Event z nagrodami - dyskusja

• ogólnie jeżeli chodzi o pobieranie nagród z eventu podczas przesiadywania na urlopie to kiepski pomysł widać jest na pierwszy rzut oka jakiego typu to są zadania trzeba przynajmniej ściągać urlop na czas trwania ewentu :trollface: stocznia na 22 juz niebawem :) gf ufunduje mi stocznie w tym roku moze do 26 poziomu mam nadzieje mnie to odpowiada :trollface: ten typ nagrody :trollface:

słabo :P u mnie 23 już będzie :D ponad 3kk pkt za zbędny budynek, ale dobra... :D

Przegapiłem 2 eventy 😞 tak to też miałbym na 23 :trollface::rolleyes2:

• Tylko o to chodzi, ze jak włączają event zadania powiiny działać odrazu a nie po kilku godzinach

Nigdzie nie napisałam że tak nie powinno być. Wiedzą o problemie i z jakiegoś powodu nie umieją go naprawić albo po prostu stwierdzili że błąd nie jest krytyczny więc ma niski priorytet i na razie go nie naprawią (o dziwo tak wygląda w życiu prawdziwej firmy, nie każdy błąd ma wysoki priorytet i zaraz jest naprawiany).

Odniosłam się tylko do tego że... niektóre osoby (ciągle te same) po uruchomieniu eventu szybciutko, zaraz po uruchomieniu, lecą do zadań żeby napisać "nie działa!!!!".

Robią taką narracje "odkryłem Amerykę! nie działa".

• Podobnie jest z eventem np na 9x antymaterii podczas ekspedycji. Nigdy nie działał od razu po północy - czyli od początku dnia, tylko parę godzin później, ale też jego koniec był przesunięty o te parę godzin.

Jeśli jest problem i ciężko go im usunąć, to nie lepiej wyrzucić te zadania i zostawić tylko te co działają prawidłowo?

• Podobnie jest z eventem np na 9x antymaterii podczas ekspedycji. Nigdy nie działał od razu po północy - czyli od początku dnia, tylko parę godzin później, ale też jego koniec był przesunięty o te parę godzin.

Jeśli jest problem i ciężko go im usunąć, to nie lepiej wyrzucić te zadania i zostawić tylko te co działają prawidłowo?

Ja nigdy nie mam z tym problemu 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭:trollface: Zawsze działa odrazu po północy wszystko ale jeden jest warunek :trollface: Z bonusową anty przy ewencie :trollface::trollface::trollface::trollface: nie zawsze wiecej mozna znalezc podczas trwania eventu :trollface: i nie zawsze 😅:beaten:

• nie zawsze wiecej mozna znalezc podczas trwania eventu :trollface: i nie zawsze 😅 :beaten:

To ze nie mozna cie zrozumiec to norma, ale teraz to chyba na prawde przedawkowałeś. Kazdy kto lata wie ze eventy startuja przy rastarcie o 3, a nagrody sa po prostu zepsute od poczatku. Jest jakieś przesuniece moze i ma 3 godz, nie wiem, ale widze ze można o tym solić i pieprzyć przez naście stron i do niczego nie dość, żałosne.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Qnick nie chwal się ;)

Ale fakt jest taki, że rynku brakuje, bo było to fajne rozwiązanie :) - tylko, że GF byłby na paczkach w plecy wtedy ja ta lala!!! :D

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Jak wiadomo dzisiaj o godzinie 14:00 na starych lub 14:10 (czasu środkowoeuropejskiego letniego) na nowych uniach rusza event nagród, więc kieruję bezpośrednią prośbę do Panów, ktòrzy co event są tu aktywni, aby i tym razem zamieścili tu posta 5 minut po jego rozpoczęciu czy na pewno nie zalicza tych samych zadań, ktòrych nigdy zaraz po starcie nie zaliczało i oczywiście czy nadal są te same nagrody :>:rolleyes2:

Z góry dziękuję za info!

Pozdrawiam :saint:

• Ludzie! też tak macie, że w ogóle się Wam nie pojawiły zadania jeszcze?!!!

E... sorrry, przecież jeszcze ni ma cztyrnostyj! :D:D:D

P.S. Styrtasiepali to tak dla odmiany, żeby nie było monotonii :trollface:

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• No czyli jednak stocznia. Zero wysiłku ze strony GF. Kiedyś to te nagrody przynajmniej różnorodne były, a teraz 4 event z rzędu i to samo. Już na tych eventach wziąłem 21,22 i 23 lvl stoczni i teraz będzie 24. Bezsensu bo nic mi to nie daje innego jak punkty ...

• Ee... działają Wam zadania "Łatwy cel" i "Ciekawość"? Bo u mnie nie zalicza znowu!!! :trollface:

Pfiii!!! I Anty tylko 7k, a sztab na 1TAG! :trollface: - słabo! ;)