Event błąd

• a po co anty wydajecie??

jest wystarczajaco zadań i punktów żeby nie musieć wydawać anty na szał przyśpieszenia

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• za jeden punkt mam zadanie kup coś w sklepie więc nie miałem wyboru

ale dziennie masz do zdobycia 1300 trytu. żeby odebrać nagrodę za każdy dzień jest potrzebne 7000 trytu w sumie. Do zdobycia łącznie jest 9100 trytu więc spory zapas jakby nie patrzeć :)

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• za jeden punkt mam zadanie kup coś w sklepie więc nie miałem wyboru

ale dziennie masz do zdobycia 1300 trytu. żeby odebrać nagrodę za każdy dzień jest potrzebne 7000 trytu w sumie. Do zdobycia łącznie jest 9100 trytu więc spory zapas jakby nie patrzeć :)

Zakupy w sklepie mam za 100 a przyspieszenie za 300. Jedno muszę wykonać żeby zebrać 1000 na dzień a o ile wiem zadania są takie same każdego dnia.

• Potwierdzam i ekspedycje i pz zaliczyło.

Też mam szał przyśpieszania, ale szkoda mi anty dla 300 pkt. Tak jak napisała Avinashi zapas jest można pominąć

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Wogóle to szału nie ma :P

Fakt :P

Ale darmo dajo, a ludzie dalej się czepiajo :lool:

To tak ironicznie, bo osobiście twierdzę, że to bida z nędzą :P

W każdym razie, ktoś mi powie czemu w 6 rangach za sztab jest po 1 nagrodzie, a tej jednej jedynej sa 3 nagrody?? :/

pnZMuihsj

S. King

• Wogóle to szału nie ma :P

Fakt :P

Ale darmo dajo, a ludzie dalej się czepiajo :lool:

To tak ironicznie, bo osobiście twierdzę, że to bida z nędzą :P

W każdym razie, ktoś mi powie czemu w 6 rangach za sztab jest po 1 nagrodzie, a tej jednej jedynej sa 3 nagrody?? :/

Niemiecka myśl techniczna...

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Jak na nagrody ze sztabem to zdecydowanie są za słabe. Nie opłaca się sztabu kupować do tych dodatkowych nagród. Kiedyś to nawet zmiana klasy była i bez sztabu więc dziwne to trochę jak i całe zadania zresztą też. Ale o tym już kiedyś była mowa, nieważne. Co do nagród powinny zdecydowanie być inne te dodatkowe ze sztabem i więcej jak wcześniej. Klasy, dodatkowe statki do wyboru rozpruwacze. pioniery i pełzacze, Można by bez zmiany klasy trochę zebrać. Może więcej anty, i lepsze dopalacze czy paczki i coś z kantyny jeśli zależy im na kupowaniu sztabu. :D

• U mnie zdanie Szał przyspieszenia zaliczone:

Szał przyspieszenia

Ukończ natychmiast zlecenie budowy

04be50e8afc747846a55a646381a16.png

Wykonanie: budowa statku, skrócenie o połowę i następnie zakończenie od razu

• a tak w sumie

to wcześniej działało również jak się klikało tylko zakończ :P

pnZMuihsj

S. King