musiałem powtarzać
Event błąd
-
- 8.4.0
- SPIN DOKTOR
-
-
a po co anty wydajecie??
jest wystarczajaco zadań i punktów żeby nie musieć wydawać anty na szał przyśpieszenia
-
a po co anty wydajecie??
jest wystarczajaco zadań i punktów żeby nie musieć wydawać anty na szał przyśpieszenia
za jeden punkt mam zadanie kup coś w sklepie więc nie miałem wyboru
-
ale dziennie masz do zdobycia 1300 trytu. żeby odebrać nagrodę za każdy dzień jest potrzebne 7000 trytu w sumie. Do zdobycia łącznie jest 9100 trytu więc spory zapas jakby nie patrzeć
-
ale dziennie masz do zdobycia 1300 trytu. żeby odebrać nagrodę za każdy dzień jest potrzebne 7000 trytu w sumie. Do zdobycia łącznie jest 9100 trytu więc spory zapas jakby nie patrzeć
Zakupy w sklepie mam za 100 a przyspieszenie za 300. Jedno muszę wykonać żeby zebrać 1000 na dzień a o ile wiem zadania są takie same każdego dnia.
-
a o ile wiem zadania są takie same każdego dnia.
o ile wiem to nie
-
-
szału dalej nie zalicza,
-
szału dalej nie zalicza,
Wogóle to szału nie ma
-
Wogóle to szału nie ma
Fakt
Ale darmo dajo, a ludzie dalej się czepiajo
To tak ironicznie, bo osobiście twierdzę, że to bida z nędzą
W każdym razie, ktoś mi powie czemu w 6 rangach za sztab jest po 1 nagrodzie, a tej jednej jedynej sa 3 nagrody??
-
Wogóle to szału nie ma
Fakt
Ale darmo dajo, a ludzie dalej się czepiajo
To tak ironicznie, bo osobiście twierdzę, że to bida z nędzą
W każdym razie, ktoś mi powie czemu w 6 rangach za sztab jest po 1 nagrodzie, a tej jednej jedynej sa 3 nagrody??
Niemiecka myśl techniczna...
-
no w sumie tak
-
Jak na nagrody ze sztabem to zdecydowanie są za słabe. Nie opłaca się sztabu kupować do tych dodatkowych nagród. Kiedyś to nawet zmiana klasy była i bez sztabu więc dziwne to trochę jak i całe zadania zresztą też. Ale o tym już kiedyś była mowa, nieważne. Co do nagród powinny zdecydowanie być inne te dodatkowe ze sztabem i więcej jak wcześniej. Klasy, dodatkowe statki do wyboru rozpruwacze. pioniery i pełzacze, Można by bez zmiany klasy trochę zebrać. Może więcej anty, i lepsze dopalacze czy paczki i coś z kantyny jeśli zależy im na kupowaniu sztabu.
-
U mnie zdanie Szał przyspieszenia zaliczone:
Szał przyspieszenia
Ukończ natychmiast zlecenie budowy
Wykonanie: budowa statku, skrócenie o połowę i następnie zakończenie od razu
-
a tak w sumie
to wcześniej działało również jak się klikało tylko zakończ