Fuzja już stała się faktem.
Mamy do wyboru 2 uni docelowe.
U68 lub Kalyke.
Gdzie kto preferuje iść i dlaczego?
Fuzja już stała się faktem.
Mamy do wyboru 2 uni docelowe.
U68 lub Kalyke.
Gdzie kto preferuje iść i dlaczego?
Tam gdzie Ciebie nie będzie, chociaż to niemożliwe panoszysz się wszędzie
Europa miała dżumę a my mamy go
tam gdzie bedzie większy dym ....wszystko albo nic !!!!
Tam gdzie Ciebie nie będzie, chociaż to niemożliwe panoszysz się wszędzie
Europa miała dżumę a my mamy go
Ahahahaa śmiechłem!
na forum nielubiany, na uni jak widać również
Też chcę się dowiedzieć czy pan doktor odysej idzie ze mną czy nie, bo już się nie mogę doczekać
Pozdrowienia z Taurusa
hahaha no to macie pecha
porównanie mnie do dżumy haha
genialne, powiem ci, że mnie zaimponowałeś w tym momencie
bunia bo ci złoma zrobię i zobaczysz hehe żartuje
ja się jeszcze waham co do uni bo mnie żadne nie pasuje, wolałbym zostać na Nekkar.
rozważam opcje, gdzie mniej będzie wkurzać mnie granie na tych uni. A może zrezygnuje z gry i co za tym idzie z pisania na forum rzecz jasna. Kto jest za. haha pytanie retoryczne.
mogę tylko tym co mnie tak nie trawią odpowiedzieć w ten sposób:
,,Wysoki człowiek nie ukryje się w płytkiej trawie''.
To ja dodam kolejne pasujące do (metaforycznego) kontekstu przysłowie
"Wysoki jak brzoza, głupi jak koza".
Ta ewidentnie nie zrozumiałeś tamtego. Za mądry nie jesteś i nie wiesz czy jestem wysoki czy niski czy średniego wzrostu więc nie możesz przypasować tego powiedzenia. Ale nie zrozumiesz. Nie przejmuj się bo takich ludzi jest multum a takich wyjątkowych jak ja mało. hahaa buuuu
a takich wyjątkowych jak ja mało
Dzięki Bogu.
To ja dodam kolejne pasujące do (metaforycznego) kontekstu przysłowie
dokładnie.
myśli, że jak zmieni nazwę użytkownika to metka forumowego klauna nie będzie go dotyczyć,
ehh Odysej wszędzie Ciebie mają za nic. Mi to byłoby głupio gdybym miał taką opinię jaką ty masz, masakra
hh Odysej wszędzie Ciebie mają za nic. Mi to byłoby głupio gdybym miał taką opinię jaką ty masz, masakra
Jeśli milion głupków się myli to dalej jest to tylko milion głupców. Nie obchodzi mnie zdanie iluś głupców, którzy tak myślą bo są głupcami. A głupcy mnie nie interesują. Więc taka opinia tychże osób jest mi obojętna. ja znam swoja wartość tu w realu a na forum to inna działka. Ta wiem, że nie jestem lubiany bo jestem inny haha ale mam to gdzieś. Mądry z głupim się nie dogada. Niestety taka jest cena bycia innym, wyśmiewanie, taka już cecha ludzka nie do wytępienia tak samo jak wojowanie. Widzimy się na jednym uni na to wychodzi.
myśli, że jak zmieni nazwę użytkownika to
Patrz a ja myślałem, że będzie inaczej jak zmienię haha - żart
no wiadomo, że nie
tam gdzie bedzie większy dym ....wszystko albo nic !!!!
To proponuje Wam U68 Będziecie walczyć z paczkomatami z SzO
To co Nekkar-owe paczokmaty ? Kierunek migracji chyba oczywisty ? Gracze z nieprzeciętnym potencjałem i umiejętnościami, które wielokrotnie udowodnili, są dla Was zbyt dużym wyzwaniem. W dodatku tam lepsze paczkomaty mają, więc trzeba by dużo jeszcze zainwestować, aby myśleć o porównywalnie spokojnej grze. Natomiast na Kalyke będziecie nadal mogli korzystać z przewagi zdobytej dzięki kupionym surowcom, zachowując swój dotychczasowy status.