Legalny program

• Czy ten program jest legalny? Nie wiem czy każdy to dostał a kolega pyta bo nie ma konta na forum Ruda  kasai

Xbot-Marketer

Xbot-Marketer asz w OGame i tracisz czas na ręczne klikanie?

▎ Stworzyłem XBot — automat do OGame, który ogarnie za Ciebie:

▎ ⛏️ AutoMine — optymalizuje budynki automatycznie

▎ 🚀 AutoFarm — farmi ludzi nieaktywnych i aktywnych!

▎ 🔭 AutoResearch — kolejkuje badania [user='12']

▎ 🌌 AutoExpedition — wysyła ekspedycje automatycznie

▎ 👉 Dołącz na Discord i

• Jeszcze bucu wrzuć od razu instrukcje jak działa... nie wiem faktycznie chyba masz nie teges w głowie skoro debilnie na forum robisz reklamę czemuś takiemu.

Albo atencjusz lvl hard albo po prostu jesteś zwykłym kretynem. Ogarnij się bo robisz z siebie takiego dojrzałego i dorosłego a zachowujesz się jak upośledzony.

• No tak, bo ty jesteś wyrocznią, więc ludzie cię pytają, a ty, biedny żuczek niosący kaganek oświaty, zrobiłeś reklamę niedozwolonemu narzędziu na forum, zamiast wysłać ticketa czy choćby prywatną wiadomość do kogoś z administracji.

• Jeśli jest nielegalny, to niech się zajmą osobami, które z tego korzystają, i blokują konta, które to wysyłają. Reklamy nie muszę im robić, skoro każdy to dostał.

ticketa c

No już widzę jak się tym zajmują :D Jak nikt na forum tego nie napisze to się nic nie zadzieje.

Po to piszę na forum, żeby ktoś się tym zajął.

Konto dalej działa i wysyła.

Fenrir wysłałeś ticekta albo napisałeś wiadomość prywatną skoro wiesz, że to nielegalne?

• Jeśli jest nielegalny, to niech się zajmą osobami, które z tego korzystają, i blokują konta, które to wysyłają. Reklamy nie muszę im robić, skoro każdy to dostał.

Ja nie dostałem i gdyby nie twój post, to bym nie wiedział, że coś takiego jest rozsyłane. Nie gram na polskim serwerze, ale choćby w tym miejscu robisz kurtyzanę z logiki (nie to, żebym cię podejrzewał o to, że w ogóle umiesz stosować podstawę

No już widzę jak się tym zajmują :D Jak nikt na forum tego nie napisze to się nic nie zadzieje.

A skąd wiesz, że się nie zajmują? Co niby mają zrobić z dostawcą zewnętrznego narzędzia? Rudą wysłać, żeby wpadła twórcy o 6 na chatę z granatami hukowymi?

wysłałeś ticekta albo napisałeś wiadomość prywatną skoro wiesz, że to nielegalne?

Nie musiałem wysyłać ticketa albo pisać prywatnej wiadomości, żeby posiąść wiedzę tajemną zawartą w regulaminie, która zakazuje automatyzacji działań innych niż te w dopuszczonych do użytku dodatkach.

• A skąd wiesz, że się nie zajmują?

Co niby mają zrobić z dostawcą

Konto dalej działa, nie jest zablokowane i ludzie raczej z tego już korzystają. Lepiej na forum napisać i przestrzec osoby, żeby z tego nie korzystały.

Ja wole działać i pisać na forum niż siedzieć i nic nie robić. To jest najlepsza droga.

u robisz kurtyzanę z logiki (

Każdy czasem nagina przepisy. :)

• 80033e4609c4d61230b8c1ea05a45aecbae45ec0977ca7759ae8b29e289810a9,w400.jpg

Ty na serio czy udajesz

Niestety nie udaje :D

Ja też ostatnio pytałem ziomka, który gra na brazylijskim, gdzie jest kilka stref czasowych : Dlaczego nie ma resetu o tej 3 - jak u Nas :D No i jeszcze innego ziomka, o te nielegalne, ale legalnie zareklamowane nielegalne oprogramowanie. . . I odpisał mi, że On nawet nie gra w ogejma, bo lato i te sprawy. . . (konto ma, ale jest na urlopie) ale dopóki Cię za łapska nie chwycą, dopóty można korzystać dowoli :D

ticketa c

A ten dalej nie potrafi cytować :D

Fenrir polecam spróbować ticketa a lub b, bo jest w tym coś z Pitagorasa i pan doktor na pewno próbował to przekazać - w imieniu kolegi :D