Nie zalicza zadania zaatakuj nieaktywnego gracza.
Event błąd
-
- 8.4.0
- SPIN DOKTOR
-
-
Tradycyjnie zacznie pewnie zaliczać z opóźnieniem... w końcu GF nie byłoby sobą, gdyby te kilka miesięcy naprawy eventu przyniosło jakiekolwiek zmiany.
-
spoko
pola zniszczeń też nie zalicza
chyba ze musi być widoczne?
-
spoko
pola zniszczeń też nie zalicza
chyba ze musi być widoczne?
Żadnego nie zalicza.
Szpiegowanie planet takze nie działa.
Z tego miejsca po raz kolejny gratuluje firmie Gameforge. Z nimi znowu "niemiecka precyzja" nabiera nowego znaczenia. Papraki ale i tak lubimy xDD
-
Szał przyspieszenia również
-
Wszelkie błędy są zgłaszane na bieżąco do GF.
-
-
Wygląda na to ze działa mniej zadan niz przed naprawą. Śmiechu warte
-
Potwierdzam 3 zadania nie zaliczone, najgorzej z tym zakończ jakaś próba wyłudzenia antymaterii ...
-
Potwierdzam 3 zadania nie zaliczone, najgorzej z tym zakończ jakaś próba wyłudzenia antymaterii ...
Dodam że naiwny najpierw spróbowałem na Magazynie rakiet, jak nie weszło stwierdziłem że może coś z sekcji surowce zadziała... na szczęscie 2x750 tylko
-
Żadnych zadań nie zalicza na Galarecie - porażka!
-
Zakończ ekspedycje oraz odbierz przedmiot z importu także nie działa
-
Zaczęło zaliczać.
-
Wyszpieguj planety (10) - nie działa
-
Próbowałam teraz wykonać zadanie ze szpiegowania -> działa.
-
Próbowałam teraz wykonać zadanie ze szpiegowania -> działa.
na cetus nie działa tak jak atak na gracza
-
teraz "łatwy cel" zaliczyło, pytanie co z "szał przyspieszenia" bo 1500anty przepadło no i z "Skorzystaj z importu/eksportu" bo nie można drugi raz spróbować
-
Spróbowałem 3 razy wiec 2250 AM i dalej nic ehh lepiej nie ufać tej grze robić tylko trywlialne misje
-
u mnie event naprawili, ale popsuli i nie konczy sie produkcja w stoczni
-
Spróbowałem 3 razy wiec 2250 AM i dalej nic ehh lepiej nie ufać tej grze robić tylko trywlialne misje
tylko że tymi nie zrobi się 1000
u mnie event naprawili, ale popsuli i nie konczy sie produkcja w stoczni
i co zaliczyło to co zrobiłeś wcześniej czy musiałeś powtarzać? Wolałbym nie wydawać anty jeszcze raz.