Fuzja, uni docelowe

• Europa miała dżumę a my mamy go

„A teraz chodź tu do mnie, (ja muszę żyć)

będę opowiadał czary Ci

I tylko siądź koło mnie, (ja muszę żyć)

takich rzeczy nie usłyszał nikt,

Zamienię Cię O-o-o,

w koraliki które zawsze mam.

I nie bój się O-o-o,

nie pozostawię cię w ciemnościach złych.”

u40 -->u69-->uNekkar-->uKalyke

• Tam gdzie Ciebie nie będzie, chociaż to niemożliwe panoszysz się wszędzie

Europa miała dżumę a my mamy go

Ahahahaa śmiechłem!

na forum nielubiany, na uni jak widać również :trollface:

Też chcę się dowiedzieć czy pan doktor odysej idzie ze mną czy nie, bo już się nie mogę doczekać :beaten:

Pozdrowienia z Taurusa

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• hahaha no to macie pecha

porównanie mnie do dżumy haha

genialne, powiem ci, że mnie zaimponowałeś w tym momencie :fgrin:

bunia bo ci złoma zrobię i zobaczysz hehe żartuje

ja się jeszcze waham co do uni bo mnie żadne nie pasuje, wolałbym zostać na Nekkar.

rozważam opcje, gdzie mniej będzie wkurzać mnie granie na tych uni. A może zrezygnuje z gry i co za tym idzie z pisania na forum rzecz jasna. Kto jest za. haha pytanie retoryczne.

mogę tylko tym co mnie tak nie trawią odpowiedzieć w ten sposób:

,,Wysoki człowiek nie ukryje się w płytkiej trawie''.

:thumbup:

• "Wysoki jak brzoza, głupi jak koza".

Ta ewidentnie nie zrozumiałeś tamtego. Za mądry nie jesteś i nie wiesz czy jestem wysoki czy niski czy średniego wzrostu więc nie możesz przypasować tego powiedzenia. Ale nie zrozumiesz. :D Nie przejmuj się bo takich ludzi jest multum a takich wyjątkowych jak ja mało. hahaa buuuu :thumbdown:

• ,,Wysoki człowiek nie ukryje się w płytkiej trawie''.

To ja dodam kolejne pasujące do (metaforycznego) kontekstu przysłowie

"Wysoki jak brzoza, głupi jak koza".

dokładnie.

myśli, że jak zmieni nazwę użytkownika to metka forumowego klauna nie będzie go dotyczyć,

ehh Odysej wszędzie Ciebie mają za nic. Mi to byłoby głupio gdybym miał taką opinię jaką ty masz, masakra

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• hh Odysej wszędzie Ciebie mają za nic. Mi to byłoby głupio gdybym miał taką opinię jaką ty masz, masakra

Jeśli milion głupków się myli to dalej jest to tylko milion głupców. Nie obchodzi mnie zdanie iluś głupców, którzy tak myślą bo są głupcami. A głupcy mnie nie interesują. Więc taka opinia tychże osób jest mi obojętna. ja znam swoja wartość tu w realu a na forum to inna działka. Ta wiem, że nie jestem lubiany bo jestem inny haha ale mam to gdzieś. Mądry z głupim się nie dogada. Niestety taka jest cena bycia innym, wyśmiewanie, taka już cecha ludzka nie do wytępienia tak samo jak wojowanie. :D Widzimy się na jednym uni na to wychodzi. ;)

myśli, że jak zmieni nazwę użytkownika to

Patrz a ja myślałem, że będzie inaczej jak zmienię haha - żart

no wiadomo, że nie :D

• To co Nekkar-owe paczokmaty ? Kierunek migracji chyba oczywisty ? Gracze z nieprzeciętnym potencjałem i umiejętnościami, które wielokrotnie udowodnili, są dla Was zbyt dużym wyzwaniem. W dodatku tam lepsze paczkomaty mają, więc trzeba by dużo jeszcze zainwestować, aby myśleć o porównywalnie spokojnej grze. Natomiast na Kalyke będziecie nadal mogli korzystać z przewagi zdobytej dzięki kupionym surowcom, zachowując swój dotychczasowy status.