Powrót pręgierza
- THOR
- Closed
Prace techniczne (07.04.2025) Blokada ataków będzie aktywna w godzinach od 04:30 do 10:00.
-
-
-
-
Powrót pręgierza nie jest możliwy.
Usunięcie go było decyzją odgórną dla wszystkich gier GF.
Dokładnie, jaki sens byłoby ujawniać graczy, którzy się pushują, a jednocześnie są najlepszymi klienetami dla GF.
-
Więc można zaproponować inny system, który dałby innym graczom wgląd w system zgloszeń i ich rozstrzygnięć....
Wiem marzę i bujam w obłokach, ale dla samych operatorów gry jak i dla Nas (graczy) było by to dobre narzędzie, które zamknęło by raz na zawsze domysły i interpretacje dlaczego ten lub inny gracz jest na banie....
-
Powrót pręgierza nie jest możliwy.
Usunięcie go było decyzją odgórną dla wszystkich gier GF.
Dokładnie, jaki byłoby ujawniać graczy, którzy się pushują, a jednocześnie są najlepszymi klienetami dla GF.
Aż się uśmiałem
W samo sedno !!!
Nic dodać nic ująć
-
-
Równie dobrze mogą to być blokady bezpieczeństwa, które mają chronić konto. Ale rozumiem, pożywka dla społeczności by to zawsze jakaś była :p
Radziłbym się skupiać na własnym koncie, aniżeli szukać sensacji na innych kontach
Albo powrót do zasady jak było kiedyś
oszukiwałeś dostawałeś bana BEZ URLOPU!!! Każdy mógł Cie orać!!!
A teraz, puschujesz się, ale płacisz GF za anty to jesteś pobłażliwie traktowany, ban + urlop
Także to nie jest gra tylko to jest ustawka
Art. Nie broń czegoś co się obronić nie da....
-
-
A ja się radzę skupić teamowi na swojej pracy , a nie na durnych wpisach na forum
Bo to co wyczyniają niektórzy gracze , za przyzwoleniem szanownego tamu , woła o pomstę do nieba.
O jakiej pracy mówisz? MamDres
-