Powrót pręgierza

• Mam propozycje,

czy jesteście za tym, aby powrócił pręgierz lub coś podobnego, aby mieć wiedzę kto i za co dostaje bana...:trollface:

Była by to super sprawa biorąc pod uwagę to co dzieje sie na U68 i to w jaki sposób niektórzy budują swoim rzekomo legalnym sposobem przewagę nad innymi graczami:)

• Oczywiście że jestem za. Temat przewijał się już kilka razy od czasu ukrycia widoczności pręgierza i mimo początkowej burzy temat jak to zwykle było był pomijany przez Administracje i po pewnym czasie już nikt o tym nie pamiętał... a szkoda...

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Więc można zaproponować inny system, który dałby innym graczom wgląd w system zgloszeń i ich rozstrzygnięć....

Wiem marzę i bujam w obłokach, ale dla samych operatorów gry jak i dla Nas (graczy) było by to dobre narzędzie, które zamknęło by raz na zawsze domysły i interpretacje dlaczego ten lub inny gracz jest na banie....

• Równie dobrze mogą to być blokady bezpieczeństwa, które mają chronić konto. Ale rozumiem, pożywka dla społeczności by to zawsze jakaś była :p

Radziłbym się skupiać na własnym koncie, aniżeli szukać sensacji na innych kontach ;)

• Równie dobrze mogą to być blokady bezpieczeństwa, które mają chronić konto. Ale rozumiem, pożywka dla społeczności by to zawsze jakaś była :p

Radziłbym się skupiać na własnym koncie, aniżeli szukać sensacji na innych kontach ;)

Albo powrót do zasady jak było kiedyś :-) oszukiwałeś dostawałeś bana BEZ URLOPU!!! Każdy mógł Cie orać!!!

A teraz, puschujesz się, ale płacisz GF za anty to jesteś pobłażliwie traktowany, ban + urlop :trollface:

Także to nie jest gra tylko to jest ustawka :D

Art. Nie broń czegoś co się obronić nie da....