!!
-
Och, Panie i Panowie Nie rozumiem Waszego niezadowolenia. Cieszmy się, że w ogóle event jest i możemy co nieco z niego wyciągnąć. Nie wiem, jak Wy, ale ja wolę dostać w prezencie po jednym dopalaczu surowców, niż NIC. Przyjemnej gry i owocnego zaliczania zadań eventowych Wam życzę
-
Zibi no niby masz rację w tym co piszesz, ale skoro już coś masz to warto by było mieć to na takim samym poziomie, bądź lepszym. Żeby się nie degradować!
Weź na przykład taką sytuację: Masz pracę, za wykonanie której otrzymujesz od pracodawcy jakąś wcześniej określoną zapłatę. Wykonujesz regularnie tą pracę i w pewnym momencie za taką samą pracę pracodawca zaczyna wypłacać Ci mniejsze wynagrodzenie. Co robisz w takiej sytuacji? Nie narzekasz i cieszysz się, że cokolwiek dostajesz, mimo iż z miesiąca na miesiąc (dajmy na to) wynagrodzenie się zmniejsza? Czy może zaczynasz się zastanawiać co i z kim się dzieje?
-
To na ile ten sztab na 1 dzień?
-
-
Dają coś za darmo a nie za PLN a i tak większość narzeka że mało
-
Dają coś za darmo a nie za PLN a i tak większość narzeka że mało
powodow do nazekania jest zawsze sporo z podowdu chocby tego ze 2 dni wczesniej moglem wskoczyc na uni w czasie rozpoczecia eventu ale za to nie ma zadnego badania 😅 najlepsze badanie mnie ominelo technologia szpiegowska 😉
-
A ja pierwszy raz nie kupiłem sztabu dla nagród zawsze kupowałem ten mały pakiecik anty, ale tym razem to się kompletnie nie opłaca. Nagrody mega słabe.
-
A ja pierwszy raz nie kupiłem sztabu dla nagród zawsze kupowałem ten mały pakiecik anty, ale tym razem to się kompletnie nie opłaca. Nagrody mega słabe.
Bez DOKa to zawsze kijowe
-
Bez DOKa to zawsze kijowe
Dawać DOK!
-
Jak filip z konopii gf gdzie jest event na relokacje dzieki Tobie 15 planet musze relokowac
-
Peper_SMT*, może potraktujmy to jak premię, a nie pensję Masz rację, przyzwyczailiśmy się do bardziej wypasionych nagród w eventach. Tym razem nagrody są trochę mniejsze, ale to i tak lepiej, niż gdyby eventu nie było w ogóle. Coś się przynajmniej dzieje, mamy trochę większą motywację do gry, bo za wykonanie zadań czekają na nas nagrody. Zobaczymy, jak to będzie wyglądało przy kolejnych eventach, miejmy nadzieję, że ilość dopalaczy wróci do poprzedniego poziomu, Tym bardziej, że w odróżnieniu od eventu codziennego logowania (gdzie logować się i odbierać nagrody można nawet przy załączonym urlopie), ten typ eventów skierowany jest do aktywnych graczy
-
Mi to się marzy Astro, Plazmowa albo Komputerówka
Ale na pewno.. to zawsze mnie cieszą pakiety i dodatkowe pola planet hehe
-
Mi to się marzy Astro, Plazmowa albo Komputerówka
Ale na pewno.. to zawsze mnie cieszą pakiety i dodatkowe pola planet hehe
Astro poprosze jak bede miec rozwiniete formy zycia i eko bedzie wieksze o 75%
-
Nagrody są w pyte.
co wy narzekacie.
darmowee rzeczy dają.
Mogło być lepiej ale dobrze, że to jest.
-
o spamcio xddd